http://www.najnakup.sk/Porovnaj_hodinky ... 03053.html
up. kym som to dopisal, seiko uz sa spomenulo

I když uznávám,že Seiko je z japonců největší kultura.Sám jsem jedny kdysi nosil.
 I když uznávám,že Seiko je z japonců největší kultura.Sám jsem jedny kdysi nosil. 

Každopádně jsou(jako u aut)modely,které jsou pak v aukcích dražší,než původně na krámě.Viz např. Cartier.
 Každopádně jsou(jako u aut)modely,které jsou pak v aukcích dražší,než původně na krámě.Viz např. Cartier. 

Ty Omegy předtím stály 100 dolarů a po úspěšné misi se cena zmnohonásobila(dnes se pohybují kolem 70 000Kč)U těch Rolexů se není ale co divit,když se některé modely staví rok !!! Rok výroby,kalibrování,měření... Kurňa-nějak jsem se rozepsal
 Ty Omegy předtím stály 100 dolarů a po úspěšné misi se cena zmnohonásobila(dnes se pohybují kolem 70 000Kč)U těch Rolexů se není ale co divit,když se některé modely staví rok !!! Rok výroby,kalibrování,měření... Kurňa-nějak jsem se rozepsal 
Tahle firma dělá líp jiné věciLennyLeonard píše:Osobně už dneska hodinky nenosim, ale když sem nosíval, tak jsem měl hodinky od Heckler a Koch limitovanou edici a byl jsem s nima velice spokojenej...

Takže pokud bych hledal hodinky, tak asi Omegy.
 Takže pokud bych hledal hodinky, tak asi Omegy. No a když už jsme u toho,rád bych doplnil i nějaké to psaní. Vlastním mont blank "meisterstuck" ale přeci jen je dost masivní. Přemýšlel jsem o něčem tenčím co dobře píše. Zlatem se to třpytit nemusí. Dávám přednost ušlechtilejšim kovum. Platina,titan atd.
  No a když už jsme u toho,rád bych doplnil i nějaké to psaní. Vlastním mont blank "meisterstuck" ale přeci jen je dost masivní. Přemýšlel jsem o něčem tenčím co dobře píše. Zlatem se to třpytit nemusí. Dávám přednost ušlechtilejšim kovum. Platina,titan atd. ))
))  )) Takže je to vlastně šméčko..
)) Takže je to vlastně šméčko..  )
)

jiný člověk ty peníze za rok propije v hospodě. Taky z toho má určitě požitek. Tenhle aspoň přetrvá,doufám.
 jiný člověk ty peníze za rok propije v hospodě. Taky z toho má určitě požitek. Tenhle aspoň přetrvá,doufám. 
Tak je to správné.Tak to má býtLennyLeonard píše:Ano, i další jiné její výrobky mam domaKeeek píše:Tahle firma dělá líp jiné věciLennyLeonard píše:Osobně už dneska hodinky nenosim, ale když sem nosíval, tak jsem měl hodinky od Heckler a Koch limitovanou edici a byl jsem s nima velice spokojenej...