takže podle mě levnější varianta, jak to udělal Pepamoto, koupit tady nějakou zachovalou atmosféru-pár jich zrovna na prodej je-alespoň revizi 2, aby měla větší brzdy(další omyl-mr2 turbo má stejně velký brzdy jako atmo od revize 2 výše-to znamená 275mm předek a 281mm zadek) a dále sehnat z němecek přes ebay bouranou turbínu na předek, sem přesvědčenej, že jak auto tak dovoz tě příjde levnějc, než turbína z uk, jedinou výhodu, kterou by mohla mít mr2 z uk, že už by mohla mít pár drahejch tjůningovejch dílů ala greddy, hks atd., ale i z toho bych měl trochu strach, protože jsem minule při přestavbě kámošova nissanu poslouchal jeho technika, podle kterýho jsou auta z anglie většinou spíš bastlený než tuněný, třeba tam pár dobrejch vyměnenejch dílů je, ale pár dalších, který měli s tím bejt vyměněný, aby to při tý přestavbě bylo v pořádku, buď vyměněný nejsou a nebo jsou ale ne už v požadovaný kvalitě-toť jenom názor a ještě né můj

ještě k tý ceně od Yokohamy-bouračku z němecek určitě seženeš levněji než za 80.000,- a hlavně bude tam vše co potřebuješ, motor, spojka, převodovka s LSD atd...
další věc je, že pokud si to nechceš dělat sám, tak ti to někdo bude muset dělat a dotyčnej to určitě nebude dělat zadarmo-tohle bude určitě velká položka