Nezávislé topení
Nezávislé topení
Potřeboval bych poradit,jestli někdo z vás má v Avensisu T22 originál bufíka,normálně se spínacíma hodinama.Nějak mi to blbne,bud to neumím používat,nebo je chudák rozbitej.Sepne mi jen při nastartovaným autě,rozběhne se,auto chcípnu a běží normálně.Když je auto chcíplí,jediný co se rozběhne je ventilátor a něco v tý krabici v motoru jen hučí..Dělá vám to taky????
Toyota Avensis combi 2002 2.0 D4-D
Zdravím, ja mám origo. ,,bufík,, od Toyoty. No nieje to nezávislé ale len prídavné kúrenie. Motor musíš naštartovať a až potom zapnúť ,,bufík,,.
Pred vypnutím motora treba bufík vypnúť a cca tak 10 min dochladiť. Podla mojich vedomostí nemá čerpadlo. Preto prídavné a preto dochlaďovať.
Časovač nemám.
Drž sa
Pred vypnutím motora treba bufík vypnúť a cca tak 10 min dochladiť. Podla mojich vedomostí nemá čerpadlo. Preto prídavné a preto dochlaďovať.
Časovač nemám.

Drž sa
Stanley T. Avensis 2.0 D-4D, 10/2001, combi
Právě že před tím fungoval normálně.Je to klasickej bufík s hodinama jako máš třeba v nákladáku,takže jde spustit normálně bez klíče..Ty co myslíš,tak to je to tlačítko v pravo od volantu ne???To by mělo být,že se rychleji ohřeje voda a že to dřív topí.Já mám na mysli nezávislé topení.
Toyota Avensis combi 2002 2.0 D4-D
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jak na to: Jak vkládat obrázky na fórum http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=16840
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
pheliss> pytal som sa kvoli tomu, ze iba s tymto viem pracovat a viem ze to pouzitie je take divne...vzdy som po letnej sezone zabudol, ako sa to ovlada 
takze doporucujem pozriet navod, ci to spravne zapinas. Potom pozri poistky.
S baterkou by som moc suvis nevidel, lebo uz sa mi bohuzial parkrat stalo, ze bufik veselo isiel ale ja uz som nenastartoval...

takze doporucujem pozriet navod, ci to spravne zapinas. Potom pozri poistky.
S baterkou by som moc suvis nevidel, lebo uz sa mi bohuzial parkrat stalo, ze bufik veselo isiel ale ja uz som nenastartoval...