Celica 4WD

vše ohledně modelové řady Celica
MARWE
Člen Týmu

Příspěvek od MARWE »

Dik,hele jsem puvodni,chtel jsem ji prodat ale asi po dvou dnech co jsem vyvesil inzerat se zastavila a dost na tvrdo,takze jsi ji zatim nechavam a zjistuju proc se to stalo,jinak nejakou zkusenost nikdo nema?nestalo se to ani v nejak velkym kalupu spis se da rict ze jsem jel pomalu,najednou skrt bum prask rana jak krava a konec,proto jsem vsazel na potkani,myslim si ze jinak kazdej motor se da potkat...ale uvidime uz je venku ted jse de na rozborku :D
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

marty to tusim testoval a kdyz je pist hore a ventyl dole tak na sebe nedosahnou...
Carlos Sainz limited 2468/5000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

marwe> a tááák původní majitel, vítej, tady v Praze je málo celic, a 5g už extra málo, tak je dobrá věc se začlenit, kdysi se mi líbily třeba mustangy, no líběj se mi furt, ale po té, co sem po cestě mhd z florence na barrandov viděl 4 tak už to je celkem o ničem... to už neni rarita... :lol: to je nuda... celic 5g v slušným stavu je už "míň než míň" a asi proto mě furt baví a bude bavit, ale nechci aby umíraly. Zajímavý je, že zdechávaj jen 3SGTE (jedna na Slovensku klika- stejně jako matesova co se jí snaží oživit, teď tahle známá/ neznámá- ale už známější :-) no je to škoda... myslim že stojí za to, je oživit, protože prostě ty žihadla byly, jsou a vždycky budou fuckin "SHICK!" Tak ať to vyjde! :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Mno nemyslim si ze 3sgte zdechavaj dokonce ja osobne povazuji 3sgte spolecne s 4G63t 6bolt (stare eclipse turbo galant vr6 apd) za nejodolnejsi preplnovane motory ktere kdy vznikly :wink: pokud se budes k 3sgte chovat jak se slusi a patri a nebudes do nej rejpat pevne jsem presvedcen ze preji auto a to i s puvodnim turbem :wink:

EDIT: Kyd jsem delal GO kvuli prasklemu pistu (spatnej knock senzor) tak jsem cumel jak ten motor vypada po 18ti letech klika vypadala jako zrovna vytazena s brusky steny valcu naprosto bez ovality ect...
MARWE
Člen Týmu

Příspěvek od MARWE »

Je pravda ze tohle auto ma koule,mam hrozny nutkani se na prodej vykaslat a nechat si ji,asi to tak i bude 8) ,prece jenom mam uz ji nejakej patek a je to laska,jinak meli jste pravdu potkany to neni rozvody sedej na znackach jak maj,takze se dostavame hloubs a hloubs a uvidi se...nemate nekdo zkusenosti s zaklepanim po nastartovani?jako kdyby se naplnovalo olejovy cerpadlo,takovej zvuk chvilinku cca po dobu nez zhasne maznicka,prislo mi ze se to trozku prodluzovalo.Jinak nejaky zaruceny stranky na dily?nevite nekdo?zatim dik
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

MARWE píše:Je pravda ze tohle auto ma koule,mam hrozny nutkani se na prodej vykaslat a nechat si ji,asi to tak i bude 8) ,prece jenom mam uz ji nejakej patek a je to laska,jinak meli jste pravdu potkany to neni rozvody sedej na znackach jak maj,takze se dostavame hloubs a hloubs a uvidi se...nemate nekdo zkusenosti s zaklepanim po nastartovani?jako kdyby se naplnovalo olejovy cerpadlo,takovej zvuk chvilinku cca po dobu nez zhasne maznicka,prislo mi ze se to trozku prodluzovalo.Jinak nejaky zaruceny stranky na dily?nevite nekdo?zatim dik
pokud neco potrebujes napis mne nebo liborovy12...
po startovani je to divny pokud je to motor na klice klepe to porad... jakej pouzivas olej... na bezne oleje by ti mela kontrolka mazani zhasnout hned... na 10w60 je benze ze to vterinku trva...
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno »

Mě po nastartování taky chvilku svítí kontrolka a jde slyšet čerpadlo, ale je to jen vteřina. Olej Valvoline vr1 10W60.
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

To MARWE: Nahoď sem nějaké fotky ať se kouknem.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Mattyno píše:Mě po nastartování taky chvilku svítí kontrolka a jde slyšet čerpadlo, ale je to jen vteřina. Olej Valvoline vr1 10W60.
jezdim taky valvoline ale cerpadlo neslysi,... nastartuju na budiku hned vyleti 4bar a necelouo vterinku sviti kontrolka...
MARWE
Člen Týmu

Příspěvek od MARWE »

hele ja jezdil na Castrol 5w50 ale co ctu od vas tak asi malo w)),jinak nevim taky me to prislo spis jak cerpadlo,na klice by to asi klepalo porad,nevim no snad go odhalio vice,kazdopadne to zaklepani taky bylo max do dvou vterin,jen me to tak napadlo,dik za moznost dilu az budu vedet co urcite se ozvu.Nepredelaval jste nekdo itercooler na naporovej do narazniku?zajimalo by me vedeni trubek,mozna bych zauvazoval o predelani kdyz tam ted mam tolik mista))),jinak fotky nejaky mam,spis jen z venku pokusim se je sem hodit
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

prave elvis ma, resp mal FMIC :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Aaano ja mam na prodej celej IC kot pro GT4... pokud budes chtit poradit s predelanim nejakej serepeticek dej echo za tu dobu co mam kaju a v nem nacpanyho superba uz jsem na lecados prisel :D

jinak tady inzerat na to IC

http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=15785
MARWE
Člen Týmu

Příspěvek od MARWE »

Jo ten je dobrej,kolik tak za nej?ale stejne bych asi pockal co bude stat ten repas,preci jenom cekam asi dardu tak aby na IC neco zbylo)),jinak dik urcite se ozvu,budu asi nejaky veci potrerbovat.
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

MARWE píše:Jo ten je dobrej,kolik tak za nej?ale stejne bych asi pockal co bude stat ten repas,preci jenom cekam asi dardu tak aby na IC neco zbylo)),jinak dik urcite se ozvu,budu asi nejaky veci potrerbovat.
5litru hele pokud budes potrebovat dily apd dej echo pokud budes potrebovat poradit tak taky co budes potrebovat ti sezenu a muzu ti zajistit za rozumne penize i motorarnu na brus apd...
MARWE
Člen Týmu

Příspěvek od MARWE »

Jo za bura by to slo,am veet na 100 kyz to dopadne dobre,jeste jednou dik za pomoc,ze jsem se tu neukazal driv))to uz ji mam ctyri roky...)))byl jsem hloupej)).Hele jinak nejaka jina rada nebo typ co kdyz uz mam motor venku?myslim ze podruhy se uz do toho nepustim)))dik zatim
Odpovědět

Zpět na „Celica“