Strikani dutin
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Strikani dutin
jak casto by bylo dobry vystrikat dutiny? pripadne nastrik podvozku? nikdy sem to nedelal ale celicu mam v planu si nechat nakou dobu tak bych ji to asi udelat mel:)
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strikani dutin
No tak žigulíka nebo 120ku možná ale celicu ???Vazli píše:jak casto by bylo dobry vystrikat dutiny? pripadne nastrik podvozku? nikdy sem to nedelal ale celicu mam v planu si nechat nakou dobu tak bych ji to asi udelat mel:)
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- radys03
- Věčnej rejpal
Ja bych to vůbec nepodcenoval
Tím neprohloupíš.... nechaval jsem vystrikat dutiny+ celej spodek za 600kč
-to zas neni takova investice 
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak tu svoji si u nás zespoda viděl. Nic zásadního,ale že by byla 100% se také říct nedá. Takže ty místa kde už to chycene je tak okartáčovat,ošetřit odrezovačem,základ a nějaký ten nástrik. Moc spokojený jsem s výrobky od valvoline. Ale jak kdo používá. To je můj osobní názor.HBOSS píše:Přesně tak,nechávám taky udělat podvozek,nic se tim nezkazílibor12 píše:Arnie asi nikdy neviděl zvedlou celicuu některých je ten podvozek dost "okyslý" i když jsou relativně nové.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Jo jo,právě,že viděl,žádnej průser to nejni,ale proč si to neošetřit a tím zamezit nějakýmu většímu problémulibor12 píše:tak tu svoji si u nás zespoda viděl. Nic zásadního,ale že by byla 100% se také říct nedá. Takže ty místa kde už to chycene je tak okartáčovat,ošetřit odrezovačem,základ a nějaký ten nástrik. Moc spokojený jsem s výrobky od valvoline. Ale jak kdo používá. To je můj osobní názor.HBOSS píše:Přesně tak,nechávám taky udělat podvozek,nic se tim nezkazílibor12 píše:Arnie asi nikdy neviděl zvedlou celicuu některých je ten podvozek dost "okyslý" i když jsou relativně nové.
Celica 7 gen. silver metalic
---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Jestli můžu mluvit za sebe,už druhým rokem, vždy před zimou si pod CELICU vlezu a ramena a vše co je maličko chycené ošetřím starým dobrým KONKOREM.
Je to v podstatě "asfaltový" nátěr. Na komplet výfuk doporučuji- Silikonovou stříbřenku na kamna! Sice to než se vypálí bude smrdět,jak exhumovanej tchoř,ale zaručuji,že to vydrží.
Hlavně to je za pár korun a každý to zvládne.
CELICA FOREVER
Je to v podstatě "asfaltový" nátěr. Na komplet výfuk doporučuji- Silikonovou stříbřenku na kamna! Sice to než se vypálí bude smrdět,jak exhumovanej tchoř,ale zaručuji,že to vydrží.
Hlavně to je za pár korun a každý to zvládne.
CELICA FOREVER
Sutech> No radši než stříbřenku tu černou silikonovou. Výfuky sem natíral na několika autech a i když nechápu, čím se tak moc liší ve složení, černá silikonová vydrží nesrovnatelně víc. Jediný místo kde vydržela střbřenka byl výfuk na simsonovi
A jinak nástřik podvozku smysl má, stačí se podívat na 2 srovnatelný auta v letech, kdy jedno bylo bez nástřiku a druhý s. Ale radši než to nechat někde dělat se s tím drbu doma sám, cenově se to sice nemusí nějak extra vyplatit (ve srovnání), ale kvalita je někde jinde. Prozatím sem používal Rezistin Car, ale je to celkem měkká barva a dýl jak 2 roky v podbězích nevydrží.
libor12> Píšeš, že s valvolinem spokojenost? Dívám se, že mají v nabídce ten bodysafe a už sem nad ním uvažoval, jak je to odolný a co podklad? Nevíš, jestli to chytne na ten rezistin?
A jinak nástřik podvozku smysl má, stačí se podívat na 2 srovnatelný auta v letech, kdy jedno bylo bez nástřiku a druhý s. Ale radši než to nechat někde dělat se s tím drbu doma sám, cenově se to sice nemusí nějak extra vyplatit (ve srovnání), ale kvalita je někde jinde. Prozatím sem používal Rezistin Car, ale je to celkem měkká barva a dýl jak 2 roky v podbězích nevydrží.
libor12> Píšeš, že s valvolinem spokojenost? Dívám se, že mají v nabídce ten bodysafe a už sem nad ním uvažoval, jak je to odolný a co podklad? Nevíš, jestli to chytne na ten rezistin?
Holomek!
- radys03
- Věčnej rejpal
Me stríkal spodek nejakou namichanou srajdou olej + neco cernyho:) + jeste neco
. Dutiny olejem- Mel jsem orezly vnitrky dverí(asi po nejakym tukanci predchozi majitel nechaval opravovat. Asi no nahrivali autogenem, protoze tam bylo nekolik "rezatejch kolecek") tak dutiny olejem(přeci jen po 13ti letech...) Na novejsi bych asi olej nedaval. Delal mi to kluk(budoucí švagr) co sbírá a opravuje veterány tak snad ví co dělal
Ale kdo si to nechá ošetřit určitě neprohloupí
Ale kdo si to nechá ošetřit určitě neprohloupí
aktuálně
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokud byl olej nový tak ok. Pokud to byl "vyjetý olej" tak špatně. Za dobu provozu v motoru se v něm nashromáždi různé kyseliny které jsou produktem spalovacího procesu,od toho tam ten olej nakonec je,ne jen kvůli mazání a koroze pokračuje vesele dál a rychleji.
máš šikovného švagra. 
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-