loučím se
loučím se
tak celica je již prodána,takže tímto se loučím se všemi lidmi,které jsem měl tu čest poznat a doufám,že budu moct dorazit i s vozem jiné značky na některý sraz .pánbůh ochraňuj všechny celicy .....
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
ital nebo frantik určo ne .rodina taky ne,ale chytlo me kolo,tak neco v čem budu moct vozit kola no a vzhledem k tomu jsou jen tři varianty asi .mazda premacy,mitsubishi galant a nissan primera i když corola nebo avensis v komiku taky nejsou špatný anebo honda civic kombi,bude záležet na nabídce.tak to vidíte sami,řeknu tři a je jich šest
ex 1,6 sti 1992
Hondu a toyotku moc chválím, ale o premacy jsem neslyšel nic moc dobrého, ale třeba jen špatné kouskyDacan píše:ital nebo frantik určo ne .rodina taky ne,ale chytlo me kolo,tak neco v čem budu moct vozit kola no a vzhledem k tomu jsou jen tři varianty asi .mazda premacy,mitsubishi galant a nissan primera i když corola nebo avensis v komiku taky nejsou špatný anebo honda civic kombi,bude záležet na nabídce.tak to vidíte sami,řeknu tři a je jich šest
Celica AT200 + LPG
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
mitsubishi galant... muj favorit. Jednoho pořád má děda, sice má upravenou karoserii od kroup, ale pořád je jinak v perfektním stavu 1992, rez 0% chudáček. Ten novější galant je krásnej ten kombi... to je jedno z nejhezčích kombi co se kdy udělaly... krásnej tvar, vypadá líp než limuzína, a ze předu jak je zamračenej... stejně jako ten z ´92 roku má charisma ten design.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Galatnt je nádherný auto(mluvim o 8.gen. r.v. cca 97), muj jasnej favorit, navíc kombi je vážně snad ještě hezčí, navíc mívaj super výbavu a dokonce sem zahlídl i el. zadníma dveřma, ALE!Dacan píše:ale chytlo me kolo,tak neco v čem budu moct vozit kola no a vzhledem k tomu jsou jen tři varianty asi .mazda premacy,mitsubishi galant a nissan primera i když corola nebo avensis v komiku taky nejsou špatný anebo honda civic kombi,bude záležet na nabídce.
to auto bohužel poměrně hodně žere benzín a diesel je nesnesitelnej (proklépaval sem si ho ), tim pádem sem o něj nejevil zájem, btw nakonec sem koupil Civicka Aerodeck, tj. 6.gen tzv. anglán, jinej civic se kombi nikdy nedělal a sem s tim autem hrozně spokojenej
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Hlavně si ty kola zkus naskládat dovnitř - mám Mondeo combi, což není taky žádnej prcek, ale dát dovnitř dvě nerozložený kola ... Já je radši dávám na střechu (nosič Thule 591 ProRide = jednoduchý, rychlý). Záleží jak často to míníš absolvovat, pokud bych měl často vozit kola vevnitř, tak bych se asi podíval po něčem větším (?? Multivan, ... ??).Dacan píše: ... ale chytlo me kolo,tak neco v čem budu moct vozit kola ...
Celica 7g TS
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
a co třeba Mitsubishi SpaceRunner 1.8 benzin.
http://www.tipcar.cz/mitsubishi/mitsubi ... 70949.html
+ 4x4? ...ta kombinace červený a stříbrný sekne maximálně!
http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 15828.html
Kola tam dáš mam dojem obě... on "běžec" je pěkně vysokej, spotřeba okej, design exterieru vynikající- nadčasovej, čalounění sedaček špička, a ty posuvný dveře...oooo ty mi imponovaly když jsme vybírali space wagona... ten je neměl posuvný, to byla škoda.
Je to fakt zajímavej koncept... jen jedny posuvný dveře... a vypadá jako vysoký aerodynamický kupé... taková "třída sama pro sebe" a charisma + styl tam je 100%.
Kdysi jsme měli Space Wagona 2.0 4x4, byl perfektní, nikdy nezlobil, jen trocha rzi a žral víc než 3 tunovej jeep
http://www.tipcar.cz/mitsubishi/mitsubi ... 70949.html
+ 4x4? ...ta kombinace červený a stříbrný sekne maximálně!
http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 15828.html
Kola tam dáš mam dojem obě... on "běžec" je pěkně vysokej, spotřeba okej, design exterieru vynikající- nadčasovej, čalounění sedaček špička, a ty posuvný dveře...oooo ty mi imponovaly když jsme vybírali space wagona... ten je neměl posuvný, to byla škoda.
Je to fakt zajímavej koncept... jen jedny posuvný dveře... a vypadá jako vysoký aerodynamický kupé... taková "třída sama pro sebe" a charisma + styl tam je 100%.
Kdysi jsme měli Space Wagona 2.0 4x4, byl perfektní, nikdy nezlobil, jen trocha rzi a žral víc než 3 tunovej jeep
Naposledy upravil(a) micron dne sob 06.11.2010, 20:23, celkem upraveno 3 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Civica jsem původně taky chtěl Docela povedené auto, a líbí se mi ten jejich 1,8V-Tec tuším, sympatický rodinný kombík...garfielld píše:btw nakonec sem koupil Civicka Aerodeck, tj. 6.gen tzv. anglán, jinej civic se kombi nikdy nedělal a sem s tim autem hrozně spokojenejDacan píše:ale chytlo me kolo,tak neco v čem budu moct vozit kola no a vzhledem k tomu jsou jen tři varianty asi .mazda premacy,mitsubishi galant a nissan primera i když corola nebo avensis v komiku taky nejsou špatný anebo honda civic kombi,bude záležet na nabídce.
Civic je fajn...
Celica AT200 + LPG
Pardon, vti, ikdyž motor V-Tec, ne? nedávno byl luxusní. Jakou máš cenovou představu? http://auto.bazos.cz/inzerat/7211756/Ci ... rodeck.phpDacan píše:jak jsem psal,ještě uvidim .ale laka me nissan primera p11 rok 00 vejš v kombiku s 1,8,dá se sehnat za super peníze a je jich dost na výběr.pokud možno chci rok 00 max 99.
garfield:ty jsi měnil auto ?ale tzv s anglán s 1,8 vti v kombíku,pikantní záležitost
Celica AT200 + LPG