Nový Yaris ?
Re: Nový Yaris ?
Mně se to nelíbí, víc se to začíná podobat na aurise, jen v menším provedení. Nevím proč, ale připomíná mi tvarem žábu
Interiér d nerozeznání od ostatních značek, to se mi právě líbí na současné generaci, že kaplička s "kalkulačkou" je originální.
Ani teď ta Dream edice se asi moc neprodává, za 3/4 roku co to nabízí, jsem v Praze viděla jeden červenej kousek, ale to samo nic neznamená.

Interiér d nerozeznání od ostatních značek, to se mi právě líbí na současné generaci, že kaplička s "kalkulačkou" je originální.
Ani teď ta Dream edice se asi moc neprodává, za 3/4 roku co to nabízí, jsem v Praze viděla jeden červenej kousek, ale to samo nic neznamená.
yaris II i po modernizaci 09 je moc povedené auto nejen vzhledem , tohle se mi nelíbý , hranatý , vypadá i větší nevím proč ty malý auta pořád zvětšují
,ale vypadá komplet nový nejen facelift.

nová doba sjednocování vzhledu všech modelů

nová doba sjednocování vzhledu všech modelů

Naposledy upravil(a) Wario dne stř 03.11.2010, 11:35, celkem upraveno 1 x.
Yaris 1.3 VVT-i 2006 Orange
doprcic
tak to vyzera byt fakt ono... http://auto.sme.sk/img_gal/?id=5598115& ... 8&i=1&par=

Yaris 1,0 r.v. 2006
-
- Navigátor
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.toyota.cz/cars/coming_soon/v ... llery.aspx
tohle je verso, takže Yaris bude to samé bez větší prdelky
tohle je verso, takže Yaris bude to samé bez větší prdelky
Nech radšej pracujú na sebe- ako byť bližšie k zákazníkom !!
Ale nie len do doby,kedy ti to auto predajú,ale hlavne po predaji,nech sa spamätajú a vstúpia si do svedomia.Ja by som privítal skvôr rovnaký face,ako vymýšlať vždy niečo nového a stále maju na hov..služby.
načo budem kupovať nový auťák,ked sú to podvodníci ako každý predajca bez rozdielu značky.
Ksicht je stále novší a novší,ale duša je stále tá istá -stará !-Nech radšej pracujú na tej "duši"...
Ale nie len do doby,kedy ti to auto predajú,ale hlavne po predaji,nech sa spamätajú a vstúpia si do svedomia.Ja by som privítal skvôr rovnaký face,ako vymýšlať vždy niečo nového a stále maju na hov..služby.

načo budem kupovať nový auťák,ked sú to podvodníci ako každý predajca bez rozdielu značky.
Ksicht je stále novší a novší,ale duša je stále tá istá -stará !-Nech radšej pracujú na tej "duši"...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid