Tempomat a spotřeba

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

dalsie cidlo, ktore sa moze pokazit? ;-)
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

matus69 píše:dalsie cidlo, ktore sa moze pokazit? ;-)
Jo,další fičurina na tahání peněz z kapsy v servisech :mad: všechny podobné pitomosti bych nejradši odřezal. Je to prostě jednoduché, spotřebu zvyšuje voda (břečka) ve vyjetých kolejích,stejný efekt jako podhuštěné kola. V létě se to tak neprojeví,po dešti vode odteče nebo rychle rozjezdí, kdežto v zimě jsou vyjeté koleje souvisle doplňovány pomalým odtáváním z krajnice.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Tož Míro, kdo ťa tak nasrál o Vanocach :lol: :lol: . Přece Toyotu jsme si kůpili, že se na ní nic nese....nekazí. Jo a ta vůně od tebe je furt super...
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

kar202 píše:Tož Míro, kdo ťa tak nasrál o Vanocach :lol: :lol: . Přece Toyotu jsme si kůpili, že se na ní nic nese....nekazí. Jo a ta vůně od tebe je furt super...
Zatím moje volba splňuje můj předpoklad (neporuchovost) do půntíku :D , ale ta možnost co se může potento mě děsí. Takže si zase užíváš nového auta :lol:
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

[...[/quote]
Zatím moje volba splňuje můj předpoklad (neporuchovost) do půntíku :D , ale ta možnost co se může potento mě děsí. Takže si zase užíváš nového auta :lol:[/quote]

....a tak to zústane. Máš super auto, tak se neboj. Já jsem zvyklý na Toyotách otvírat kapotu jen když dolévám do ostřikovačů.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

To já taky, ale ten pohled do motorového prostoru mě deprimuje, je pro mě nové nechápat dobrou polovinu k čemu slouží. Jinak momentálně testuji poslední model vůně do auta zvaný stromeček :lol:
Obrázek
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

To jsi určitě koupil v mém obchodě :lol: :lol:
Tady to znáš?
http://www.youtube.com/watch?v=ow4YTPLM ... re=related
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

awe_cz píše:
kar202 píše:Kolegové, dnes jsem si opakovaně všímal, že mám ve vlhkém počasí vyšší spotřebu - odhaduji podle PP 0,5 až 1 litr navíc. Ráno mlha, mokro a šlo to na trase, kterou jezdím denně, nahoru. Máte s tím někdo zkušenost? Nebo četli jste na to téma něco? Pro mne je to překvapení. Je známo, že pokud se do spalovacího procesu přistříkává voda, zvedá to výkon a snižuje spotřebu, ale že by fungovala vzdušná vlhkost opačně je pro mne záhadou.
Vlky vzduch bude prochazet hur filtrem, rekl bych...
...dnes stejná trasa, mrazivo, suchý vzduch a spotřeba v pohodě o pár desetinek dole...
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

kar202 píše:[...
Zatím moje volba splňuje můj předpoklad (neporuchovost) do půntíku :D , ale ta možnost co se může potento mě děsí. Takže si zase užíváš nového auta :lol:[/quote]

....a tak to zústane. Máš super auto, tak se neboj. Já jsem zvyklý na Toyotách otvírat kapotu jen když dolévám do ostřikovačů.[/quote]
...Miro, nejel jsi dnes za mnou? Od rondlu nahoru po hlavní? Blikl jsem na tebe a ukázal zadní vzdalující se světla... :lol:
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

to: m5t
...teť si uvědomuju, že jsi někde psal, že máš parkovací kameru. Kde ti to montovali a jak jsi spokojený? Nezamrzává? (nemám na mysli teplotu)
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

kar202 píše:to: m5t
...teť si uvědomuju, že jsi někde psal, že máš parkovací kameru. Kde ti to montovali a jak jsi spokojený? Nezamrzává? (nemám na mysli teplotu)
Kamerku jsem měl grátis při koupě v polsku, takže to bude asi korunová záležitost-nic extra,ale účel plní. Zatím jede v poho, jen občas musím prstem očistit ochrannou čočku. Na tom rondlu jsem to nebyl já,ale asi kolega draslík(ani nevím jestli je tady registrován) já bych vzdalující koncovky s největší pravděpodobností neměl :D
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

m5t píše:
kar202 píše:to: m5t
Kamerku jsem měl grátis při koupě v polsku, takže to bude asi korunová záležitost-nic extra,ale účel plní. Zatím jede v poho, jen občas musím prstem očistit ochrannou čočku. Na tom rondlu jsem to nebyl já,ale asi kolega draslík(ani nevím jestli je tady registrován) já bych vzdalující koncovky s největší pravděpodobností neměl :D
...tak dobrá, koncovky nebudeme řešit :lol: :lol: Ta kamera by se mi hodila, jezdím často tak naložený, že přes zadní okno nevidím. Mám sice couvací senzory, ale např. nízkou zmrzlou hromadu sněhu nevidí (tu bych neviděl ani přes okno). Dost mi vadí mizerné světlo při couvání v noci. Opět jedno mínus oproti Carině. Nechápu Toy, v mnoha věcech jsou moc dobří a pak najednou krok zpět v takové blbině...
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

to sa aj ja casto cudujem.
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

KarlosCZ píše:s Ostravskou Toyo na Bohuminske souhlas, ac sem z Praglu, auto bych nedal nikam jinam :-)
Dnes vyšel časopis Toyota Life toyotalife.toyota.cz a dá se tam dohledat, kteří zákazníci mají výrazné slevy na servis... :wink:
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

kde si tam ty zakazniky vycetl?
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Odpovědět

Zpět na „Avensis“