Křídlo z páté revize

vše ohledně modelové řady MR2
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:to Yokohama-tohle přesně napadlo mě, že bych v tomto případě ty vypoukliny na zpátečkový světla seříznul, jelikož jsou opravdu hluboký a popřípadě tam dal míň hluboký žárovky, aby se nemuselo zasahovat do karoserie-to by podle mě mělo jít. Nechci zase někoho zbytečně nasrat-ale alespoň vidíte kolik Vám odpadne pikačovin, když si rovnou koupíte revizi 4, jelikož na tý už je vše jako na revizi 5 :lol:
Když sem je kupoval tak sem na ebay viděl jedny s maskou i v mým laku a o padesát dolarů míň ale měl to uřezaný a tak sem si říkal "jojo máš dobrou cenu ale zpátečky máš pěkně pojebaný...to nechci". No a nakonec sem si připlatil a zjistil proč to tak měl :)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Yokohama píše:
M.a.R.i píše:Díky moc za odpovědi, tak víko koupím určitě, když už pak s ním nebudu muset nic dělat.

Marcelus: akorát,že se s tím křídlem nevejdu do 230USD, aby se nemuselo platit clo. Ale číňani to stejně nejspíš označí jako gift nebo se mýlím?
tak to si pohni protože asi od novýho roku myslím se má platit clo ze vše nad asi 300 nebo tak nějak. Nejsou prachy a Kalousek ví kde je vzít :lol:
Teďka je to 3800. Já sem japoncovi řekl ať to označí a nakonec se na to vys.al takže sem platil litr na nezaměstnaný :wink: doporučuju důrazněji...
to M.a.R.i-spíš až to budeš objednávat napiš mistru changovi, aby ti na fakturu dal nižší cenu za zboží a vyšší za dopravný a balný-to by mu nemělo vadit
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

yokohama:
když tam narvu paraboly ze starších světel, tak budou svítit všechny čtyři, brzdový budou krajní a vnitřní světla budou jako mlhovky?
Je podle tebe hezčí když svítí všecdhny čtyři? :)

Tu zpátečku bych vyřešil diodama a nějakej chromovanej polep místo paraboly :). Bouchat do kastle nebudu.
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

M.a.R.i píše:yokohama:
když tam narvu paraboly ze starších světel, tak budou svítit všechny čtyři, brzdový budou krajní a vnitřní světla budou jako mlhovky?
Je podle tebe hezčí když svítí všecdhny čtyři? :)

Tu zpátečku bych vyřešil diodama a nějakej chromovanej polep místo paraboly :). Bouchat do kastle nebudu.
no já vždycky myslel, že všechny světla plní funkci zadních světel, na youtube sem viděl, že normálně svítí venkovní a při brzdění všechny a to se mi líbilo. Když přišli a pájel sem ty patice tak v tu chvíli mě až napdlo kde jsou mlhovky, který jsou ze zákona povinný. Jinak jestli chceš můj názor tak ano líbí se mi to, vždycky sem myslel, že tak to má být...připomíná mi to corvettu
Jinak diody zkus, myslím že když dáš hodně vedle sebe tak to vyjde nastejno a nemusíš je ani podlepovat ty už sou dělaný tak, že směřují světlo do jednoho bodu
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

takže to máš takhle? http://www.youtube.com/watch?v=aukGfDNkcz0

nechci se s tím nějak moc srát, prostě přepájet a hotovo a ne zkoušet několik variant, ale pořád se nějak nemůžu rozhodnout, jestli to nechat origo a nebo udělat svítící všechny 4.

S tou diodou jsem myslel koupit něco takovýho http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... x=63&ty=40 , aby to pořádně šajnilo :). Možná bych rovnou objednal i didody na brzdový světla a blinkry.
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

tohle je taky slušná vychytávka http://www.youtube.com/watch?v=HzUTbb10Fns ,ale už to trošku zavání tuzingem :)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

No já to mám prostě tak, že svítí všechny světla jak normálně tak při brždění to je jednoduchý. Ještě dobrá varianta mi připadne zapnout všechny jen na brzdu a normálně tak jak to má být(jen venkovní) ale to už sem říkal. Každopádně když sem viděl to první video tak sem si vzpomněl jak chci udělat ty mlhovky ale to se musím zeptat někoho kdo rozumí elktrice protože pro mě je to španělská vesnice.
V podstatě myslím že by šlo zapojit všechny jak mám já a na vnitřní světla zapnou i dráty s mlhovek. Takže kdybych zapnul mlhovky tak ty vnitřní budou zaplý natvrdo a nebudou reagovat na změnu napětí pro „normální světla“. Ale nevím jestli nevadí žárovce když se sečte napětí z mlhovek a ještě když šlápnu na brzdu(pustím tam stejný napětí z obou směrů).
Můj selskej rozum mi říká jde to tak :) Ale to taky není všechno :lol: :lol:
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Určitě to tak půjde, nemusíš mít strach, na 2 a 3 narvy drát z obrysovek, brzd i mlhovek, to nebude vadit :)

(___1____) (____2_____) MR2 (____3____) (____4____)
obrysovka___obrysovka_________obrysovka___obrysovka
brzda_______brzda_____________brzda_______brzda
____________mlhovka_________mlhovka
pepamoto
Řidič

Příspěvek od pepamoto »

M.a.R.i
PříspěvekZaslal: čt 09.12.2010, 21:04 Předmět:
Určitě to tak půjde, nemusíš mít strach, na 2 a 3 narvy drát z obrysovek, brzd i mlhovek, to nebude vadit Smile

(___1____) (____2_____) MR2 (____3____) (____4____)
obrysovka___obrysovka_________obrysovka___obrysovka
brzda_______brzda_____________brzda_______brzda
____________mlhovka_________mlhovka

když to takhle zapojíš tak ti budou svítit ty mlhovky i brzdy všechny protože tam máš DVOUVLáKNOVé žárovky jedno vlákno pozičky a druhé brzdy a ty jso propojené musel bys tam dát nějak diody , ale to už je vyšší elektro a do toho se nepouštím ,
aty tam nemáš třetí brzdové ? nahoře v tom plastu nad oknem ?
Konečně mám auto s motorem uprostřed
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

aha, to mi nedošlo. Tak sorry za mystifikaci
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

vypadá to jako logický rozřešení :) takže se vracím k plánu č 1 :roll: