Topení zadního prostoru E12...
Topení zadního prostoru E12...
Ahoj, mám E12 a dle příručky má mít pod předníma sedadlama výfuk vzduchu od topení.... nikde jsem tam nic nenašel ..... Jinak to je E12 kombi ( 2003)
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Felda to možná měla, ale to musela být nějaká delux verze. Tohle mají auta až ve vyšší výbavě. Měl jsem např starého Opla Vectru a ta výdechy měla, jenže ta samá, akorát v trochu nižší výbavě už je neměla. Všiml jsem si toho u hodně aut, že je to víceméně závislé na výbavě. Nevím jestli to toyota dělala taky takovým způsobem, ale docela bych si i vsadil že jo.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
tak nevím, ale kdyby to bylo podle stupně výbavy, tak předpokládám, že u digi klimy, kterou má by to asi být mělo. Já to v E12 mám. Jak bylo řečeno, malý černý trojúhelník pod každou sedačkou. Jen si je třeba dát bacha aby jste ho nepřekryli koberečkem.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Tak jsem dneska zase hledal a pátral a v uživatelské německé příručce to je popsané že to tam je v servisní to tam je popsané také ..... ale výdech tam pristě nemám a dneska jsem se díval na Avensise co má brácha na 98 a tak to je jasně hmatatelné!
ještě se juknu v rodině ja Yarise zda to tam bude. Na tom autě jsem nenašel nic co tam není, je v plné náloži a tohle nějak ne e ....