na SK forem som ažtak nepochodel no skusim tu
kluci prosim vas o radu,mam E10 a strašne sa mi lubia budiky na E10 že su až biele ako sneh,daval som obyčajnu diodu ale strašne mi to slabo svietelo tak som dal obyčajne žlte žiarovky,robel už stym dakto niečo?respektivne dakto o radu?kukal som to na HONDE forume že to čistia 80% liehom no jeto fakt prospešne?tie biele su fakt cool ak stym dakto už vybabral pls dajte to tu a podelte sa o skusenosti dakujem velmi pekne

zmena podsvietenia budikov
Dost dobře jsem to nepochopil, jaký máš teď, to originální, podsvícení? Do zelena? 
Nejschůdnější mi příjde nechat si vyrobit nový kotoučky - celý, ne jenom polepy, kde si zadáš, jaký budeš chtít podsvícení - udělají třeba ty bílý a pak to podsvítíš aji obyč žárovkou a měly by svítit bíle. Ledky maj blbej rozptil, co jsem zatím viděl a bývá s tím drbárna aby to k něčemu bylo.

Nejschůdnější mi příjde nechat si vyrobit nový kotoučky - celý, ne jenom polepy, kde si zadáš, jaký budeš chtít podsvícení - udělají třeba ty bílý a pak to podsvítíš aji obyč žárovkou a měly by svítit bíle. Ledky maj blbej rozptil, co jsem zatím viděl a bývá s tím drbárna aby to k něčemu bylo.
Holomek!

- radys03
 - Věčnej rejpal

taky by se mi líbilo čistě bílé osvětlení budíků. Na předchozí corolle jsem si kupoval takovéto žarovky http://www.perfektshop.cz/product/led-d ... acky-5673/  a stálo to za hov... svítilo to oproti klasickým žárovkám mnohem méně a ještě k tomu fialově 

aktuálně 
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Podle mě to vyčistit nepůjde. Proto sem psal o nových kotoučcích.SAMM_DOMA píše:podsvietenie chcem biele..ako maju corolly E12,chcem to prečistit 80%liehom..že s ada vyčistiti stoho ten žlty povlak..stymi rozptilkami maš pravdu neni si prvy ani posledny čo mito vraviale tak ked vyčistim ten žlty povlak hadam to pomože
Můj názor na podsvícení v E12, ještě navíc optitronový, žádná výhra.
Holomek!