e11 vynulování ukazatele spotřeby

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Dacan
Manager Týmu

e11 vynulování ukazatele spotřeby

Příspěvek od Dacan »

zdravim.chci se pozeptat zdali nemá někdo doma spínač mlhovek do corolly e11.a pak bych se chtěl zeptat na dvě věci ohledně palubního pc.první je,jestli se dá nějak znulovat spotřeba a průměrná spotřeba,nebo možná celý palubní pc nějak zrestartovat,protože druhá věc je,že mi teploměr ukazuje nesmysly,odmítá jít pod dvacet :lol: .dík za rady..
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: prosba,e 11

Příspěvek od PerryCZ »

Dacan píše:zdravim.chci se pozeptat zdali nemá někdo doma spínač mlhovek do corolly e11.a pak bych se chtěl zeptat na dvě věci ohledně palubního pc.první je,jestli se dá nějak znulovat spotřeba a průměrná spotřeba,nebo možná celý palubní pc nějak zrestartovat,protože druhá věc je,že mi teploměr ukazuje nesmysly,odmítá jít pod dvacet :lol: .dík za rady..
reset spotreby udelas tim ze podrzis tlacitko trip (musis byt na tom co chces vynulovat)

ten teplomer nevim proc ti ukazuje takove kraviny, zkus jestli je funkcni cidlo, je nekde kolem chladice, teda u mi to tak bylo
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Dacan> Výroba anglie že? Vin začínající ST...

Jeden mám doma, taky angličan, spínač od mlhovek by snad mohl být ok, je to celkem lukrativní zboží u těhle anglánů, japkám nezlobí.
Holomek!
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

vinko začíná sb.za kolik by jsi ho nechal? 8)
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

SZ
Holomek!
Odpovědět

Zpět na „Corolla“