Trysky ostřikovačů
Ok diky za info. Sice cena neni nejak slavna, ale mozna bych to obetoval. Pokud se jen nacvaknout a nic jineho se nemusi vymyslet, tak proc ne. A jak ostrikujou, kdyz auto stoji a jak pri jizde? Schvalne se pujdu optat k nam do Federalu
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
ahojte...neviete niekdo poradit cim vycistit origo trisky? Ihla je asi moc co? Zacala mi lava triska..pri vodicovi striekat uplne slabo, ledva dostrekne na celne sklo..alespon strieka rovno -) a triska spolujazdca stieka pomaly na strechu. Mraz to nemohol sposobit, davam neriedenu zimnu zmes, typujem spina.
Dik za info.
Dik za info.
Toyota Avensis T25 2.0 VVTi D4
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Neznamená, že to nemohl způsobit mráz
Stačí aby zůstala ta kapalina v trysce, postupně se vypaří alkohol a podobné srágory a zbyde mrznoucí voda. Případně do nich nateče odtávající voda z ledu, sněhu na kapotě atd atd atd...
Pokud nenajdeš tenkou jehlu, můžeš použít tenký zvonkový drát. Ten se většinou vejde.

Pokud nenajdeš tenkou jehlu, můžeš použít tenký zvonkový drát. Ten se většinou vejde.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, prosím o info, jak to chodí - (nejlépe fotku). Také mne to zajímám. Díkydusan555 píše:Ja som momentálne dal na Avíka rozprašovacie trysky z Hiluxa 2008-a som maximálne spokojný. Osadenie rovnaké, nebolo treba žiadne prispôsobovanie, účinok neporovnateľný a čas výmeny 1 minúta.Dokonca netreba ani kapotu otvoriť. Doporučujem.
Avensis combi T25 D4D 150 ps, executive navi 12-2008
Presne tak, fotka/video, treba z mobilu, jak to strika, by se hodila.vospi píše:Ahoj, prosím o info, jak to chodí - (nejlépe fotku). Také mne to zajímám. Díkydusan555 píše:Ja som momentálne dal na Avíka rozprašovacie trysky z Hiluxa 2008-a som maximálne spokojný. Osadenie rovnaké, nebolo treba žiadne prispôsobovanie, účinok neporovnateľný a čas výmeny 1 minúta.Dokonca netreba ani kapotu otvoriť. Doporučujem.
byl jsem se tedy zeptat ve Federalech a na Hiluxe je 5 druhu trysek, pokazde s jinym sklonem (od -2 do +2). Asi nevis jake mas? Mohlo by to byt napsano zespodu na dosedaci plose trysky. No video ci to foto by bodlo, kam to strika na miste, pak pri vetsi rychlosti. Preci jen je to polozka pres 1tis kc.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na youtube jsem nasel i jak rozstrikuji :
http://www.youtube.com/watch?v=cyzft5HphXA
http://www.youtube.com/watch?v=cyzft5HphXA
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT