Spotřeba Verso 1.3
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Je to klasicky hydraulicky automat, takze zarazeno je stale neustale - pokud se paka nehodi do N. Ono to minimalne 0,5 litru urcite udela, plus kratke vzdalenosti a plus tezka noha manzelky
. Ale na druhou stranu ten automat to auto prezije a zadna spojka.

Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Já mám ve Versu motor 1.5 litru, 107 poníků, a tak je i spotřeba asi větší než u 1.3 . Jezdím jako servisman v Praze po zákaznících, takže tak během dne 5 až 7krát start, půl hodiny jízdy, hodina práce, to to tak akorát vystydne, a stále dokola. V létě jsem tak na 7.5 litru, ale nyní, v zimě přes 9 litru. Ale nějak to nešetřím, potřebuji hlavně dojet a ne ušetřit decku benzínu. Akorát škoda, že to nemá šesti kvalt, ale jinak výborný.
All, yaris verso 1.5
A na co by jsi jako chtěl tu 6ku po Práglu, he? Tam by se víc šikla redukční převodovka, ne?Aleš Volf píše:Já mám ve Versu motor 1.5 litru, 107 poníků, a tak je i spotřeba asi větší než u 1.3 . Jezdím jako servisman v Praze po zákaznících, takže tak během dne 5 až 7krát start, půl hodiny jízdy, hodina práce, to to tak akorát vystydne, a stále dokola. V létě jsem tak na 7.5 litru, ale nyní, v zimě přes 9 litru. Ale nějak to nešetřím, potřebuji hlavně dojet a ne ušetřit decku benzínu. Akorát škoda, že to nemá šesti kvalt, ale jinak výborný.

Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno