Vyhrievaná podložka pod zadok
Pokus o foto: dúfam, že to vyšlo....http://picasaweb.google.com/buday.j/Yarisek#
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
bigjoe: Tady máš návod http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=16840
Picasa je taky dobré řešení
Picasa je taky dobré řešení

Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
no tak ja som kupil toto :

mal som to v aute asi pol hodinu a hned som to aj pekne zabalil a siel vratit! stalo ma to 22,90 eur (kupoval som v hypernove v akcii ale maju to vsade)
takze problem s tymto potahom je v tom ze je masazny a tie motorceky strasne tlacia cize si neviem predstavit cestovat s tym
masaz je vlastne vybracia cize nic moc a vyhrievanie je len na chrbte asi 10x15 cm cize nic moc
takze rada znie nekupovat je to na nic

mal som to v aute asi pol hodinu a hned som to aj pekne zabalil a siel vratit! stalo ma to 22,90 eur (kupoval som v hypernove v akcii ale maju to vsade)
takze problem s tymto potahom je v tom ze je masazny a tie motorceky strasne tlacia cize si neviem predstavit cestovat s tym

takze rada znie nekupovat je to na nic

Tak po troch dňoch používania môžem len a len chváliť. Zohrieva to perfektne, po naštartovaní zhruba za 15 sekund ( pri -5 °C )už je cítiť pod zadkom príjemné teplo, zohriate chrbtovej časti trvá trochu dlhšie ale bude to asi tým, že som mal hrubú vetrovku. Na prvú polohu zohrieva tak akurát, na dvojku je poťah až moc teplý. Ideálne je po naštartovaní dať na chvílu na dvojku a keď sa zohreje tak už v pohode stačí aj na prvý stupeň. Ak bude pár rokov slúžiť tak to boli rozumne investované peniaze, je to príjemný pocit sedieť na teplom.
S montážou nebol problém, trvá to celé asi 5 minút. Cez opierku som natiahol dva pružné pásy až do miesta kde sa spája opierka zo sedákom a na sedáku sú smerom doprava a dolava po dva pružné kratšie pásy ukončené háčikom, ktoré zavesíš niekde na vhodné miesto a je hotovo. Zadné pásy majú nastavitelnú dlžku.