Sání celica 5g
- mara.mww
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Sání celica 5g
ahoj mam dotaz k cemu slouzi http://img204.imageshack.us/i/big27346475b.jpg/ banka na sani ??? a co se stane kdyz ji tam nedam nebude to vadit ???
Joke? Nemyslím si, znám ho od školky a většinu abnormalit co slíbí, to splní Tím nechci shazovat ten "patent", věřím, že to funguje!mara.mww píše:to mam brat jako Joke ??? te zvyseni vykonu je zmereno na valci takze to bylo potvrzeno cerny na bilymSalceer píše:zítra najdu nějakou trubku a asi si to taky protáhnu až do blatníku.. Zítra to budu muset nějak vymyslet..
Celica AT200 + LPG
- mara.mww
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ja to sani koupil na hondu uz hotovy primo z hliniku byly to 2 kusy spojeny silikonovou hadici a jak rikam fungovalo to skvele tlacilo to tam pekne studenej vzduch pod naporem potom sem to sani prodal kamosovi na hondu CRX kterej po namontovani nechapal co vsechno dokaze udelat sani ja sem momentalne udelal sani na celice z HT trubek 70 prumer mam zatim kratky a konus ale chystam se to natahnout do toho narazniku a zkusim co to udela myslim ze by mohl bejt stejnej efekt a kdyz to bude good tak nakoupi hlinikovy nebo nerezovy trubky a udelam to poradneCvok píše:Joke? Nemyslím si, znám ho od školky a většinu abnormalit co slíbí, to splní Tím nechci shazovat ten "patent", věřím, že to funguje!mara.mww píše:to mam brat jako Joke ??? te zvyseni vykonu je zmereno na valci takze to bylo potvrzeno cerny na bilymSalceer píše:zítra najdu nějakou trubku a asi si to taky protáhnu až do blatníku.. Zítra to budu muset nějak vymyslet..
Tak kdyžtak pak napiš, jak to dopadlo...mara.mww píše:ja to sani koupil na hondu uz hotovy primo z hliniku byly to 2 kusy spojeny silikonovou hadici a jak rikam fungovalo to skvele tlacilo to tam pekne studenej vzduch pod naporem potom sem to sani prodal kamosovi na hondu CRX kterej po namontovani nechapal co vsechno dokaze udelat sani ja sem momentalne udelal sani na celice z HT trubek 70 prumer mam zatim kratky a konus ale chystam se to natahnout do toho narazniku a zkusim co to udela myslim ze by mohl bejt stejnej efekt a kdyz to bude good tak nakoupi hlinikovy nebo nerezovy trubky a udelam to poradneCvok píše:Joke? Nemyslím si, znám ho od školky a většinu abnormalit co slíbí, to splní Tím nechci shazovat ten "patent", věřím, že to funguje!mara.mww píše: to mam brat jako Joke ??? te zvyseni vykonu je zmereno na valci takze to bylo potvrzeno cerny na bilym
Celica AT200 + LPG
Já uvidím ale určutě bych to kousek protáhnul dál.. mám tuningový filtr ale mám ho hned u motoru a tím pádem zaje teplý vzduch:-(, tak to musím kousek protáhnou ( co nejvíc) aby to sálo studený.... Něco zkusím najít a provizorně to prodloužit a hned uvidíme jak to pojede... Ještě vyměnit svíčky a kabely a doufám že to půjde znát..Cvok píše:Tak kdyžtak pak napiš, jak to dopadlo...mara.mww píše:ja to sani koupil na hondu uz hotovy primo z hliniku byly to 2 kusy spojeny silikonovou hadici a jak rikam fungovalo to skvele tlacilo to tam pekne studenej vzduch pod naporem potom sem to sani prodal kamosovi na hondu CRX kterej po namontovani nechapal co vsechno dokaze udelat sani ja sem momentalne udelal sani na celice z HT trubek 70 prumer mam zatim kratky a konus ale chystam se to natahnout do toho narazniku a zkusim co to udela myslim ze by mohl bejt stejnej efekt a kdyz to bude good tak nakoupi hlinikovy nebo nerezovy trubky a udelam to poradneCvok píše: Joke? Nemyslím si, znám ho od školky a většinu abnormalit co slíbí, to splní Tím nechci shazovat ten "patent", věřím, že to funguje!
- radys03
- Věčnej rejpal
pak sem kdyžtak hoďte nějaký foto + komentář jak to dopadlo(výsledek). válí se mi doma "otevřený" KNko ještě z horneta. tak bych ho tam případně dopasoval
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- mara.mww
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
tady je foto jak sem to mel na honde http://img541.imageshack.us/i/img0003lr.jpg/ jinak doporucuju koupit omotavku na svody je to nehorazne prakticka vec za prvy to funguje neni takovy teplo pod kapotou tim padem se nehreje ani sani a jde pekne studenej vzdu a za druhy to vypada hodne dobre tady je jeste jak to vypadalo na ceru http://img833.imageshack.us/i/p1010903z.jpg/
Naposledy upravil(a) mara.mww dne stř 17.11.2010, 13:03, celkem upraveno 1 x.