Mr2 rev 4 zadni svetla na prodej

vše ohledně modelové řady MR2
mr2anglan
Člen Týmu

Mr2 rev 4 zadni svetla na prodej

Příspěvek od mr2anglan »

komplet rev 4 zadni svetla vcetne stredoveho panelu na prodej. v pripade zajmu mi napiste sem, nebo na mobila 776850870

foto v profilovem albumu, auto jsem uz prodal zustali mi jenom ty svetla a jeste 2din radio s TV tunerem a DVD-divix prehravacem. svetla jsou za 7000 a radio za 3000
Naposledy upravil(a) mr2anglan dne stř 10.11.2010, 16:56, celkem upraveno 1 x.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

světla jsou z revize 4
mr2anglan
Člen Týmu

Příspěvek od mr2anglan »

dik, uz jsem to opravil :)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

hodně štěstí s prodejem :lol:
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

světla sou dobrý ale cena je vysoká pokud beru v potaz absenci světel zpátečky, za tuhle cenu si koupíš s ebay v jakékoliv barvě i s poštovným...
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Instaloval sem dneska tzv. kouki světla. Kabeláž nějak neseděla, musí se to přepájet o světlech na zpátečku nemluvě :) Zapojilo se to natvrdo aby svítily obě světla pořád... a ne jen při brždění- teda tak to asi má být co vím!? Ale co mě tíží a zapřemýšlel sem nad tím, tak vlastně vůbec netuším jak je to s mlhovkama :roll: Zadní sou ze zákona povinný takže by mě sralo mít hapr na technické...Jediný co sem vyplodil tak že asi ty mlhovky zapnou jedno světlo jakoby brzdilo?? protože jiná možnost tam asi není...poradí mi někdo kdo má ty novější ? (Marcelus :lol: ?)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

marcel jo? haha - :lol: ne macik na svoji nic nedela ale honza nosek daval na tu svoji novejsi svetla tak ten by te mohl poradit
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Invader-já tě trefim-jak nic nedělám? co já dělal? co sem měl dělat? Ona dělala..., náhodou třeba čepičky na ventilkách sem si třeba měnil sám, ale je pravda že do větších voprav se nepouštím..., I když jsem si to před lakem sám celý vodstrojoval a poté sám nastrojoval.
to Yokohama-moc nechápu na co se ptáš, ale pokusím se na to dneska podívat a dám ti vědět co jsem zjistil.
to Invader-já mám dojem ale že Honza Nosek nemá kouki světla, ale tu čirou optiku
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Já fakt nevím jestli odpovídám na co se ptáš, ale-"Zapojilo se to natvrdo aby svítily obě světla pořád... a ne jen při brždění- teda tak to asi má být co vím!?" Jo je tam dvovláknová žárovka, tudíž vnější světla po rozsvícení svítí stále a při brždění svítí víc.
já měl dojem že většina aut zadní mlhovky nemá?"Zadní sou ze zákona povinný takže by mě sralo mít hapr na technické...Jediný co sem vyplodil tak že asi ty mlhovky zapnou jedno světlo jakoby brzdilo??"-tohle fakt netuším jak to myslíš-pro mě jako pro laika, když jsem to měl rozdělaný-vedl jeden tlustej kabelovej svazek a z toho čouhaly všechny příslušný kabely a žárovky-víc jsem to nezkoumal, takže s tím ti asi nepomůžu-a ty když jsi měl verzi bez zadních mlhovek, tak tam máš vevnitř to tlačítko na pouštění zadních mlhovek?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

pokud to nema mlhovku musis ji dodelat - prikoupit a nainstalovat , svitici brzdove svetlo za mlhovku ti urcite neprojde , a podiv se jestli ti sviti dobre ty dvojvlakna , jinak bych te nazval tak jak bys nechtel a asi i spousta ridicu za tebou
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak asi tak..., přesně takle já totiž v nouzi ty zadní mlhovky používám, když se za mě v noci někdo nalepí a je to nejlíp jako minulej tejden nějakej pašák ve škodě hundrt zwanzig se supr mega bixenonama s nejblížší benzínky a já následně vidím v zpětnejch zrcátkách jenom polární záři, tak mu tam ty zadní mlhovky pustim a většinou se kus vzdálí a mě je lépe.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

hele dal sem dvojvlákna do obou světel takže mi svítí všechny i když nebrzdím, myslím že to tak z výroby není ne? ale to sere pes... spíš mě zajímá jak svítí ty mlhovky(který z těch čtyřech světel se zapnou), já tipuju že se rožnou vnitřní ale nevím jestli obě nebo jen třeba jedna...
Mr2anglan mi napsal že se to zapíná přes relé, jedno světlo na jedné straně a asi pak furt svítí jako bys brzdil? asi? To mě právě zajímá, co se děje když zapneš mlhovky :)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak jestli je to 2 zarovky x 2 svetla , v kazdym dvojvlakno tak sviti vsechny , pri brzdeni se rozsviti vnejsi druhy vlakna a pri mlhovce se rosviti vnitrni druhy vlakna , ja to predtim z popisu moc nepoznal , - a tyhle stary toyotky maji krasne mlhovku na kazde strane ( jako moje celda ) - takze shrnuti - mlhovka - obe vnitrni
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no ono to má svítit tak(alespoň co já si myslím :lol:) že vnější svítí pořád a při brždění svítí i vnitřní respektive všechny. Ve vnějších byly dvojvlákna ale ve vnitřních byly jedno a já tam ty dvojvlákna doda protože sem musel komplet přepájet patice, byly trochu jiný tak sme to zapojily po svým. takže jestli je to teda jak říkám tak tam přímo mlhovka ani není. a nebo sou mlhovky obě vnitřní a spouští se přes nějaký relé že svítí intenzivně jako při brždění. tak právě doufám že to objasní nějakej vlastník no
Jinak ty světla sou prostě nádherný nemůžu se na ně vynadívat :P
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

"no ono to má svítit tak(alespoň co já si myslím ) že vnější svítí pořád a při brždění svítí i vnitřní respektive všechny."ne-je to jinak, ty žárovky byly dobře-"Ve vnějších byly dvojvlákna ale ve vnitřních byly jedno"-to zamená vnější jsou klasický zadní světla-svítěj po rozsvícení světel a při brždění svítěj víc druhým vláknem, vnitřní jsou pouze mlhovky a svítí obě po zapnutí zadních mlhovek, akurát že pokud si tam zadní mlhovky neměl, tak tam na ně nebudeš mít asi ani ten přepínač zadních mlhovek.
Mlhovky pouze svítí, při brždění se nerozsícejí víc, jako brzdový světla sloužej pouze ty vnější.
Odpovědět

Zpět na „MR2“