SPOTŘEBA?
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: SPOTŘEBA?
ja mám dalnice klidná jizda 8-8.5lTygr píše:Hoj. Tak jsem včera při návratu z cest doplňoval nádrž.. na 220km si (po maximalnim dotlaceni paliva do nadrze) vzala 13.2 litrů.. Jsem valil oči, protože jsem ji nešetřil. A kolik papají vaše holky?![]()
![]()
2.0 3S-GE 115kW
v letě město 9-10l
v zimě město 10-11l
a když jsem jezdil v brně po okruhu na shell v-racing a pak jsem dojel domů cca 100km tak 12,5!!
-
- Člen Týmu
Spotřeba
Mám ST 185, motor grupe A, nedostanu se pod 15 l, když si užívám a projedu se bokem atd., tak 60 l 

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotřeba
štastný to člověkPavel Vlček píše:Mám ST 185, motor grupe A, nedostanu se pod 15 l, když si užívám a projedu se bokem atd., tak 60 l

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
předpokládám že to byla ironie a nebo jsi mluvil o tom motoru o spotřebě ne že?garfielld píše:štastný to člověkPavel Vlček píše:Mám ST 185, motor grupe A, nedostanu se pod 15 l, když si užívám a projedu se bokem atd., tak 60 l

2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak můžu tě ujistit že pavel nekecá vezl mě v tom před 3 roky na srazu v mstěticích a jede to a žere to jak prase to mi věř no momentálně silnejší celicu neznám.Celica2.0GTI píše:předpokládám že to byla ironie a nebo jsi mluvil o tom motoru o spotřebě ne že?garfielld píše:štastný to člověkPavel Vlček píše:Mám ST 185, motor grupe A, nedostanu se pod 15 l, když si užívám a projedu se bokem atd., tak 60 l
ale až jeden kamoš co dělá projekt EVO500 to dodělá tak to bude nejsilnější celica v republice přestavuje to z celici carlo-saint
ale více tady:http://www.tuning.cz/evo500/home.HTM
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já neřekl že kecá já k té poznámce štastný člověk psal. Projekl EVO500 znám ale nejsu si jist jestli z toho nebude projek EVO600 co jsem tak slyšelPetr píše:tak můžu tě ujistit že pavel nekecá vezl mě v tom před 3 roky na srazu v mstěticích a jede to a žere to jak prase to mi věř no momentálně silnejší celicu neznám.Celica2.0GTI píše:předpokládám že to byla ironie a nebo jsi mluvil o tom motoru o spotřebě ne že?garfielld píše: štastný to člověk
ale až jeden kamoš co dělá projekt EVO500 to dodělá tak to bude nejsilnější celica v republice přestavuje to z celici carlo-saint
ale více tady:http://www.tuning.cz/evo500/home.HTM
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
štastný to člověk bylo na ten motor:) na spotřebu teda určitě ne
BTw: nemůžu si pomoct ale EVOXXX bude možná bomba kára,a le tak leda showcar, nedovedu si představit jaxtim někdo normálně jezdí, nemluvě o tom kolik toho tak upravenej motor asi může vydržet
+250k na litr je přece jen trochu hodně 

BTw: nemůžu si pomoct ale EVOXXX bude možná bomba kára,a le tak leda showcar, nedovedu si představit jaxtim někdo normálně jezdí, nemluvě o tom kolik toho tak upravenej motor asi může vydržet

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kolik vam ta mrska zere ted v zime? Ja sem tak na 10-12l, tech 12 mam, kdyz mi to nekdy neda a proste se ta 1 a 2ka vytoci
Kdyz se snazim jed slusne,tak kolem tech 10...
Jste na tom ted stejne? Trochu me to stve, autii mam chvili, tudis nevim jak papa kdyz je teplo

Kdyz se snazim jed slusne,tak kolem tech 10...
Jste na tom ted stejne? Trochu me to stve, autii mam chvili, tudis nevim jak papa kdyz je teplo

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jaro léto podzim zima
to je putna.... mně chlemtá přibližně 300chechtáků na 100kiláků (Praha) (takhle počítám spotřebu... ne na litry ale na kačky
ovšem spotřeba např. na Šumavě je 300chechtáků na cca 150kiláků- zde používám alternativní aditivní pohon na čerstvej vzduch, jinak si tento zázrak vysvětlit nedokážu
. Matika nikdy nebyla muj koníček 
ps: rozhodně musim pochválit japonce a servis, protože za 5 let co se s celicou známe, tak žádnej rozdíl co se spotřeby týče se nekonal GOOD MACHINA.
ps2: co obdivuju je ta mega "rezerva" co zůstává v nádrži i když už vztekle bliká i svítí orange... to je bomba bomba... už sem takhle vystresoval asi 6 lidí co sem vez... řikaj: zastav vždyť nemáš benzín... tady je pumpa... a já: ne ne...vim kolik tam je... oni... blbost chcípne ti to...nene pojď se vsadit... ta rezerva je geniální nápad (to nemá každý auto... např. ani kolega Mitsubishi... tak tam začne blikat a když nezastavíš u pumpy tak končíš hrc prc

ps: rozhodně musim pochválit japonce a servis, protože za 5 let co se s celicou známe, tak žádnej rozdíl co se spotřeby týče se nekonal GOOD MACHINA.
ps2: co obdivuju je ta mega "rezerva" co zůstává v nádrži i když už vztekle bliká i svítí orange... to je bomba bomba... už sem takhle vystresoval asi 6 lidí co sem vez... řikaj: zastav vždyť nemáš benzín... tady je pumpa... a já: ne ne...vim kolik tam je... oni... blbost chcípne ti to...nene pojď se vsadit... ta rezerva je geniální nápad (to nemá každý auto... např. ani kolega Mitsubishi... tak tam začne blikat a když nezastavíš u pumpy tak končíš hrc prc

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++