Strikani dutin

vše ohledně modelové řady Celica
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Strikani dutin

Příspěvek od Vazli »

jak casto by bylo dobry vystrikat dutiny? pripadne nastrik podvozku? nikdy sem to nedelal ale celicu mam v planu si nechat nakou dobu tak bych ji to asi udelat mel:)
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Strikani dutin

Příspěvek od ArnieGT »

Vazli píše:jak casto by bylo dobry vystrikat dutiny? pripadne nastrik podvozku? nikdy sem to nedelal ale celicu mam v planu si nechat nakou dobu tak bych ji to asi udelat mel:)
No tak žigulíka nebo 120ku možná ale celicu ??? :roll: :oops: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Arnie asi nikdy neviděl zvedlou celicu :) u některých je ten podvozek dost "okyslý" i když jsou relativně nové.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

libor12 píše:Arnie asi nikdy neviděl zvedlou celicu :) u některých je ten podvozek dost "okyslý" i když jsou relativně nové.
Přesně tak,nechávám taky udělat podvozek,nic se tim nezkazí
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

Ja bych to vůbec nepodcenoval :!: Tím neprohloupíš.... nechaval jsem vystrikat dutiny+ celej spodek za 600kč :lol: -to zas neni takova investice :wink:
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

Tak tohle byla moje podmínka u lakýrníka(karosáře),nakonec mi to dal jako dárek,ale i kdybych měl platit 600 i více,tak bych do toho šel :idea: Jezdím i v zimě.Arnie na žigulu a 120ce bych to nedělal,protože by to nemělo žádný význam :D :D
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

HBOSS píše:
libor12 píše:Arnie asi nikdy neviděl zvedlou celicu :) u některých je ten podvozek dost "okyslý" i když jsou relativně nové.
tak tu svoji si u nás zespoda viděl. Nic zásadního,ale že by byla 100% se také říct nedá. Takže ty místa kde už to chycene je tak okartáčovat,ošetřit odrezovačem,základ a nějaký ten nástrik. Moc spokojený jsem s výrobky od valvoline. Ale jak kdo používá. To je můj osobní názor.
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

libor12 píše:
HBOSS píše:
tak tu svoji si u nás zespoda viděl. Nic zásadního,ale že by byla 100% se také říct nedá. Takže ty místa kde už to chycene je tak okartáčovat,ošetřit odrezovačem,základ a nějaký ten nástrik. Moc spokojený jsem s výrobky od valvoline. Ale jak kdo používá. To je můj osobní názor.
Jo jo,právě,že viděl,žádnej průser to nejni,ale proč si to neošetřit a tím zamezit nějakýmu většímu problému :) Jinak na Valvoline jsem slyšel taky chválu,jinak u nás chtěj za nástřik 3 000,tak asi budu dělat sám :D
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Sutech
Řidič

Příspěvek od Sutech »

Jestli můžu mluvit za sebe,už druhým rokem, vždy před zimou si pod CELICU vlezu a ramena a vše co je maličko chycené ošetřím starým dobrým KONKOREM.

Je to v podstatě "asfaltový" nátěr. Na komplet výfuk doporučuji- Silikonovou stříbřenku na kamna! Sice to než se vypálí bude smrdět,jak exhumovanej tchoř,ale zaručuji,že to vydrží.

Hlavně to je za pár korun a každý to zvládne.

CELICA FOREVER :alian:
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Sutech> No radši než stříbřenku tu černou silikonovou. Výfuky sem natíral na několika autech a i když nechápu, čím se tak moc liší ve složení, černá silikonová vydrží nesrovnatelně víc. Jediný místo kde vydržela střbřenka byl výfuk na simsonovi :D

A jinak nástřik podvozku smysl má, stačí se podívat na 2 srovnatelný auta v letech, kdy jedno bylo bez nástřiku a druhý s. Ale radši než to nechat někde dělat se s tím drbu doma sám, cenově se to sice nemusí nějak extra vyplatit (ve srovnání), ale kvalita je někde jinde. Prozatím sem používal Rezistin Car, ale je to celkem měkká barva a dýl jak 2 roky v podbězích nevydrží.

libor12> Píšeš, že s valvolinem spokojenost? Dívám se, že mají v nabídce ten bodysafe a už sem nad ním uvažoval, jak je to odolný a co podklad? Nevíš, jestli to chytne na ten rezistin?
Holomek!
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Do dutin použít ML vosk a na podvozek bodysafe. Je to na podobném základu jako ostatní takže asi to držet bude.
Sutech
Řidič

Příspěvek od Sutech »

Rampa 89 .Já měl tou stříbřenkou natřenej výfuk u Nissana cca 5 let a držel super,než jsem ho věnoval synovcovi a ten udělal s Nissana hromadu šrotu :evil: Jen ten výfuk přežil :lol: :lol:

Jo, rezistin myslím ujde,celkem..

Ale já jsem stejně pacient,kterej do těch srágor v zimě moc nevyjíždí :D

CELICA FOREVER :alian:
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

Nemá někdo zkušenost s Motipem? Zdejší mechanik mi to doporučil, že si to dává i on... Ale tento rok se na to asi taky vykašlu.
Celica AT200 + LPG
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

Me stríkal spodek nejakou namichanou srajdou olej + neco cernyho:) + jeste neco :) . Dutiny olejem- Mel jsem orezly vnitrky dverí(asi po nejakym tukanci predchozi majitel nechaval opravovat. Asi no nahrivali autogenem, protoze tam bylo nekolik "rezatejch kolecek") tak dutiny olejem(přeci jen po 13ti letech...) Na novejsi bych asi olej nedaval. Delal mi to kluk(budoucí švagr) co sbírá a opravuje veterány tak snad ví co dělal :wink:

Ale kdo si to nechá ošetřit určitě neprohloupí :!:
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pokud byl olej nový tak ok. Pokud to byl "vyjetý olej" tak špatně. Za dobu provozu v motoru se v něm nashromáždi různé kyseliny které jsou produktem spalovacího procesu,od toho tam ten olej nakonec je,ne jen kvůli mazání a koroze pokračuje vesele dál a rychleji. :) máš šikovného švagra. :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“