Zamlžené světla
Zamlžené světla
Dobrý den, jsem tady nový a mám dotaz. Nezlobte se že zakládám nový topik, ale nikde jsem nenašel podobné téma. Na Yarisu1,3 2/07 se mlží jak přední tak zadní světla a neznám příčinu. To že jsou přední paraboly nad žárovkou vypálený jsem tady četl, samozřejmě tady je to taky . Ale o mlžení nic. Jestli někdo víte čím to je napište, budu rád. Ještě dodám že auto havarované nebylo. Doufám že se nemusí měnit všechny světla za nové. Díky za odpovědi.
dostala se ti tam vlhkost a bude dělat paseku do doby, než ji úplně vysušíš..
takže vyoperovat světla a do tepla s nima, to pořádnýho tepla..
pak najít kudy se tam dostala a ucpat..silikon či tmel pomůžou..
(PS:jinak zdravím všechny toyotáře..můj první příspěvek zde
zatím hledám hledám auto pro sebe, samo že od toyoty, zálusk na poslední řadu včeldy)
takže vyoperovat světla a do tepla s nima, to pořádnýho tepla..
pak najít kudy se tam dostala a ucpat..silikon či tmel pomůžou..
(PS:jinak zdravím všechny toyotáře..můj první příspěvek zde

- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Vítejte chlapi!
Je to tak. Jak se do světel dostane vlhkost tak je potřeba je vysušit a zjistit, kde to netěsní. Je to pěkná drbačka. Přední světla ale vysušíš i tak že tam nedáš tu gumu co je kolem kontaktní kostky na žárovce a necháš světla svítit pokud možno na volnoběh na místě aby se jízdou nechladily. 

Bobešek píše:Vítejte chlapi!Je to tak. Jak se do světel dostane vlhkost tak je potřeba je vysušit a zjistit, kde to netěsní. Je to pěkná drbačka. Přední světla ale vysušíš i tak že tam nedáš tu gumu co je kolem kontaktní kostky na žárovce a necháš světla svítit pokud možno na volnoběh na místě aby se jízdou nechladily.
Díky, ale je divné že je vlhkost ve všech světlech (předek i zadek), přece se to může stát na jednom, ale na všech? Na staré škodovce se mi nikdy nic podobného nestalo, není to nějaká bolest yarisů?
Jo já už ten tvůj příběh četl , vlastně jsem tu už přečetl hodne věcí a někdy je to fakt že zarosené lampy nejsou zase taková hrůza.....ale přesto člověk přemýšlí proč?Bobešek píše:Tak to nevím. Já mám taky 2007čku a ani jedno světlo se mi zatím nerosí. Ani se mi naštěstí nevypálily lampy. Ale zase se mi podělal motor. Tak bych příště preferoval radši problémy s lampama.
Mne to hovor...pri každom zapnutí pc sa pozerám ako prvé na tuto stranku.Henry33 píše:
mne sa zda ze mrtvo je tu cely tyzden
...a tak sa mi zdá,že sa niektorí vzdali hladania príčiny toho vyjeb..pískania v motore (to len tak na okraj)

Ja si myslím,že zistiť,kde je "špára" vo svetlách nie je tak jednoduché...To skôr zistím,ak mi niekde tečie do auta,že kde to je - a to je pekná piplkačka a brnkanie na nervy...
Zatekať do svetiel asi nezateká-len sa zamlžia.To znamená,že su to mikro "prasklinky"alebo škáry,ktoré sa ťažko hladajú.Ja by som to riešil len cestou silikonu.Jednoducho by som tie spoje "pretrel" na jednom svetlomete sil.tesnením a potom by som uvidel,či to pomohlo..Ak ano,tak by som to urobil to isté na všetky 4 svetlách.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid