fotogaleria nehod ;)

vše ohledně modelové řady Yaris
Henry33
Věčnej rejpal

fotogaleria nehod ;)

Příspěvek od Henry33 »

tu mozete davat obrazky, veci ktore ste si sposobili sami alebo nejaky kreten vam nieco rozbil poskodil :(

ja zacnem
nejaky debil mi tukol dvere na dvoch miestach nieje to vela ale svieti to tam ako vianocny stromcek

Obrázek
Wario
Řidič

Příspěvek od Wario »

to nasere z tohodle mám hrůzu pokaždý , když se vrátím z marketu k autu , začal jsem parkovat vedle luxusnějších firemních aut snad menší riziko.
Zatím mám jen pár rýh na spodku předního nárazníku po předešlém majiteli ,ale chce to dávat bacha je nízko
Yaris 1.3 VVT-i 2006 Orange
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

No tak já zase radši parkuju na kraji parkovišť kde je nejmíň aut. To je manželka pak pěkně nas**ná když musí šlapat přes celé parkoviště...... :lol:
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

taky radši parkuji dál, na volném prostoru, a často trochu šikmo anebo s dělící čarou pěkně uprostřed pod autem. Aby se nikdo nelepil vedle, často ty nejhorší rýhy dělaj děti zadníma dveřma... Ale prý je takový parkování proti vyhlášce a může za to být pokuta.. :cry:

Naštěstí u nás letos v srpnu padalo taky tohle (to CD je dcery :wink:) takže nějaké drobnosti na karoserii yarisu od té doby neřeším.
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

starsie a uz (nastastie ) skoro zabudnute :D ...ale nebolo mi to dva krat jedno :
http://jarson1.rajce.idnes.cz/carina_vs._peuget_206/
...co sa tyka problemov typu vyssie opisanych ? no, bojove vozidlo pechoty ma asi lepsi lak nez moja carina, takze toto by som neriesil.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

josuk: tywe originál CD...to se hned tak nevidí :shock: :lol:

Tak já s Toydama zatím nic...ťuk ťuk ťuk... Já vlastně pořádně boural ještě s Meganem...to bude tak 13 let...a to mám fotky na takovejch těch papírkách zahrabaný někde v krabici 8)
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

no to hej origo cd je uz vzacnost ;)

inak s tym parkovanim, tak sa mi zda ze kde zaparkujem ja tak vedal mna sa vzdy nejuaky kkt postavi co asi nepozna mieru :) a to mozem zaparkovat aj kilometer od hypermarketu :evil:
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

caute co pouzivate na male opravy laku ?
a ako to funguje ci to prekryje alebo je to len tak opravene aby sa nepovedalo
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

ked už youtube,tak radšej tento štýl preferujem:

http://www.youtube.com/watch?v=-UDwV2DS ... re=related

alebo toto je skôr reálne ako tie "čáry máry" výrobky..-len neviem,akú hmotu červenú nanáša v tom klipe...:

http://www.youtube.com/watch?v=RHm6IIQy ... re=related

Inak mám doma obyčajný spray čierny a bezfarebný lak z TESCA.Po oprave na nepoznanie...
Ak je to malá ďubka,strieknem do vrchnáka trochu farby a nanesiem štetcom + na to potom ten bezfarebný lak (to kvôli metalíze samozrejme...)
Ak je to niečo väčšieho,tak oblepím škrabanec páskou,novinami zakryjem okolo čo sa dá,odmastím,strieknem raz-druhý,poprípade tretí krát + samozrejme na to ten bezfarebný lak .Potom ked to vyschne,dám dole lepiacu pásku čo som dal okolo toho a jemne preleštím na druhý deň - no ak sa dá aj v ten den cca po 1-2 hodinách s pastou na leštenie a hotovo...
Ak je to jemný škrabanček,tak použijem turtle voxpastu - odstranenie škrabancov-docela to pomáha a inak tento arzenál čo mám nahodené fotky vždy niektorý zaberie(zatial...)
Každú opravu(či je to po striekaní sprayom alebo po vyhladení pastou na škrabance však zakončím "rozleštením z jedných týchto pást:

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0

Niekedy ich aj skombinujem,takže sám neviem,čo viac pomohlo....-no zatial sa vždy všetko podarilo-treba mať pri tom trpezlivosť,lebo tie kúzla na you tube neuznávam...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

tak muco ale pokial chces opravit len skrabanec ktory je v prisvitnej vrstve laku a je hlboky nato aby sa dal rozlestit pastou tak preco nie. mam skusenost s lestenim kovu touto metodou a klidne spravis s hlinika zrkadlo ;) ale da to prace ;) vyskusam to ked budem mat cas cez vikend a uvidim samozrejme odfotim pred a po ;)
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Mam s rozlešťovaním škrabancov asi 20ročnú skúsenosť,no ešte sa stále aj ja učím-ale základy poznám,čo a kedy zaberie. (bohužil volakedy bola na to len FIX 1 -tka...) a išlo to-len to dá dosť práce na ruky..Preto som hodil fotky,aké pasty používam a zatial mi zabrali. Ja neznesiem najmenší škrabanček na aute - vrátane škrabančekov pod klučkami - a to mám čiernu metlu,takže si to vieš predstaviť, ako "pracujem" v lete...
Nikde však nepíšem,že musíš škrabanček za každú cenu len farbou opravovať !!!!!!!Ale ak inak neide,tak bohužial
Pri nanášaní farby tie pasty používamLEN na vyhladenie okrajov zastriekanej časti !!!!!!!!!!!!!! 8)

A tu "malú ďubku"-čo spomínam myslím napr. stopu po odlietaní štrku po zime -To už nevyhladíš,lebo je to malý kráterík!

Kolegovi som opravoval (LEN TYMI VOSKAMI) na peugeote dlllllhu (asi20cm) čiaru,ktorú si spravil na umyvárke.Rozleštil som mu ju tak,že ju potom hladal.
No leštil som to asi 3 hodiny :roll: :roll:
Naposledy upravil(a) muco dne čtv 04.11.2010, 14:17, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

no presne tak aj mna sere kazda hovadina ;)
pastu mam na skrabance AREXONS s ktorou som spokojny ale je moc jemna a hlbsie skradance uz jej nejdu tak dobre ;) a vsera som nasiel zase na dverach pekny takze mam co robit cez vikend ;)
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Henry33 píše:http://www.youtube.com/watch?v=09nq3CTa2y0

co si myslite o tomto ?
No pán je asi kouzelník....ovšem toho trilobita v pravém horním rohu stejně nevyřešil!!! :D
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Bobešek píše:
Henry33 píše:http://www.youtube.com/watch?v=09nq3CTa2y0

co si myslite o tomto ?
No pán je asi kouzelník....ovšem toho trilobita v pravém horním rohu stejně nevyřešil!!! :D
Nee-nee- na to som pozeral aj ja a schvalne som to pustil od začiatku,či ten trilobit tam je aj pred leštením..Je tam-a vieš prečo?
Lebo je to odraz elektronov,čo má asi auto za sebou. :lol: :lol:
Inak je to kuzelnik dobrý :lol: :lol:
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“