Autíčka sro Plzeň - zkušenosti

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
jardaolomouc
Člen Týmu

Autíčka sro Plzeň - zkušenosti

Příspěvek od jardaolomouc »

Zdravím Toyoťáky, nemáte zkušenosti s tímto bazarem??? líbí se mi yarisek ale trochuse obávám že je z itálie a těm km taky moc nevěřím.

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... is/8245950

díky za info a přeji krásné vánoce!!
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

Verso po faceliftu...hezké. Hlavně se jich zeptej, kde maj ty dvě tyčky a plato do kufru, bo jinak to dokoupit bude problém. :? Bazar bohužel neznám.
Já mám Verso taky z Itálie...a těžko říct s těmi km. Mám sice Italskou servisku, ale tu udělá na koleně kdejakej bazarník, žeano... U tohodle to vychází na nějakejch cca 15tkm ročně, což je normál u auta do města. Před koupí mého Versa jsem sjezdil půl republiky po "zaručených leštěnkách" a realita byla vždy jinde, takže to vomrkni a uvidíš...
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
jardaolomouc
Člen Týmu

No právě těch leštěnek je všude víc než dost...a do plzně to mám z olomouce taky kus cesty. Tak schánim info o prodejci jestli to má cenu jezdit se tam podívat.
jardaolomouc
Člen Týmu

no taky je otázka zda ten facelift stojí zato,vím že prodáváš model před FL,a ušetřit 40tis,není málo...jestli to vyjde tak po novém roku to objedu a zastavím se i u tebe omrknout to tvoje verso...musím prvně ale prodat starleta a pak pujdu do versa.
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

U Versa po FL se mi líbí výš. stav. sedadlo řidiče a možná i sedáky budou mít lepší vedení. Pak koukám že má volant obšitej kůží, ale to se dá dodělat (nekdo tu dával odkaz na pěkný kožený omotávky). Co se mi nelíbí je to ovládání topení...stříbrný...je to tam jak z jinýho auta. Schází mi tam ty tyčky a dekl do kufru jak jsem psal, pak by tam měla být síťka do kufru s háčky, aby ti nelítal nákup...a taky koukám, že nemá opěrky hlav vzadu...tak třeba to všechno bude někde v krabici bokem... Vypadá to, že měl sedadla furt (nebo často) v podlaze (Italskej zelinář? :shock: :lol: ) a nechtělo se mu to tam pokaždý když vezl děcka implantovat zpět.
Jak budeš mít cestu do Brna, tak se ozvi...telefon na mě je v inzerátu :wink:
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Sedačky jdou zasunout do podlahy i s opěrkama hlav... Nikdy jsem je nesundaval a normálně to šlo ;-)

Jinak jeden postřeh. Byl jsem se kouknout na jednoho malého yarise kousek od Č. Budějovic. Byl to dovoz z itálie. Autíčko moc pěkné, čisťounké jako nové a divně bez jakéhokoliv zápachu. Údajně se s autem jezdilo do poslední chvíle. Jenže to auto ani nevonělo ani nesmrdělo. Pak jsem si všiml chybějícího šroubku u páčky na otevírání dveří u řidiče. Ptal jsem se proč tam ten šroubek není a bylo mi řečeno, že byl zaseknutý motorek centrálů a někdo ho tam zapoměl vrátit. Zaměřil jsem se tedy detailně na stav interiéru a prohledal jsem každou skulinku. Za kastlíkem před spolujezdcem jsem objevil trochu hlíny. Pak jsem se ohnul a mrknul na pedály a řízení ze spodu a čučel pod palubku. Vše bylo orezlé. Nakonec jsem přes známé zjistil (podle VIN), že na tohle vozidlo byla v itálii uplatněná pojistka a to "zatopení vozu při povodni".
A bylo tedy jasno. Naprosto krásné autíčko, fakt voňavka.... jenže v itálii utopené a následně naprosto dokonale, tedy skoro, vyčištěné. Možná nový interiér. A pozor, mělo to servisku....

Nechci vidět chudáka, který si tohle auto koupí a za chvíli mu bude zlobit elektrika a celkově se rozpadat :-(
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

telleke píše:Sedačky jdou zasunout do podlahy i s opěrkama hlav... Nikdy jsem je nesundaval a normálně to šlo ;-)
Jo jasně, máš recht... :wink: Jen to prostřední "sedadlo" se musí nechat někde v garáži :lol:
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

To jediné šikmoočka nevymysleli :-) Jinak je ten systém geniální....
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Jeorge
Člen Týmu

Servis Italie

Příspěvek od Jeorge »

Čau ,zeptej se v toyotě na ty servisky podle vinka .Měl by se najít.
Jeorge
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Když nemá servisku tak co je v té kožené složce? Že by návod k obsluze v Italštině??? :roll:
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

Bobešek: jo, mám sejnou koženou slohu a je v tom tlustej manuál v Italštině.
Jinak pochybuju, že je Toyota online propojená mezinárodně, takže ti tady v česku řeknou prd. Možná posledních pár let bude, ale nevím. Leda zajet do Itálie a tam se optat...a třeba se i optat na Italský STK, jestli to sedí. Ale známe ten národ, žeano :roll:
Ale ty auta nejsou na dálniční přelety, takže bych těm kilákům aji věřil...
Odpovědět

Zpět na „Yaris“