Ahoj,
znáte tohle auto, popřípadě majitele? Psal jsem mu,ale zatím nic...
Sou ta auta v pohodě? A co systém 4x4? V jakém je poměru předek zadek? uzávěrka diferáku zadního nebo středového je? motory v poho? na co si mám dát pozor při nákupu, atd...? Velká nostalgie pro mě - asi před 12lety jsem ho málem koupil, ale ne ve 4x4.
Díky všem za příspěvek, za radu...
http://www.sportovnivozy.cz/4654-toyota ... -nova-cena
znáte?
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hádám že náhon je stejně jako u novější ST185 permanetní 50:50 se středovym diferákem torsen, vzadu je bohužel normální dif., pokud vim tak ST16x hodně reznou, víc bohužel nepovim, to auto už sem i viděl víckrát na netu, ale majitele nevim
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
taky díky...
Nakonec asi zběhnu a skončím u jiného Japonce. Zatím jsem nic nevybral. Dvě auta budou ale určitě - jedno bude "jebka" na ježdění do práce a na nákupy a vše kolem baráku a druhé bude mazel
Strašně mě láká Honda Legend poslední generace (jelikož nemám na Superb kombi 3.6 v kombiku ) nebo Octavie RS v kombíku. Tady to je v celku ujasněný, ale nevím co má bejt ta jebka - těch aut je mraky.... a na zábavu bude motorka!
Nakonec asi zběhnu a skončím u jiného Japonce. Zatím jsem nic nevybral. Dvě auta budou ale určitě - jedno bude "jebka" na ježdění do práce a na nákupy a vše kolem baráku a druhé bude mazel
Strašně mě láká Honda Legend poslední generace (jelikož nemám na Superb kombi 3.6 v kombiku ) nebo Octavie RS v kombíku. Tady to je v celku ujasněný, ale nevím co má bejt ta jebka - těch aut je mraky.... a na zábavu bude motorka!
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
...já věděl, že se ozvešbiscuit píše: slusnej rozpal.. chtit kombika, tak si asi koupim is300 sportcross nebo subaru outback, nebo mozna i nejakou hezkou audinu (treba a6 v sestivalu, nebo rs6 v desetivalu s krasnym petilitrovym objemem - kdo by nechtel skoro 600 konovyho kombika, ze jo..). outback i audi muzou bejt ropaci. kazdopadne s tema skodovkama uz tady prosimte moc neprovokuj
is300 je hnusný a mrňavý
outback je super, taky sem ho měl v merku
RS6 není špatný (v kombíku, protože audi musí být v kombíku), ale to by mě sežralo a kdyby došlo na lámání chleba, tak stejně vždycky upřednostním BMW před Audi.
A už tedy prosím tě si uvědom, že to není žádná provokace, ale že je to jednoduše jedna ze značek, kterou můžu...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné... kdybych chtel kombi a zároveň si dobře zajezdit tak koupím previi poslední generace. Vzhledove žádný zázrak,ale motor uprostřed,pohon zadních kol a vejde se do ní víc než do kombi. motorizaci bych bral 3.5l 202kw nebo přeplňovanou 300kw.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp