Sedacky do Avensis Verso
Sedacky do Avensis Verso
Prosim Vas, nevite nekdo jestli pasuje prostedni sedacka druhe rady do SESTImisteno modelu take do druhe rady uprostred?
Mam SESTImistny model, coz znamena 2/2/2 sedadla s tim ze prostredni sedadla se daji posouvat blize ci dale od sebe. Kdyz se daji od sebe tak mezi nimi vznikde docela prostor a nevim jestli by tam prostredni sedacka pasovala ze sedmimistne verze? Otvory v podlaze tam jsou, ale zda jsou schodne s uchycenim sedacky sedmimistne verze to netusim?
A pripadne, kde bych takovou sedacku sehnal, nebo mohl s nekym vyskouset jestli mi tam padne? Jsem Plzensky kdaj...
Dikec vsem toyotakum
Mam SESTImistny model, coz znamena 2/2/2 sedadla s tim ze prostredni sedadla se daji posouvat blize ci dale od sebe. Kdyz se daji od sebe tak mezi nimi vznikde docela prostor a nevim jestli by tam prostredni sedacka pasovala ze sedmimistne verze? Otvory v podlaze tam jsou, ale zda jsou schodne s uchycenim sedacky sedmimistne verze to netusim?
A pripadne, kde bych takovou sedacku sehnal, nebo mohl s nekym vyskouset jestli mi tam padne? Jsem Plzensky kdaj...
Dikec vsem toyotakum
Avensis Verso 2,0 D-4D
- progym
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
....šestimístný Verso???
Tohle se někdy dělalo??? Ze sedmičky udělám 2+2+2, ale origoš jen šestka?
U nás to bude spíš náhoda to sehnat, ale pšonci toho mají na Allegru na verso docela dost.
Tohle se někdy dělalo??? Ze sedmičky udělám 2+2+2, ale origoš jen šestka?
U nás to bude spíš náhoda to sehnat, ale pšonci toho mají na Allegru na verso docela dost.
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
sest mist
Bohuzel ja mam v Ave. Verso SEST mist v malem i veltekm TP.
Snad tu prostredni do druhe rady nekde splasim!!!!
Zima kruta pekne prituhuje, tohle auto mam prvni zimu tak jsem zvedavej jak se s tim vyporada!!!?? Diesel......
Snad tu prostredni do druhe rady nekde splasim!!!!
Zima kruta pekne prituhuje, tohle auto mam prvni zimu tak jsem zvedavej jak se s tim vyporada!!!?? Diesel......

Avensis Verso 2,0 D-4D