Nezavisly partner Toyoty??? Autogroup Trnava
Nezavisly partner Toyoty??? Autogroup Trnava
Ako to myslia ze budu nezavisly partner Toyoty??
http://www.autogrupp.sk/ To sa ako da??...
http://www.autogrupp.sk/ To sa ako da??...
2 Bobešek
Proč si nešel do toho servisu o týden dřív, když bylo auto v záruce?
Pak by jsem viděl 100% úspěšnost DAS. Podle záznamu na zakázce v kolonce v provozu od 24.8.2007 to vypadá, že je to po záruce.
Jedině, že bys chtěl náhradu škody, protože klepání za studena neodstranili (chycená ojnice) a nasledně došlo k havárii motoru. Taky dobrá cesta, dej vědět jak to dopadne.
Proč si nešel do toho servisu o týden dřív, když bylo auto v záruce?
Pak by jsem viděl 100% úspěšnost DAS. Podle záznamu na zakázce v kolonce v provozu od 24.8.2007 to vypadá, že je to po záruce.
Jedině, že bys chtěl náhradu škody, protože klepání za studena neodstranili (chycená ojnice) a nasledně došlo k havárii motoru. Taky dobrá cesta, dej vědět jak to dopadne.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Problém je že já auto koupil až 9.9.2007 a podle zákona záruka běží až od 10.9.2007. To že autocentrum Dolák odkud je auto z předváděčky aktivoval auto 24.8.2007 mě vůbec nemusí podle sdružení obrany spotřebitelů zajímat. Rozhoduje datum převzetí zákazníkem. Takže to bude 50 na 50. Při mém štěstí ale dopadnu jak sedláci u Chlumce.
2 Bobešek
Záruka je poskytována od data prodeje. Mám Yaris 2007 a zrova jsem to vyčetl ze servisní knížky str. 6. ale na str.8 je uvedeno"Záruční lhůta začína běžet od data předání vozu prvnímu koncovému zákazníkovi, nebo od data první registrace, podle toho co nastane dříve." Datum předání vozidla je uveden na str.1
Myslím, že pokud to bylo v záruce s DAS budeš v tomto případě úspěšný, protože si jako laik upozornil servis na klepání za studena (v záruce), ale servis neučinil vše k zjištění proč to klepe a určitě řekli, že nic neklepe, místo aby ti dali náhradní vůz a a na druhý den ráno auto startli a zjistili co to klepe. Budeš ve sporu se servisem Rozkoš a nezapomeň jim všechno spočítat včetně jejich 55% "slevy".
Pokud budou rozumni, tak půjdou na dohodu.
Záruka je poskytována od data prodeje. Mám Yaris 2007 a zrova jsem to vyčetl ze servisní knížky str. 6. ale na str.8 je uvedeno"Záruční lhůta začína běžet od data předání vozu prvnímu koncovému zákazníkovi, nebo od data první registrace, podle toho co nastane dříve." Datum předání vozidla je uveden na str.1
Myslím, že pokud to bylo v záruce s DAS budeš v tomto případě úspěšný, protože si jako laik upozornil servis na klepání za studena (v záruce), ale servis neučinil vše k zjištění proč to klepe a určitě řekli, že nic neklepe, místo aby ti dali náhradní vůz a a na druhý den ráno auto startli a zjistili co to klepe. Budeš ve sporu se servisem Rozkoš a nezapomeň jim všechno spočítat včetně jejich 55% "slevy".
Pokud budou rozumni, tak půjdou na dohodu.
Naposledy upravil(a) Čepo dne ned 21.11.2010, 21:00, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex