Výměnu světel na Yarise odhaduji na cca 9000-10000 Kč.muco píše:No-ak mám byť uprimný-ak by sme tu neboli na tomto fore,kolko z nás by o tom vedelo???
Koho by totiž napadlo si čupnuť pred parabolu a pozerať nad žiarovku,či tam je všetko Ok![]()
![]()
Takže myslím si,že aaaž taká velká závada by to nemala byť.Ide len o to,že ak je v záruke auto,divím sa tomu,kto nad tým mávne rukou![]()
![]()
Samozrejme ak na to nemá čas, je to pochopitelné.Ak však to nechce reklamovať len preto,lebo je lenivý a pohodlný,tak nech mu slúžia
Vyhriate parabole
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Teraz to v zasade nie je problem, len to moze zacat zliezat a to uz problem bude. Kazdopadne aj teraz to podla mna negativne ovplyvnuje svietivost aj ked to nie je moc videt.
Ja som na to narazil tak, ze sa mi nezdal farebny odtien v svetle, tak som sa na to kukol lepsie a ked som vypol svetla, tak mi bolo jasne kde je problem.
Ked budem mat cestu okolo servisu tak to vymenim, ale zatial sa neponahlam, lebo auto ma len rok a pol priblizne.
Ja som na to narazil tak, ze sa mi nezdal farebny odtien v svetle, tak som sa na to kukol lepsie a ked som vypol svetla, tak mi bolo jasne kde je problem.
Ked budem mat cestu okolo servisu tak to vymenim, ale zatial sa neponahlam, lebo auto ma len rok a pol priblizne.
Vieš,ale ak to máš cca po pol roku znova a také isté je na parabole 4 ročnej-ako to má napr. PT, .A ak to teda má,tak to už musel mať aspoň po roku užívania...
Jemu to už ďalej ako-keby sa nezhoršovalo a nezlieza,tak možno to nevadí.No ked hovoríš,že má menšiu svietivosť,potom môže byť problém aj na STK.
Jemu to už ďalej ako-keby sa nezhoršovalo a nezlieza,tak možno to nevadí.No ked hovoríš,že má menšiu svietivosť,potom môže byť problém aj na STK.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ano-potvrdzujem a nemá to ani tá obyčajná fabia..! A tiež som názoru,že to normálne nie je-dokonca by som tvrdil,že keďže TOYOTA s tým asi nič nerobí,môže sa hanbiť-to je vizitka toho,ako sa starajú,aby boli maximalne spokojní zákazníci a je evidentne vidieť,že zákazníkov maju u prdeleHenry33 píše:dnes som na parkovisku pozeral svetla asi 10 autam roznych znaciek a ziadne tam nema take flaky![]()
No pozeral som sa ja ale pre zmenu len na yarisoch a zatial to mali skoro všetky..a ako som už písal,majú to aj ročníky 2010
Takže ak nám to aj vymenia,čo z toho budeme mať,ked to problém nevyrieši!
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
o valeomuco píše:Ano-potvrdzujem a nemá to ani tá obyčajná fabia..! A tiež som názoru,že to normálne nie je-dokonca by som tvrdil,že keďže TOYOTA s tým asi nič nerobí,môže sa hanbiť-to je vizitka toho,ako sa starajú,aby boli maximalne spokojní zákazníci a je evidentne vidieť,že zákazníkov maju u prdeleHenry33 píše:dnes som na parkovisku pozeral svetla asi 10 autam roznych znaciek a ziadne tam nema take flaky![]()
![]()
![]()
No pozeral som sa ja ale pre zmenu len na yarisoch a zatial to mali skoro všetky..a ako som už písal,majú to aj ročníky 2010![]()
japan made ma ake ? a potom treba ziadat na vymenu tie !
treba zistit ci sa montovali aj ine ak
o valeomuco píše:Ano-potvrdzujem a nemá to ani tá obyčajná fabia..! A tiež som názoru,že to normálne nie je-dokonca by som tvrdil,že keďže TOYOTA s tým asi nič nerobí,môže sa hanbiť-to je vizitka toho,ako sa starajú,aby boli maximalne spokojní zákazníci a je evidentne vidieť,že zákazníkov maju u prdeleHenry33 píše:dnes som na parkovisku pozeral svetla asi 10 autam roznych znaciek a ziadne tam nema take flaky![]()
![]()
![]()
No pozeral som sa ja ale pre zmenu len na yarisoch a zatial to mali skoro všetky..a ako som už písal,majú to aj ročníky 2010![]()
japan made ma ake ? a potom treba ziadat na vymenu tie !
treba zistit ci sa montovali aj ine ak
No-ak by som ich dal opäť vymeniť (ešte mám 1,5 roka),tak by som určite napísal do Prahy ,a spýtal sa narovinu,ako mi zaručia,že tie -opäť Valeo svetlá čo mi vymenia už naozaj niečo vydržia...Bud daju svetlá z materialu-čo používa napríklad skodovka-Fabia (ani jedna fabia to nemá...-to je hanba na toyotu)Alebo budeme chodiť ich meniť každých 1,5 roka??
To su len zbytočne vyhodené peniaze pre Toyotu,ktorá to kupuje od "podradného" výrobcu.
To su len zbytočne vyhodené peniaze pre Toyotu,ktorá to kupuje od "podradného" výrobcu.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
inak dnes so v praci na parkovisku obehol vsetky Toyoty Yaris a zistil som ze tie uplneprve verzie to nemaju vypalene len po roku 2005
kto ma 2005 pozrite sa ake mate svetla (vyrobcu, ten stitok vnutri) a popripade to svaknite aby sme mohli porovnat aky je tam rozdiel
no tak potom treba po vymene svetiel dat xenony a je vybavene nie
kto ma 2005 pozrite sa ake mate svetla (vyrobcu, ten stitok vnutri) a popripade to svaknite aby sme mohli porovnat aky je tam rozdiel
no tak potom treba po vymene svetiel dat xenony a je vybavene nie
Na STK som bol teraz v auguste a so svetlami nebol ziaden problem...uvidim o 2 roky...ale se*iema to, bo v ramci zaruky som riesil 2x central (nebol vo vybave, ale robili ho v Toyote ako priplatkovu vec) nezatvaral/otvaral mi lave zadne dvere, neskor ani prave ... a teraz mi odislo po zaruke vodne cerpadlo, na parabolach flaky, lave zadne mi zase neotvara...cim ma este spolahliva Toyota prekvapi...muco píše:Vieš,ale ak to máš cca po pol roku znova a také isté je na parabole 4 ročnej-ako to má napr. PT, .A ak to teda má,tak to už musel mať aspoň po roku užívania...
Yaris 1,0 r.v. 2006