Mr2 rev 4 zadni svetla na prodej
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
aha tak to já myslel že je to úplně jinak, tak díky za objasnění, vždycky sem myslel že při brždění svítí všechny ale je to jenom o tom že beru v potaz to co vidím na youtube a pak člověk neví co je homemade a co je normální. Každopádně mlhovky sem měl i na starých to neměly jen škodovky
A vymyslel sem to tak, že na zaslepený dráty od mlhovek napájím konektor a až pojedu na technickou tak ty konektory prohodím a dám tam ten od mlhovek a je to práce na deset minut 
Ty krávo, asi už tak svou MR2 nemiluju,abych tolik dal za zadní světla
. I když si pamatuju,že po půl roce, co jsem auto měl,tak jsem koupil kožené kapsy na střechu + výplně na zimu a dával jsem za to 2500
, nejlepší je,že jsem to nikdy nepoužil. Akorát to vozím za sedačkama 
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Kupoval si je přes Ebay? Jestli mi mrko zůstane příští rok,tak do nich půjdu taky, chtěl bych i křídlo z revize 5, dají se sehnat neoriginály,ale nechce se mi lakovat zadní blatníky, možná by tam i zůstali díry po původním křídle.
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jasně... ebay... jinde bys asi nepochodil, to s tím křídlem si řekl správně, zavařit a zalakovat což není moc lákavý proto já bych uvítal něco co je dělaný přímo na rev1M.a.R.i píše:Kupoval si je přes Ebay? Jestli mi mrko zůstane příští rok,tak do nich půjdu taky, chtěl bych i křídlo z revize 5, dají se sehnat neoriginály,ale nechce se mi lakovat zadní blatníky, možná by tam i zůstali díry po původním křídle.
jestli chceš křídlo z revize 5, tak jiná cesta nevede, než zakitovat a přestříkat, křídlo se dá sehnat na ebayi za cca 4000,- i s poštou, tudíž bez DPH a cla-do cca 4500,- se neclí, jen je potřeba dát pozor, aby draženej kousek už měl díry a šrouby na origo přichycení do děr do zadního kufru, aby se nemuselo nic vrtat nebo kitovat-já sem ho takhle koupil-jenom sundat starý a namontovat nový.