Stresne svetla

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
brano.o1
Člen Týmu

Stresne svetla

Příspěvek od brano.o1 »

Zdravim..chcel by som si trochu vylepsit interier yarisa...chcel by som trochu modre podsvietenie..v predu aj v zadu yaris(2008)
-Neviem aky je tam typ ziarovky (a momentalne nie som pri nej).mam predstavu take slabo modre.az modre..neviete poradit nejakeho vyrobcu?
a keby aj nahodou tak aj na znacku..diiik moc :wink:
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Pokud ti mohu poradit, tak to vůbec nedělej. Modré světlo je totiž to nejblbější světlo jaké existuje. I když budeš mít silné to osvětlení, stejně prd uvidíš. Když už nechceš klasické "žluté", tak se radši poohlédni po čistě bílém světle. Je to taky "cool" jako ta modrá a aspoň něco uvidíš. Modré podsvícení přístrojů ještě docela ujde, ale modré osvětlení je opravdu velmi nepraktické. Věř mi, je to vyzkoušené. A navíc, modrá už je dneska všude a mě osobně je z ní už špatně. Chceš super barvu? Zkus třeba oranžovou, nebo zelenou. To jen tak někdo nemá....

Edit: nevím jaká žárovka je přesně v Yarisu, ale standartně se používají tyto: C5W, K10W, W5W
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
brano.o1
Člen Týmu

Příspěvek od brano.o1 »

telleke píše:Pokud ti mohu poradit, tak to vůbec nedělej. Modré světlo je totiž to nejblbější světlo jaké existuje. I když budeš mít silné to osvětlení, stejně prd uvidíš. Když už nechceš klasické "žluté", tak se radši poohlédni po čistě bílém světle. Je to taky "cool" jako ta modrá a aspoň něco uvidíš. Modré podsvícení přístrojů ještě docela ujde, ale modré osvětlení je opravdu velmi nepraktické. Věř mi, je to vyzkoušené. A navíc, modrá už je dneska všude a mě osobně je z ní už špatně. Chceš super barvu? Zkus třeba oranžovou, nebo zelenou. To jen tak někdo nemá....

Edit: nevím jaká žárovka je přesně v Yarisu, ale standartně se používají tyto: C5W, K10W, W5W
vies ja by som ani nechcel uplne tmavomodre.. ako vravis je to o nicom,ale len nadych do modra vies taka ladovo modra..vies :lol: ..no dik s tymi ziarovkami si mi pomohol..
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Tak potom by možná šla sehnat žárovka s modrým proužkem, který by mohl vytvořit modrý nádech. Zkus různé tuning obchody a podobně. Určitě tam takovou najdeš :)
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

neviem ci sa vobec oplati pre take nieco investovat peniaze ;)
modre nebudes vidiet absolutne nic a snehovo biele je cool ale musis mat aj kvalitne ziarovky tie lacne led zvyknu bud zhoriet (ten maly plosny spoj co je pri nich) alebo nesvietia tak ako by si chcel
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

nj ta náhrada sulfidky by byla dobrá, ale trochu se obávám toho, aby to nebylo jenom čistě modré/červené. Potom by to bylo přesně tak, jak jsem napsal.
brano.o1
Člen Týmu

Příspěvek od brano.o1 »

Ok z kazdeho rozku trosku...ta snehovo biela by bola podla mojich predstav,keby nahodou niekto narazil na podobnu ziarovku prosim napiste,aj ked bude trosku drahsia..dik moc :roll: :wink:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“