Okno zamrzlo-jarda verso

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Kesu
Člen Týmu

Okno zamrzlo-jarda verso

Příspěvek od Kesu »

Teď jak byly mrazy, zjistil jsem, že přední elektrické okénko u spolujezdce nereaguje na stisknutí ovládání. Motorek nevrčel, okno se nehýbalo. U řidiče vše OK. Přišla obleva a hle, okýnko zase vesele jezdí nahoru a dolu. Dá se nejak zjistit, kde to zamrzlo (jestli natekla voda mezi sklo a těsnění, jestli zamrzl motrek....) a něco s tím udělat, aby se to už neopakovalo? Minulou zimu bylo vše OK....
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Hele to je ještě v pohodě. Mě ale vždycky v mrazech přestanou fungovat dveře vzadu za spolujezdcem. jak se oteplí tak zase otevřít jdou. :D
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
gEs
Navigátor

Příspěvek od gEs »

Přesně stejný problém. Zamrzlý zámek zadních dveří za spolujezscem :? Když je potřebuji zamčit tak jen růčo zevnitř :cry: Jakmile mrazy povolí je po problému.
Yaris Selection Sapphire Smart 1,5 VVT-iE (111 k) 6 M/T
Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M.
Nissan Almera 1.4
Škoda 110,105L,120LS
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Možná je to tím že tyto dveře jsou nejméně používané. :!: :!: :!:
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
Kesu
Člen Týmu

Příspěvek od Kesu »

No, tak nevím, jestli mám být rád, že na tom nejsem ještě tak zle, nebo být smutný, že nikdo neví, jak zamrzání vyřešit :lol:
Kesu
Člen Týmu

Příspěvek od Kesu »

Přemejšlel jsem rozebrat dveře, a nastříkat motorek silikonovým olejem. Ten neničí gumu a plasty, takže ničemu neuškodí a taky to nevede proud, takže se nic nezkratuje.... No jo, ale já sem takovej mechanik, asi jako Pat a Mat....a mám pocit, že výsledek by byl podobný..... :lol:
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

to je fajn napad, ale ma jedno riziko. Aspon teda ja som chcel to iste urobit, ale... nemam garaz a su v kuse mrazy. Ak by som isiel rozobrat dvere na 90% poodlamujem tie plastiky co drzia tapec a to by bolo spatne, ze ano. Vyriesil som to teda tak ze zakryvam na noc auto plachtou - predne sklo aj s prednymi dverami. Zena to velmi ocenila, rano ( startuje okolo 4:oo, a to je hocikedy minus 15)jej odvtedy nikdy nic nezamrzlo, okrem toho nemusi ani nic cistit a skrabat. Kym ostatni nasadnu do auta, ona ma za sebou uz 15km :D . A plachtu jednoducho otrasie od snehu a hodi na zadnu podlahu a hotovo. Je to taky "sustak" zeleny, povodne som ho pouzival ako pristresok k spacaku na čundri. takze premazavat sice budem , ale az sa otepli. A najlepsie poriadne striekacou vazelinou. Da sa kupit , cca 5-6 euro.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Odpovědět

Zpět na „Yaris“