Generali-varování!!
Generali-varování!!
Přálelé-Celicáři i vy ostatní..promiňte mi mou zlobu,která se ve mně nahromadila po 3letech.
Mám svou opatrovanou Celicu už 3roky pojištěnou u Generali.Rok co rok platím pojistku včas/minimálně měsíc před vypršením smlouvy/První dva roky jsem platil pojistku přes poštu a vždy byl problém."Neuhradil jste v termínu,neuhradil jste vůbec,kde jsou naše prachy atd..." Letos jsem se rozhodl zaplatit pojistku přímo na pobočce Generali v Poěbradech u pana Michala Smítky...a co se nestalo..po měsíci mi od Generali přišla SMS,že nemám zaplacenou pojistku.Dnes jsem jim volal..a prý nemám zaplaceno a tím to hasne.
A teď čtěte pozorně: Mám jim poslat oskenovanou kopii stvrzenky o zaplacení a číslo smlouvy.
Načež jsem jim odpověděl,že jsem platil na pobočce Generali!!
A proto ať si pořádek udělají u jejich zástupce.
Což je moc nenadchlo a proto:Mám jim poslat oskenovanou kopii stvrzenky o zaplacení a číslo smlouvy.
To už jsem nevydržel a opáčil té milé a školené slečně,že....JSEM POJISTKU ZAPLATIL NA POBOČCE V PODĚBRADECH a tím to pro mě končí.
Co myslíte,že mi řekla?
Mám jim poslat oskenovanou kopii stvrzenky o zaplacení a číslo smlouvy.
Takže tímto končím s Generali pojišťovnou protože i když platím včas a v pořádku,tak vlastně jezdím s nepojištěným autem..
Mám svou opatrovanou Celicu už 3roky pojištěnou u Generali.Rok co rok platím pojistku včas/minimálně měsíc před vypršením smlouvy/První dva roky jsem platil pojistku přes poštu a vždy byl problém."Neuhradil jste v termínu,neuhradil jste vůbec,kde jsou naše prachy atd..." Letos jsem se rozhodl zaplatit pojistku přímo na pobočce Generali v Poěbradech u pana Michala Smítky...a co se nestalo..po měsíci mi od Generali přišla SMS,že nemám zaplacenou pojistku.Dnes jsem jim volal..a prý nemám zaplaceno a tím to hasne.
A teď čtěte pozorně: Mám jim poslat oskenovanou kopii stvrzenky o zaplacení a číslo smlouvy.
Což je moc nenadchlo a proto:Mám jim poslat oskenovanou kopii stvrzenky o zaplacení a číslo smlouvy.
To už jsem nevydržel a opáčil té milé a školené slečně,že....JSEM POJISTKU ZAPLATIL NA POBOČCE V PODĚBRADECH a tím to pro mě končí.
Co myslíte,že mi řekla?
Takže tímto končím s Generali pojišťovnou protože i když platím včas a v pořádku,tak vlastně jezdím s nepojištěným autem..
Re: Generali-varování!!
ahoj, prosimte posli mi cislo tve smlouvy nebo RČ po SZ kouknu na to... Na ty pobocce ti ten pojistovak nedal nic do ruky??? od noveho roku totis na pobockach nesmeji prijmout penize za pojisteni, pouze asi u zivotek maj vyjimku. Ale obcas jsem zazil ze prijmaj penize za POV a HAV, ale vzdy jsme klientum davali stvrzenku, takze pokud ti ji nedal tak bych tam sel a zeptal bych se ho, pokud rekne ze nic nevi a ty mu to platit tak bych mu asi dal delo. Kouknu na to a uvidime co se stim da delat.Sutech píše:Přálelé-Celicáři i vy ostatní..promiňte mi mou zlobu,která se ve mně nahromadila po 3letech.
Co myslíte,že mi řekla?
Sutech, Je to tahle pobočka? http://www.generali.cz/pobocky/?q=Pod%ECbrady
Pokud ano, tak jsi za za platbu měl obdržet originál ručně psaného dokladu bílé barvy formátu A6. Tahle pobočka je tzv. "Agenturní kancelář" což znamená, že se nejedná přímo o kancelář pojišťovny, ale provozuje jí OSVČ který má s Generali dohodu o obchodním zastoupení. Tenhle OSVČ smí vybírat peníze pouze u smluv, které sjednal a nebo jsou v péči jeho agenturní kanceláře. Každopádně kdykoliv přijímá takovýto OSVČ peníze, má povinnost vystavit platítímu doklad popsaný viz. výše. Pokud ti tenhle člověk nedal žádný doklad, tak mohl prachy klidně ztopit a pojišťovna s tím nemá v ten moment nic společného. Prostě jako by tě okradl někdo na ulici. Jediný způsob jak můžeš prokázat, že jsi platil je ten "doklad" co po tobě každý v Generali furt chce.
Ono se ale taky občas stane, že peníze do pojišťovny dorazí, ale při vkládání do banky může dojít vlivem lidského faktoru k chybě ve variabilním čísle(číslo pojistky) a pak nastává situace, kdy pojišťovna sice peníze má, ale nejsou přiřazeny k žádné smlouvě, protože program který to dle VS vyhodnocuje peníze tzv. nepřiřadí. V takovém případě je potřeba aby jsi opět s tím dokladem došel na nějakou pobočku Generali a na základě toho dokladu bude platba tzv.dohledána.
Každopádně ať se budeš rozčilovat sebevíc, tak ti to nepomůže. Nejpravděpodobněji došlo někde k nedorozumění. Do budoucna ti doporučuju platit buď e-bankingem a nebo když ti přijde složenka, tak jít na kteroukoliv pokladnu Komerční banky, kde nebudeš platit žádný poplatek za vkládané peníze, protože to má Generali u KB takto pro své klienty domluvené.
Můj dotaz na tebe je: Máš vůbec nějaký doklad od té platby?
Ber to tak, že pokud PerryCZ nebude k zastižení, tak ti to můžu prověřit a objasnit já. Taky pracuju v Agenturní kanceláři Generali, ale v jiném městě, takže jsem hodně v obraze co se této situace týká.
Pokud ano, tak jsi za za platbu měl obdržet originál ručně psaného dokladu bílé barvy formátu A6. Tahle pobočka je tzv. "Agenturní kancelář" což znamená, že se nejedná přímo o kancelář pojišťovny, ale provozuje jí OSVČ který má s Generali dohodu o obchodním zastoupení. Tenhle OSVČ smí vybírat peníze pouze u smluv, které sjednal a nebo jsou v péči jeho agenturní kanceláře. Každopádně kdykoliv přijímá takovýto OSVČ peníze, má povinnost vystavit platítímu doklad popsaný viz. výše. Pokud ti tenhle člověk nedal žádný doklad, tak mohl prachy klidně ztopit a pojišťovna s tím nemá v ten moment nic společného. Prostě jako by tě okradl někdo na ulici. Jediný způsob jak můžeš prokázat, že jsi platil je ten "doklad" co po tobě každý v Generali furt chce.
Ono se ale taky občas stane, že peníze do pojišťovny dorazí, ale při vkládání do banky může dojít vlivem lidského faktoru k chybě ve variabilním čísle(číslo pojistky) a pak nastává situace, kdy pojišťovna sice peníze má, ale nejsou přiřazeny k žádné smlouvě, protože program který to dle VS vyhodnocuje peníze tzv. nepřiřadí. V takovém případě je potřeba aby jsi opět s tím dokladem došel na nějakou pobočku Generali a na základě toho dokladu bude platba tzv.dohledána.
Každopádně ať se budeš rozčilovat sebevíc, tak ti to nepomůže. Nejpravděpodobněji došlo někde k nedorozumění. Do budoucna ti doporučuju platit buď e-bankingem a nebo když ti přijde složenka, tak jít na kteroukoliv pokladnu Komerční banky, kde nebudeš platit žádný poplatek za vkládané peníze, protože to má Generali u KB takto pro své klienty domluvené.
Ber to tak, že pokud PerryCZ nebude k zastižení, tak ti to můžu prověřit a objasnit já. Taky pracuju v Agenturní kanceláři Generali, ale v jiném městě, takže jsem hodně v obraze co se této situace týká.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ahoj tak se na to koukni ty, ja se nemuzu prihlasit na kukatko, a kolega je na dovoleny do 6.12 (B. Řepa) .... preposlu ti SZ udaje co mi poslal sutechMyfune píše:Sutech, Je to tahle pobočka? http://www.generali.cz/pobocky/?q=Pod%ECbrady
Kolega měl s generali nemilou zkušenost, dohodnul si pojištění jinde, měsíc a něco před koncem pojistky volal na inflolinku, že chce povinné ručení ukončit, tam mu řekli, že nic nic nemusí dělat, ať to prostě na příští rok neplatí a že mu smlouvu ukončí. Tak se tím řídil, pojistil se u konkurence a po pár měsících mu přišla upomínka, že nemá zaplacené ručení a že jestli chtěl ukončit smlouvu, že měl podat výpověď -- co pak má člověk dělat, když se dovolá na dezinformační linku...
(abych upřesnil, týká se to slovenského generali)
Ale je bezva, že jsou tady na fóru lidi, kteří můžou pomoct a nabídnou se, to je na druhou stranu zase + pro generali.
Ale je bezva, že jsou tady na fóru lidi, kteří můžou pomoct a nabídnou se, to je na druhou stranu zase + pro generali.
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
S vypovedou mam svoje skusenosti este z alianzu. V zmluve mali napisane, ze poistka konci nezaplatenim, lenze podla zakona od vtedy co nezaplatis, tak ta este dva mesiace poistuju a az potom sa to rusi. Tak po dvoch mesiacoch prisla informacia, ze mam dva mesiace doplatit a ze poistka mi zanikla. Tak som s nimi vymenil par listov a potom uz necheli nic. Ale treba na to davat pozor.
S Generali na slovensku zase mam taku skusenost, ze mi rok vyplacali nahradu za vymenu celneho skla z mojho havarijneho poistenia.
S Generali na slovensku zase mam taku skusenost, ze mi rok vyplacali nahradu za vymenu celneho skla z mojho havarijneho poistenia.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
také ma s generalli zkušenost.
Ukradené auto , s dokladem od policie sem přišel zrušit pojistku, vse probehlo OK, ale po půl roce přišel dopis že muj dluh předávají vymáhací agentuře jelikož nereaguji na upomínky atd ( nepřišla jediná ) na dotaz co se deje mi bylo řečeno že neplatím povinné na to auto které jsem odhlasoval.
Druhý případ - auto v pronájmu, zástupce gnerelli udelal chybu a při sepisování smlouvy prohodil vlastníka a provozovatele ( pojistníka ). všimli jsme si to ho druhý den, voláme na linku - vše OK to zařídí atd.. po měsíci nová smlouva aopet špatne ( stejne jako předtím ) - voláme linkua opet se řeší spatne sepsaná smlouva, opet se omlouvají že je to jejich chyba a že to orpaví.. opet řešení trvá mesíc a opet spatne. Nakonec po 4 mesících ( kdy bylo pojistení placeno ) přisel dopis že s esmlouva ruší kvuli nedostatkum při sestavování a ruší se zpetne ke dni sepsání.
Nasraný jsme babče udelali smlouvu jinde, doted řešíme jak dostat z pojistovny peníze.
Třešnička na dortu byl dopis, který babče přišel z kanceláře pojistitelů - za dobu kdy nebylo auto pojistené má zaplatit asi 30kč na den. Už oba případy řeší ombucman ( doporučení čoi ) protože nikde se človek ničeho nedovolá.
proste generalli nikdy více..
Ukradené auto , s dokladem od policie sem přišel zrušit pojistku, vse probehlo OK, ale po půl roce přišel dopis že muj dluh předávají vymáhací agentuře jelikož nereaguji na upomínky atd ( nepřišla jediná ) na dotaz co se deje mi bylo řečeno že neplatím povinné na to auto které jsem odhlasoval.
Druhý případ - auto v pronájmu, zástupce gnerelli udelal chybu a při sepisování smlouvy prohodil vlastníka a provozovatele ( pojistníka ). všimli jsme si to ho druhý den, voláme na linku - vše OK to zařídí atd.. po měsíci nová smlouva aopet špatne ( stejne jako předtím ) - voláme linkua opet se řeší spatne sepsaná smlouva, opet se omlouvají že je to jejich chyba a že to orpaví.. opet řešení trvá mesíc a opet spatne. Nakonec po 4 mesících ( kdy bylo pojistení placeno ) přisel dopis že s esmlouva ruší kvuli nedostatkum při sestavování a ruší se zpetne ke dni sepsání.
Nasraný jsme babče udelali smlouvu jinde, doted řešíme jak dostat z pojistovny peníze.
Třešnička na dortu byl dopis, který babče přišel z kanceláře pojistitelů - za dobu kdy nebylo auto pojistené má zaplatit asi 30kč na den. Už oba případy řeší ombucman ( doporučení čoi ) protože nikde se človek ničeho nedovolá.
proste generalli nikdy více..
V tomhle případě, pokud si člověk pamatuje čas kdy telefonoval na info linku a nejlépe jméno toho s kým mluvil, tak se hovor dá dohledat, protože se nahrává. Prostě dá se si stěžovat, ale musíte vědět na koho konkrétně. Někdy mám pocit, jako by tohle na těch infolinkách dělali schválně ty nepřesné (nepravdivé) informace, ale asi je to spíš tím, že to je čerstvě zaškolený člověk a protože neví nebo si to blbě pamatuje, tak to nějak plácne. Ona je tam totiž bojužel velká obměna zaměstnanců. Každopádně skutečná praxe je taková, že jakákoliv písemně uzavřená smlouva se musí taktéž písemně vypovědět např. výpovědním formulářem na pobočce Generali. Telefonickou výpověď nikde ani mimo Generali nikdo neudělá už proto, že za firmu nelze určit jestli člověk mluví s klientem jehož to je smlouva.gramo píše:Kolega měl s generali nemilou zkušenost, dohodnul si pojištění jinde, měsíc a něco před koncem pojistky volal na inflolinku, že chce povinné ručení ukončit, tam mu řekli, že nic nic nemusí dělat, ať to prostě na příští rok neplatí a že mu smlouvu ukončí. Tak se tím řídil, pojistil se u konkurence a po pár měsících mu přišla upomínka, že nemá zaplacené ručení a že jestli chtěl ukončit smlouvu, že měl podat výpověď -- co pak má člověk dělat, když se dovolá na dezinformační linku...
takže já taky svou troškou do mlýna... na jaře tohoto roku mi byl od okresního soudu doručen platební rozkaz, že mám zaplatit cca 1600,-Kč + příslušenství (8,500 za advokátní kancelář, kterou si musela Generali objednat + soudní výlohy + úroky z prodlení), celkem cca 25,000 Kč... čumím jak puk a absolutně nevím co to na mě ty svině zkoušej!!! Podám odpor k soudu s tím, že absolutně netuším jak mužou po mně něco vymáhat, když u nich mám od konce roku 2007 přeplatek cca 1900,-...
Odpověď advokátní kanceláře, že tento přeplatek je veden pod jinou smlouvou a není schopen zjistit pouze pod jménem mé přeplatky a nedoplatky... Vymáhání se týkalo pojištění na předchozí 5.g., které bylo řádně písemně vypovězeno, bohužel až tři měsíce po první doručené upomínky... Jenže tato upomínka a další dvě, včetně upomínky od advokáta, byly záměrně zasílány na adresu trvalého bydliště a néé na mou doručovací, kterou v té době již měli k dispozici a také na ní zasílali ostatní poděkování za projevenou důvěru a tak... no nic... řekl jsem si, že to těm sviním vychcanej dám sežrat i za ostatní a taky, že jo... nachystal jsem si na ně pár věcí, který je ani nenapadli... no a zrovna včera byl soud, kterej jsem bez jakýhokoliv právníka vyhrál!!! podle soudce jsem prý průměrně jeden ze čtyřiceti co jim dokázal natrhnout prdel!!! Takže lidi!!! Nenechte si srát na hlavu a bojujte za svý práva!!! Jde to, jen musíte chtít... a podotýkám, že to byla moje první zkušenost se soudem... No a teď nezbývá nic jinýho než to oznamovat dál... myslím, že takováto reklama mi bude za dostiučinění...
Můžou být rádi, že je nezažaluji za poškození mého jména!!!
Odpověď advokátní kanceláře, že tento přeplatek je veden pod jinou smlouvou a není schopen zjistit pouze pod jménem mé přeplatky a nedoplatky... Vymáhání se týkalo pojištění na předchozí 5.g., které bylo řádně písemně vypovězeno, bohužel až tři měsíce po první doručené upomínky... Jenže tato upomínka a další dvě, včetně upomínky od advokáta, byly záměrně zasílány na adresu trvalého bydliště a néé na mou doručovací, kterou v té době již měli k dispozici a také na ní zasílali ostatní poděkování za projevenou důvěru a tak... no nic... řekl jsem si, že to těm sviním vychcanej dám sežrat i za ostatní a taky, že jo... nachystal jsem si na ně pár věcí, který je ani nenapadli... no a zrovna včera byl soud, kterej jsem bez jakýhokoliv právníka vyhrál!!! podle soudce jsem prý průměrně jeden ze čtyřiceti co jim dokázal natrhnout prdel!!! Takže lidi!!! Nenechte si srát na hlavu a bojujte za svý práva!!! Jde to, jen musíte chtít... a podotýkám, že to byla moje první zkušenost se soudem... No a teď nezbývá nic jinýho než to oznamovat dál... myslím, že takováto reklama mi bude za dostiučinění...
Můžou být rádi, že je nezažaluji za poškození mého jména!!!
jacques11 no vypadá to jako husarskej kousek, ale příště už takovou blbost radši nedělej. Tentokrát se ti povedlo se z toho dostat kvůli blbosti někoho jiného. Příště ta past sklapne a nikdo se s tebou dohadovat nebude. Konec konců jak sám tvrdíš seš jeden ze čtyř, takže příště můžeš být tím druhým nebo třetím nebo prvním. Je to totiž tak, že těch cca 1.600 je dlužné pojistné na které má pojišťovna dle smlouvy nárok, protože jsi vypověděl k nějakému datu po výročí, takže to je pravděpodobně nějaká poměrná část od výročí k tou datu. Protože jsi na zasílané složenky nereagoval, nevím jestli se k tobě dostali včas, ale nakonec jo, jinak by jsi je nezmiňoval. Nicméně pokud se ti změní adresa, tak jsi povinen to pojišťovně nahlásit a provést změnu adresy ve tvé smlouvě, aby ti korespondence chodila tam kde si ji vyzvedáváš. A popravdě na tohle spousta lidí sere a pak se dostávají do té exekuce!!! Jen dodám, že než Generali dlužnou částku předá vymáhací firmě, tak zašle celkem 3 upomínky té platby. První upomínka se tiskne druhý den po dni splatnosti, druhá upomínka měsíc po té první a pak cca po dalším měsíci jde tzv. "kvalifikovaná upomínka". Když ani na toto klient nereaguje, tak po cca dalším měsíci to dostane ona vymáhací firma. Dodám, že se jedná o soukromou firmu, která nemá s Generali vůbec nic společného a dělá si jen svůj vymáhací byznys. A tahle firma nejprve dlužníkovi zašle dopis kde ho vyzve do určité lhůty (opět tuším měsíc) zaplatit, jinak to teprve potom jde k soudu. Jo a kdyby jsi ten soud projel, tak to de exekutorovi a ten ti klidně zablokuje všechny účty.
Tvoje klika spočívá nejspíš v tom, že ta vymáhací firma si na tom chtěla narejžovat a tak udělala vše proto, aby se to dostalo až k soudu a oni ti mohli naúčtovat ty ostatní peníze k těm 1.600,- A tobě se zřejmě povedlo prokázat, že tě neinformovali dostatečně a že nevyužili všech kontaktů, které jak věřím jim Generali poskytla.
Já osobně jsem toho názoru, že když mi přijde nějaká korespondence co mi nedává smysl, tak na to neseru, ale du se zeptat co se děje. Ty jsi měl prostě kliku, že ti vymahači byli příliš ziskuchtivý a soud jim to smetl ze stolu, ale kdyby svou práci udělali pořádně, tak jsi o těch cca25.000,-Kč zchudl.
Tvoje klika spočívá nejspíš v tom, že ta vymáhací firma si na tom chtěla narejžovat a tak udělala vše proto, aby se to dostalo až k soudu a oni ti mohli naúčtovat ty ostatní peníze k těm 1.600,- A tobě se zřejmě povedlo prokázat, že tě neinformovali dostatečně a že nevyužili všech kontaktů, které jak věřím jim Generali poskytla.
Já osobně jsem toho názoru, že když mi přijde nějaká korespondence co mi nedává smysl, tak na to neseru, ale du se zeptat co se děje. Ty jsi měl prostě kliku, že ti vymahači byli příliš ziskuchtivý a soud jim to smetl ze stolu, ale kdyby svou práci udělali pořádně, tak jsi o těch cca25.000,-Kč zchudl.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
no taky sem měl problém s Allianzem... nikdy jim to neodpustim. I když nakonec jsem vyhrál a nic mě to nestálo, už jsem to tu někdy psal. Přestěhoval jsem se, složenky nepřišly, upomínky taky ne, smlouvu mi zrušili což jsem nevěděl, protože mi po 1/2 roce přišla složenka na další půlrok i když smlouvu mi zrušili před 1/2 rokem no prdel... prej za to moh počítač tak jsem jezdil asi rok bez pojištění- nevědomky. CKP to pochopila, MČ taky... prej jsem nebyl první ani poslední co měl stejnej incident. Jedinej problém co tohle způsobil byl ten, že nefunguje komunikace. Absolutně. Když se mi vrátí složenka do firmy, a upomínky, neni náhodou logický předat to joudovi na telefonu co mi zavolá na mobil a informuje mě? Pošle mi email? Neuvěřitelný ba absurdní... jednání resp. nejednání s vlastním klientem. Navíc tam měli taky přeplatek, kterej mi odmítali vrátit... až jsem tam přišel osobně a rozčílil jsem se, tak mi to vrátili abych neodrazoval potencionální klienty.
No pak jsem přešel k ČP tam jsem přes 4 roky, skoro 5 let. Volám tam a ptám se, nabídnete mi nějakou slevu, když jsem váš klient takovou dobu, mam všechny bonusy, nikdy jsem po nich nechtěl ani korunu- bez nehod. NE. Takže teď platim 4.700,- za 1/2 roku kdežto u Directu je cena cca. 4.700,- za rok! Ptám se jich... myslíte tohle jednání vážně? ANO. No bez komentáře... Direct už se na mě těší, ihned když jsem si to tam na jejich stránkách počítal, sami mi najednou volali a počítaj se mnou dopředu... takhle se má komunikovat. A já debil platim zbytečně 4.700,- 100% za co??? děkuju ČP za drzý vojebání, berte to jako "příspěvek na důchod" - hláška z mafie II
Co mě udivuje je to, že nemá člověk právo odstoupit od smlouvy kdykoliv a okamžitě... jsem rukojmí... klient je rukojmím vlastní pojišťovny... to snad neeee.... já musim čekat a cvakat do doby 1 měsíce předem před koncem smlouvy poslat písemně výpověď... proč to nejde po telefonu? Od čeho jsou záznamy hovorů, identifikace hlasu stejně jak to dělá vodafone např? No hrozný.
No pak jsem přešel k ČP tam jsem přes 4 roky, skoro 5 let. Volám tam a ptám se, nabídnete mi nějakou slevu, když jsem váš klient takovou dobu, mam všechny bonusy, nikdy jsem po nich nechtěl ani korunu- bez nehod. NE. Takže teď platim 4.700,- za 1/2 roku kdežto u Directu je cena cca. 4.700,- za rok! Ptám se jich... myslíte tohle jednání vážně? ANO. No bez komentáře... Direct už se na mě těší, ihned když jsem si to tam na jejich stránkách počítal, sami mi najednou volali a počítaj se mnou dopředu... takhle se má komunikovat. A já debil platim zbytečně 4.700,- 100% za co??? děkuju ČP za drzý vojebání, berte to jako "příspěvek na důchod" - hláška z mafie II
Co mě udivuje je to, že nemá člověk právo odstoupit od smlouvy kdykoliv a okamžitě... jsem rukojmí... klient je rukojmím vlastní pojišťovny... to snad neeee.... já musim čekat a cvakat do doby 1 měsíce předem před koncem smlouvy poslat písemně výpověď... proč to nejde po telefonu? Od čeho jsou záznamy hovorů, identifikace hlasu stejně jak to dělá vodafone např? No hrozný.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Microne nic ve zlém, ale ty asi pojistné podmínky moc nečteš že? Jinak když sjednáš povinné ručení, tak máš ze zákona první dva měsíce možnost smlouvu vypovědět bez udání důvodu. Pak už to je dle zákona vždy k termínu výročí pojistné smlouvy a to nejpozději 6 týdnů před tímto datem. To že jsou některé pojišťovny benevolentnější a pustí klienta např ke čtvrtletí je prostě jejich dobrá vůle. Jestli ti vadí, že tě pojišťovna nepustí dřív jak jednou za rok, tak jestli vůbec víš, že když by jsi v průběhu roku zavinil dopravní nehodu, tak ti může pojišťovna pojistku do jednoho měsíce vypovědět, ale má nárok na pojistné za celý rok?
Jinak já vím o způsobu jak legálně kdykoliv pojištění vypovědět, ale není to pro pitomce co řeší rozdíl ceny 200,- kč za rok.
Jinak já vím o způsobu jak legálně kdykoliv pojištění vypovědět, ale není to pro pitomce co řeší rozdíl ceny 200,- kč za rok.
- Maci
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Hosi bez urazky ten prvni problem jeste chapu ale co tu pisete nekteri dal Ja nevim prece mam povinny ruceni popripade havarijni s podepsanou smlouvou a platim v terminu ....pak po me nemuze nikdo nic chtit a mam na to doklad....kdyz neplatite tak se pak nedivte ze vam chodi upominky atd....a pokud rusim smlouvu coz uz sem taky delal vicekrat tak mam zase podepsanej canc ze rusim smlouvu k tomu a k tomu dni....tak nechapu v cem je problem...
- Maci
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
micron píše:no taky sem měl problém s Allianzem... nikdy jim to neodpustim. I když nakonec jsem vyhrál a nic mě to nestálo, už jsem to tu někdy psal. Přestěhoval jsem se, složenky nepřišly, upomínky taky ne, smlouvu mi zrušili což jsem nevěděl, protože mi po 1/2 roce přišla složenka na další půlrok i když smlouvu mi zrušili před 1/2 rokem no prdel... prej za to moh počítač tak jsem jezdil asi rok bez pojištění- nevědomky. CKP to pochopila, MČ taky... prej jsem nebyl první ani poslední co měl stejnej incident. Jedinej problém co tohle způsobil byl ten, že nefunguje komunikace. Absolutně. Když se mi vrátí složenka do firmy, a upomínky, neni náhodou logický předat to joudovi na telefonu co mi zavolá na mobil a informuje mě? Pošle mi email? Neuvěřitelný ba absurdní... jednání resp. nejednání s vlastním klientem. Navíc tam měli taky přeplatek, kterej mi odmítali vrátit... až jsem tam přišel osobně a rozčílil jsem se, tak mi to vrátili abych neodrazoval potencionální klienty.
A jen tak Direct sou nejvetsi svine jaky znam....ve chvili kdy s nima resis pojistnou udalost jako poskozenej tak oni nemaji pobocku telefon ti poprve vezmou s tim ze te prepoji pak uz se nikam nedovolas a penize z nich mlatis jakou dobu....k directu bych nesel nai kdyby mi dali zlaty prase k vanocum....a prekvapuje me zes platil 9400 rocne to nemas internet aby sis nasel nejlevnejsi povinny? A jestli si myslis ze u directu je to s vypovedi smlouvy jinak tak se taky pletes ....