Náhradní díly

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
dráža/T2o/
Člen Týmu

Náhradní díly

Příspěvek od dráža/T2o/ »

Zdravím,chci se zeptat,zvažuji koupi celici T20 ale nejsem si jistej,pokud by se mělo něco porouchat,jestli seženu nový díly např u motoru.Dají se sehnat nějaké díly v čechách nebo většina v zahraničí?Díky za odpověď
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Náhradní díly

Příspěvek od Idaho »

dráža/T2o/ píše:Zdravím,chci se zeptat,zvažuji koupi celici T20 ale nejsem si jistej,pokud by se mělo něco porouchat,jestli seženu nový díly např u motoru.Dají se sehnat nějaké díly v čechách nebo většina v zahraničí?Díky za odpověď
co mylšíš temi díly u motoru?
vetsinu podvozkových dílu v CR koupíš bez problému ( nebo dodám ) , problémy jsou trochu se zadní nápravou ( a samozřejem SS ) ale vse jde vyřešit.
ND namotor ( písty kroužky atd ) opet v CR, i když ze zahraníci jdou obcas sehnat levneji.
Rozvody, vodná pumpu, řemeny fitlry atd opet vcr bez problemu, nebudd línej a otevři si třeba katalog intercarsu nebo kelly a uvidíš sám :)

Jinak pokud budeš neco potřebovat mohu dodat vč. servisu.
dráža/T2o/
Člen Týmu

Příspěvek od dráža/T2o/ »

tyhle díly jsem myslel jako tu pumpu a řemeny.ono určitě spousty dílů bude univerzálních z jinejch aut se dá říct asi.a ještě se speciálně zeptám na dvě veci a to nějaká kompletní sada těsnění do motru a za druhý kompletní sada těsnících gum kolem oken ?jinak dík za odpověď.Já jsem od Hradce Králové,odkud jsi kdybych chtěl navštívit tvojí dílnu?
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

zalezi jak moc chces investovat ci jak v cajku ju chces mit. se zadni napravou ani SS jsem nemel problem jde o to na jakeho mekanika ci origo servisy narazis. ja na novou ss cekal asi tyden. a zatim max spokojenost. nevidim cestu v repasech a podobnych nesmyslech. zasadni dily bych nebral z vrakacu. jak ale znam celdu t20 tak bude jezdit ikdyby ja nevim co!:D
Čelda 98'' GT (SS)
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Mohu jen potrvdit Paetoriana, repas nic neřeší a z vrakáču některé dily nemá cenu brát. Zatím sem s ní neměl žádnej zásadní problém, krom repasovaných dílů co se tam dávaly. To bývají vyhozené peníze, ale doporučoval bych cecilii bez super strut nápravy.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Odpovědět

Zpět na „Celica“