Mám Avensis 1.8 VVTi 2003 nový typ.Při návratu na parkoviště mně čekalo nemilé překvapení ,a to odřený přední nárazník(na levej straně),který od tý doby nelícuje strany blatníku a je malinko odchlíplí.Jsou na blatníku nějaké klipsy které to drží připlácnutý po stranách, zřejmě.Ale co je nejhorší ochrana nárazníku na levej strane t.j. ten pásek co je na stranách je úplně hotovej.Loupe se barva a vypadá to strašně.Poradí někdo jak vyjmout ten pásek ,prozatím než na jaro vyjmu celý nárazník?Možná i poradit jak vyjmout celý nárazník abych neulomil něco umělého?
Dík. fajveron@yahoo.co.uk
Ochranna lista sa najlepsie vybera ked je vybraty cely naraznik ale da sa vybrat aj z naraznika, je tam nacvaknuta. Naraznik drzi niekolko skrutiek po obvode naraznika tie co nevidis su prekryte pod podbehom. Ak to chces robit sam najdi si niekoho kto to uz niekedy robil budes to mat rychlejsie hotove ale nie je to az tak zlozite.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
koukni sem http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=150 je to od "julinkaa" 6 odspodu. je tam link s obrazkem na sundani narazniku. Ja to mel asi za 15min a to jsem to delal poprve. Jsou to srouby dole na krycich plastech, nahore jich je taky par a pak 2 srouby v podbehu, 1 na kazdy strane. Ty klipsy jsou na boku pod naraznikem, ja mam na jedny strane jednu trochu vylomenou, tak mi to taky presne nelicuje. At se podari, je to za chvilku
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/