to M.a.R.i-souhlas, to křídlo TRD je už moc-nevypadá to ještě tak strašně k tomu mohutnýmu bodykitu ale na klasickou mr2 je to moc
myslím si že boky jsou navrtávaný, tudíž bys to musel nechat zavařit, ale nejsem si jistej, protože já jsem to řešit nemusel, jelikož mám revizi 4, a ta na bokách už nic nemá, tudíž u mě to bylo plug and play. Anténa opět to samé, jelikož revize4 na bokách nic nemá, tak to bylo stejné jako u revize5, anténa je přichycena v takovým chromovaným pouzdře přímo na boku karoserie-tudíž jsem opět nic nepředělával, ty bys musel v toyotě koupit-doufám jen to pouzdro(počítám, že to bude stát přes litr a jinde než v toyotě neseženeš)-anténa by měla být stejná(jestli ne-tak ta stojí 9.000,-). to jsou podle mě jedinný rozdíly-počítám že díry na kapotě by měli bejt stejně, ale to se dá jednoduše zjistit někde na srazu, když vedle sebe zastavíme a votevřeme kufry, tak uvidíme, jesli sou šrouby na stejnejch místech.
a závěrem k tvýmu poslednímu dotazu-ano, sundáš původní křídlo-není lepený, je jen na gumovejch podložkách, aby nebyl plast přímo na plechu, ty nebudeš mít-v toyotě za ně chtěj 600,-, ale můžeš si je vystříhnout z jakýkoliv tenký gumy(duše) podle podstavce novýho křídla a teď to nejlepší-ten odkaz, co jsi mi poslal, tak to je přímo od toho prodejce, od kterého jsem to kupoval já a na fotkách je i vidět, že má šrouby a mnou je ozkoušeno, že to pásne na původní díry