Yaris Dream 1.33 (2010) a 4x repro
Yaris Dream 1.33 (2010) a 4x repro
Ahoj měl jsem pocit, že u verze Yaris Dream jsou 4x repro, ale hrají mi pouze přední dva. Pokud na autorádiu nastavím poměr FRONT / REAR kdy REAR na +7 nic není slyšet. Pokud nastavím FRON +7 vše jede jak má. Prosím poraďte co dělám špatně ??
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Měls jste to někdo rozdělaný? Nevíte někdo jak jsou natažený kabely k předním výškovým reproduktorům? Kde je "výhybka" (resp. kondenzátor) a kudy vedou kabely - pokud jich lze využít pro montáž lepších reproduktorů... Měl jsem rozdělané dveře, ale vedou jen dva kabely přímo k reproduktoru ve dveřích, jak je to s výškovým?
A k zadním dveřím jsou rozvedeny kabely nebo se na to hoši od Toyoty rovnou vyprdli a nechali tam jen díru na reproduktor? Páč tam kabeláž partná není.

přední dveře

zadní dveře
A k zadním dveřím jsou rozvedeny kabely nebo se na to hoši od Toyoty rovnou vyprdli a nechali tam jen díru na reproduktor? Páč tam kabeláž partná není.

přední dveře

zadní dveře
Naposledy upravil(a) shallowhal dne stř 29.12.2010, 23:58, celkem upraveno 1 x.
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Rozdělané jsem to sice neměl, ale vyhýbka bude v podobě kondíku přímo u výškáče/na něm. Je to tak v každém autě, které má výšky z výroby. Kabely budou pravděpodobně natažené jako u Yarisu I. Na rádio jsou jako "zadní" napojené ty ve dveřích a jako "přední" napojené ty v palubce. Pokud jsou ale všechny připojené jenom jako přední, tak se budou kabely větvit buďto přímo na konektoru u rádia a nebo až na výškovém v palubce od kterého povedou do dveří. Takhle je to řešené prakticky u všech aut.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No, jako zadní nejsou v základní verzi napojené žádné, resp. buďto nic anebo kabel k zadním dveřím. Protože jinak by se to poznalo změnou "fade". Pokud mají takto "chytře" rozvedené kabely jak říkáš, napřed k výškáči a od něj ke dveřím, tak to je radost, protože to znamená s komponentní sadou umísti výhybku a rozvést další extra kablík, protože opravdová výhybka do prostoru výškáče nevleze :-/telleke píše:Rozdělané jsem to sice neměl, ale vyhýbka bude v podobě kondíku přímo u výškáče/na něm. Je to tak v každém autě, které má výšky z výroby. Kabely budou pravděpodobně natažené jako u Yarisu I. Na rádio jsou jako "zadní" napojené ty ve dveřích a jako "přední" napojené ty v palubce. Pokud jsou ale všechny připojené jenom jako přední, tak se budou kabely větvit buďto přímo na konektoru u rádia a nebo až na výškovém v palubce od kterého povedou do dveří. Takhle je to řešené prakticky u všech aut.
Pokud někdo víte s jistotou jak je to se zadníma dveřma, písněte. Jedná se hlavně o model 2010. Mám schema zapojení verze 2007 a tam snad ještě výškáče nebyly, protože v zapojení nejsou!
Nie
- to by museli dať aj gumené prechodky,s ktorými som mal nemalé problémy a dokonca až doteraz mi žerú nervy...
Aj ked to vymenili - nie za original,lebo tvrdili,že také niečo oni nemajú
,tak asi po roku sa mi znova roztrhli,tak to lepím(obalujem) čiernym silikonom

Aj ked to vymenili - nie za original,lebo tvrdili,že také niečo oni nemajú

Naposledy upravil(a) muco dne čtv 30.12.2010, 09:59, celkem upraveno 1 x.
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já to řeším vždy tak, že se nespoléhám na tovární kabeláž, protože to jsou strašně slabé tkaničky. Vždy jsem si natáhnul nové kabely do dveří, nejčastějí s průřezem 2,5mm2, vyhýbku umístil právě tam a odtud 1,5mm2 do výškáče na palubce. Do husích krků na dveřích se to většinou krásně vejde a na vyhýbku je tam obvykle dost místa. Nejlepší ale je, když se dá umístit někam do palubky. Ne vždy je tam ale na ní to správné místo.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001