Fungují stejné sankce i v případě zelené kartičky za zadním sklem a auto bez značek? Zrovna dneska vidím za oknem na parkovišti jednu funglovku přivezenou ze salonu. Kdyby to platilo i u těchto případů tak po výjezdu ze salonu by čerstvý majitel mohl přijít o papíry a na tátoše půl roku koukat leda z oknamicron píše:neeee tu značku za oknem neeeeeee nedělej to... to je ta nejdebilnější chyba co vůbec může kdokoliv omylem i když s dobrým úmyslem udělat... fakt neeeee.... dacan by moh povídat... vůbec nesmí bejt v autě... nikde! ani v kufru pod kobercem- tam rádi ty co opruzujou koukaj .
Timhle jednáním se zbavuješ možnosti "neprokázat úmysl" a to bezkompromisně s drsnýma sankcema.
TomasGT20 píše:me se zda,ze pokud mas nove auto s tema prevoznima znackama tak na to muzes jezdit ale jenom chvili, snad jen cestu z prodejny domu, nesmis na to jezdit treba mesic. ale jake jsou tam presne lhuty nevim....
Tak a teď mi vysvětlete rozdíl před zákonem, když postavím dva auta vedle sebe a oba nemají vepředu nic a vzadu je rozdíl,že jedno má SPZ a druhé zelenou kartičku za špinavým oknemMungoR píše:Převozní značka platí 10 dní, což by mělo na dovezení auta domů většinou stačit
Když sem si vez já Celdu na převozce domu tak si pamatuju jak sem s gustem prolítával těma radarama na cestě mezi Hradcem a Jičínem, předpokládám že mě to na všech fotkách zepředu slušelo
EDIT: koukám že sme se rozpovidali trochu OT, tak se omlouvám
Mě vychází když před nimi stojím,že oba odchází bez papírů a lehčí o 5tKč.