Zaseknutý Plavák
Zaseknutý Plavák
Zdravím všetkých Toyotakov. Vlastním Yarisa r.v.2004 a mam problem asi podla všetkeho s plavakom v nádrži. Natankoval som do plna až po hrdlo všetko bolo ok, dojazd sa vynuloval, na palubovke všetky políčka, proste všetko ok. asi po 170km jedno poličko ubudlo tiež nič vynimočné ale na druhý deň rano naštartujem a zrazu všetky políčka a odtedy sa to nepohlo najazdených 500km stale bez zmeny. Tak mi to nedalo dotankujem zase do plna až po hrdlo, prvá zmena oproti minulosti nevynuloval sa mi dojazd, takže som ho ručne vynuloval, odjazdím zase asi 180km jedna poličko opäť klesne ale na druhý den sa opakuje to iste ako minule zase plná. Stretol sa stým už niekto?
nestretol. tady je servisní manuál kdybys to chtěl rozebírat http://www.etimago.com/yaris/repairmanual/Fuel.pdf ale klidně to může být i nějaký špatný kontakt u palubního počítače...??
parkujes na rovnom pľaci ?
mne miznú jedno, dve políčka ked nastartujem na kopci. (v smere dole z kopca) a su tak celu jazdu. az kym znova nenastartujem. co mi pride na cudny mechanizmus ale budiš. DYK DIGITAL
mozno to tam je niak divne riesene a hapruje ti tam nieco uplne ine.
Snad nezostanes niekde visieť kvoli tomu so zavzdusnenou palivovou sustavou...
mne miznú jedno, dve políčka ked nastartujem na kopci. (v smere dole z kopca) a su tak celu jazdu. az kym znova nenastartujem. co mi pride na cudny mechanizmus ale budiš. DYK DIGITAL

mozno to tam je niak divne riesene a hapruje ti tam nieco uplne ine.
Snad nezostanes niekde visieť kvoli tomu so zavzdusnenou palivovou sustavou...