Výběr hodinek

Tlachání o všem - bez zaměření!
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Výběr hodinek

Příspěvek od libor12 »

Takže pánové a dámy :) corollce už jsem udělal minulý rok radost a teď přišla řada na mne. Rozhodl jsem se darovat hodinky sám sobě. A jelikož už jsem pán středního věku tak takové které po mne eventuelně zdědí jeden z mých potomků. :) mými favority jsou značky : rolex,braitling a festina. Měly by to být určitě automaty a chronograf ale teď které... Zkuste se podívat které by jste si vybrali pro sebe vy. Mám pár typu ale prostě váhám. Podívejte se i na ty za které by se dala koupit ts celica :) předpokládám že mi vydrží déle než auto. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

me by stacily hodinky Prim ceske s kameny - mam doma katalog , ale z tech tvych bych bral braitling - ty jsou pro me favoritem , btw. kup si lacinejsi ale udelej si vylet do Zenevy , sem po tech kramech cumel dost :)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Pro potomky bude zajímavé dědictví leda ze zlata a poseté diamanty ,pro sebe bych vybral jednoduché elegantní,ale přesné a hlavně lehké hodinky za normální peníz :D určitě žádný kvádr jak často vidím v nabídce. Od hodinek stačí požadovat přesný čas,vše ostatní je pomíjivé.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

7g, ZZ231
černa
Coufi
Člen Týmu

Příspěvek od Coufi »

už rok projíždím toyota club...

no a můj první přízpěvek bude u další mojí slabosti...

tady bych doporučil forum chronomag.cz
Dají se tam sehnat hodinky prémiových značek z druhé ruky za dobré peníze. Holt chronomagořina je snad ještě horší než auta:))

Jinak tyhle hodinky těhle značek vůbec nemá cenu kupovat u nás... nejlépe ebay od zavedených obchodníků. Nebo západní evropa odobně. :lol:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Kdysi jsem měl hodinky ještě na základce... on vietnamců... a fungujou pořád... mam je v krabici, jen baterie je oddělaná :lol: ale vydržely pod vodou... za pár kaček... pak sem je odložil, protože mi začal vadit ten pocit že nemam volný zápěstí... a že mě to nutí se furt dívat na čas, takže mě ovládá... a to nechci, čas si ovládám sám. Takže od tý doby používám jen mobil a hodiny na mikrovlnce + v autě a na liště windows.

Ale když bych si někdy nějaký koupil, tak asi takový ty... jak podle nich vůbec nepoznáš kolik je hodin... takový ty šílený víte co :lol: cyber jak tam maj místo ciferníku jen led tečky a čárky... to by mě nestresovalo :lol: "prosim vás nevíte kolik je hodin? podivejte se, já sám nevim... :-) "
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Mam Casia skoro 2 roky, baterie menena 1x + opet udelana vakuova zkouska takze jsou porad vodotesne, chodim s nima vsude, na plavani a pak klidne hned do sauny,vydrzi fakt dost. Hodinky se synchronizuji kazdy den mezi 2hou a 3ti hodinou s vysilacem ve Franfurktu (radiove rizene) Takze i kdyby se zpozdily za den o sekundu, vse se spravi v noci :) Sklo mam z nejakeho mineralu nebo co to je, kolem dokola je kraj trosku poskrkany od toho jak jsem se rukou otrel o zed, nebo do neceho bouchl, sklo je ale porad krasne ciste bez jedineho skrabance! Funkci to ma dost,staci si vybrat, napr. mi to samo zmeni letni cas na zimni a zpet, takze odpada nataceni hodinek :) Stopky, dualni cas atd,alarm na urcitou hodinu.... je toho dost. Spokojenost velka, vse je ale o cene kterouo chches investovat :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Ja osobne vzdy nejake pekne Festiny a k tomu sportovni Suunta. Ale kolega ma Breitling, dostal je od rodicu k narozeninam /asi za 140tis/ a mam dojem, ze rikal, pokud chces mit stale platnou zaruku, tak se musi 1x za rok ci za 2 roky posilat na "autorizovane" servisovani a to prijde na par tisic!

A tyhle jsem pred par roky tatovi dovezl z Asie http://www.chrono24.com/cz/alangesoehne ... ltIndex=76 Tedy samozrejme kopie :lol: Na origo opravdu nemam. Ale musim rict, ze sly zhruba 2 roky bez problemu.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

určite budu kupovat tady třeba www.dusak.cz představoval bych si investici tak do kila. ten tag heurer by mě docela bral :)
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

A tak ted jak vidim tu ceny hodinek na ktere se asi ty divas, tak to jsem s mojima Casiama asi trochu mimo :D Tak bacha at je pak nenechas nekomu v motoru az tam budes pichat ruce :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Coufi
Člen Týmu

Příspěvek od Coufi »

hele toho ebaye bych se nebal, ale musi se znat ten obchodník.... reference prave z chronomag fora.... jsou tam toho plny odkazy. Btw chronomag forum ma cca 20000 uživatelů....
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Doporučuju Ti Tag-Heuer Monaco.Nejlépe Gulf :D :D :D Jinak hodinky pod padesát(+-) nemají moc stylu.Sám nosím Omegy Seamaster. Festiny jsou "parádní" hodinky pro chudé :D Ještě mám v merku IWC.Samozřejmost je mechanika.Bateriové sračky na zápěstí nebrat!!!
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ale tak jsi mně ukecal Pepíku. :) jdu do nich. Navíc dusak mi je nabízí za 55 tak si placnem.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Keeek píše:Doporučuju Ti Tag-Heuer Monaco.Nejlépe Gulf :D :D :D Jinak hodinky pod padesát(+-) nemají moc stylu.Sám nosím Omegy Seamaster. Festiny jsou "parádní" hodinky pro chudé :D Ještě mám v merku IWC.Samozřejmost je mechanika.Bateriové sračky na zápěstí nebrat!!!
TAGy jsou moc pekny, ale Breitling Emergency vypadaji taky schopne. Ja osobne jsem chudy, ale misto Festiny mam Rotax :) Bateriovou sracku samozrejme :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Mě nedávno zaujaly tyhle:
http://www.chronomag.cz/clanek/2009-12- ... h-gmt.html

teda ne že bych si je měl v úmyslu koupit, ale kromě designu mě zaujal i princip fungování, který kombinuje mechanický strojek s křemíkovým krystalem -- zjednodušeně, pružinka "živí" i obvod, který vyhodnocuje rychlost chodu strojku, porovnává ji s mnohem přesnější frekvencí křemíkového krystalu a pomocí miniaturního elektromagnetu strojek koriguje, takže mechanické hodinky dosahují přesnosti quartzových (zjednodušuju, v tom článku je to popsané přesněji) Na druhou stranu, už to ztrácí to kouzlo čisté mechaniky...
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“