No právě to myslím Neříkám,že tě zarve že nejde polknout,ale je to cítit,kor v 6ti,normálně zabírá od 4,nevím no.nesquik píše:Nevím jak se definuje "netáhla" ale doufal jsem že bych mněl pocit že mně to aspon trošičku vtlačí do sedačky nebo něco takového a ono nicHBOSS píše:To je divné jestli v 6000 netáhla,neříkám,že je to nejrychlejší auto na světě,ale když vytočíš,nechá se hodně slušně roztáhnout.Jinak jestli Krosmen udělá recenzi opravy motoru bude to supr!Těšim
Celica T23?
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- Vladas
- Navigátor
NESQUIK "Po tom co jsem viděl mně to dost odradilo, ale je možné že to byl opravdu vylítaný kousek (sice říkaly že má najeto 123 tis. nebo tak nějak a že je to dovoz z Itálie)"
No jestli to byl dovoz z Itálie tak se ani moc nedivím, že to nejelo. Bohužel co mám zkušenost, tak z Itálie bývají auta dost zbýdačený. Osobně bych volil radši Německo nebo ještě líp Švícarsko, jinak jestli chceš povozit neni problém a kdyby se ti třeba zalíbyla, tak by jsme se možná ňák domluvili Ale chápu že do plzně je to trochu z ruky:-)
No jestli to byl dovoz z Itálie tak se ani moc nedivím, že to nejelo. Bohužel co mám zkušenost, tak z Itálie bývají auta dost zbýdačený. Osobně bych volil radši Německo nebo ještě líp Švícarsko, jinak jestli chceš povozit neni problém a kdyby se ti třeba zalíbyla, tak by jsme se možná ňák domluvili Ale chápu že do plzně je to trochu z ruky:-)