Potřebuji poradit s koupí

vše ohledně modelové řady Celica
Dryx
Člen Týmu

Potřebuji poradit s koupí

Příspěvek od Dryx »

Myslíte si, že mám do toho jít? Mám tu dva modely o které bych měl zájem. Jen se bojím, abych toho za týden nelitoval. Díky za rady :wink: Odkazy: http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-autom ... :1532.auto
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ca/8306986
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji poradit s koupí

Příspěvek od Avensis Slovakia »

Ahoj,
Na tú prvú sa vykašli, tá bola istý čas aj v slovenskej inzercií, cca 2 roky dozadu a nepredala sa, je dosť zničená podľa mňa
:wink:
K tej druhej:
slušná kára, zachovalá, pekné vnútro a aj vonkajšok, len cena :!: cena na 1,8 ďaleko mimo túto galaxiu :D

P.S. Hľadaj ďalej a nájdeš krásku, neponáhľaj sa s kúpou, aby si neľutoval ako si spomínal.

Držím palce :wink:
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE :-D
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Podle fotek bych do té první taky nešel. Já osobně mám 6.g r.v. 5/1999 dovoz z Itálie, při koupi 137.000km a mám jí v nesrovnatelně lepším stavu. A řekl bych, že v o dost výrazně lepšímstavu. Ta druhá, černá? Tu můžu jít omrknout, protože denně jezdím přes Jaroměř. Podle fotek vypadá pěkně, ale je nesmysl, že by byla země původu německo, když má trojbodovej volant, kterej je v Celicách z Itálie. V Německu jsou čtyřbodové volanty. Ale může bejt měněněj. První majitel, vzhledem k tomu, že serviska není, je blbost a smrdí to podfuckem. Maximálně první tady v ČR. Nicméně číslice na tachu vypadají v lajně, ale prej se to dá stejně srovnat, takže to že km nebyly stočené bych moc nevěřil. To že jsou přečalouněné sedačky taky znemožňuje posoudit míru opotřebení. A je otázka jestli ti kůže nebude vadit. V zimě studí, v létě pálí. Mrknul bych se na ní aspoň jestli neobjevím nějaké známky po bouračce a jestli mi budu ochotní natočit motor abych ho slyšel. Je to ale r.v. 1995. I když vypadá v dobrém stavu, tak ty km se mi zdají podezdřelé. A je vidět, že to měl asi nějakej mladej kluk, protože má v platu zadního kufru vyřízlé repro.

Jestli, tak bych se tam zašel mrknout zítra, tedy v pátek.

Dryxx a odkud jsi?
Naposledy upravil(a) Myfune dne čtv 28.10.2010, 09:28, celkem upraveno 3 x.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Joey
Manager Týmu

Příspěvek od Joey »

Dryx píše:Myslíte si, že mám do toho jít? Mám tu dva modely o které bych měl zájem. Jen se bojím, abych toho za týden nelitoval. Díky za rady :wink: Odkazy: http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-autom ... :1532.auto
Ta stříbrná vypadá dosti oliskaně, navíc přístup Italů k pravidelnému servisu je, jak známo, poněkud benevolentní 8) , osobně bych auto z Itálie nechtěl, ovšemže výjimka potvrzuje pravidlo.
Ta černá nevypadá zle, ikdyž na ten ročník vysoká cena, beztak stočený tachometr. Třeba nabídnou slevu, jakmile jim na to kypne trochu sněhu..
V každém případě nespěchat, přeji šťastnou ruku při výběru.
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

tvl ty ceny šli dolů :cry:
Dryx
Člen Týmu

Příspěvek od Dryx »

Děkuji za rady... Jsem z toho trochu nesvůj. To druhé vozidlo se mi libí. Jen mám fakt strach, když už si kvuli tomu vezmu půjčku na 7let :?
Myfune: Ty by ses na ní mohl fakt podívat a říct mi? Myslím, že by mi to dost pomohlo. Nejsem, jak jde o technický stav vozidla dost zkušený. S cenou vozidla bych se zkusil dohodnout, snad sleví.
Kdyby jste popřípadně, někdo znal třeba známeho, kdo by měl na prodej, tento nádherný tip auta, dejte vedět. Ještě jednou všem děkuji.
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Dryx píše:...když už si kvuli tomu vezmu půjčku na 7let :?
Tak do toho bych asi fakt nešel. Za mě zase až taková astronomická částka to není, abych se kvůli tomu zadlužil na 7 let, to radši vydrž, po novým roce půjdou ceny zase o něco dolů a snaž se dát dohromady co nejvíc.
Holomek!
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Rampa89 píše:
Dryx píše:...když už si kvuli tomu vezmu půjčku na 7let :?
Tak do toho bych asi fakt nešel. Za mě zase až taková astronomická částka to není, abych se kvůli tomu zadlužil na 7 let, to radši vydrž, po novým roce půjdou ceny zase o něco dolů a snaž se dát dohromady co nejvíc.
ja sem si na celdu taky pucoval ale mam to na 4 roky ale dneska uz bych do pujcky taky asi nesel
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Wladimeer
Navigátor

Příspěvek od Wladimeer »

Pokud půjdeš do půjčky tak si vezmi o něco víc jelikož budeš stejně dělat minimálně rozvody, svíčky kapaliny apod. tak ať si potom nemusíš brát další :P
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
Dryx
Člen Týmu

Příspěvek od Dryx »

Už nemám navybranou, pokuď jde o půjčku. Jelikož se mi moje stávající Toyota Corolla rozpadá před očima (uhnívají blatníky i výfuk. prasklý chladič několikrát letovaný.) Každým dnem musím počítat, že se už dopráce nedostanu. Teď do toho začne zima :roll: Snad vše dopadne dobře :wink:
Ouda
Člen Týmu

Příspěvek od Ouda »

Dryx píše:Myslíte si, že mám do toho jít? Mám tu dva modely o které bych měl zájem. Jen se bojím, abych toho za týden nelitoval. Díky za rady :wink: Odkazy: http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-autom ... :1532.auto
Čau, jsem přímo z Jaroměře. Ta černá holka vypadá dost dobře, ale jak se tady psalo, ta cena je mimo realitu. A to už šly dolů, původně byla za 73.000,-, pak za 69.000,- a teď 63.000,-. Stojí tam už asi dva měsíce. Ta kombinace bílý kůže a černý kastle je docela pěkná. Mám v tom bazaru kámoše, tak se ho zkusím zeptat, jen co ho uvidím. Ale taky říkám, hlavně se neukvapit a radši si počkat. Úvěr na 7 let je fakt blbost, přeplatíš jako blázen a za 7 let bude cena tohohle autíčka někde jinde. No přeju šťastnou ruku při výběru a kdyby jsi něco potřeboval, tak dej vědět. :roll: :wink:
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Jako finanční stránka věci, to je každýho věc. 7 let je ale fakt moc dlouhá doba na to, aby ti to mohlo přinést jak problémy, tak po čase tě to bude štvát, nemluvě o tom, kolik přeplatíš.

Co máš za corollu? Případně za kolik se jí budeš chtít zbavit? :D :wink:

Jinak ještě donedávna takovej Jirka Howard vozil pěkný kousky hlavně v poměru cena/hodnota. Fakt bych to neuspěchal, auta se špatně prodávají (vím sám) a rozhodující slovo má zákazník.
Holomek!
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Dryx píše:když už si kvuli tomu vezmu půjčku na 7let :?
takhle ti to reknu moje stala cca 250 bral sem si pujcku 200 na 50mesicu platim 5160 mesicne takze preplatim o 58tisic

odradil sem te od pujcky?
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

ta z chrudimi- toho bazaru bych se bál. Znamej tam daval civica kteryho na oko "vyhezkali" a vesele prodali za super stav - bylo to uplne v rozkladu. nevim ja proste bazaristum neverim- radsi jsem vzdy hledal auto primo od nekoho... samozrejme to neznamena ze musi bejt spatna. kdyby byl zajem muzu se ti na ni zajit ve stredu podivat- kazdy den jezdim okolo(to ja jen abys nemusel projizdet treba zbytecne x km :wink:-kdyby to byla hruza )
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Dryx
Člen Týmu

Příspěvek od Dryx »

Pokuď jde o půjčku přeplatím 12.400kč. ze 60k. ( To přeplacení, myslím, že ujde. Vše se dá změnit)
Rampa89:(moje rozpadající) Toyota Corolla 16 liftback. Rok 1992. Převezená tehdy legál z německa.
Ouda: Zdravím, zkus se když tak zeptat toho kamaráda na slevu. Bylo by to fajn. Dík.
radys03: Dávám na radu dle zdejších recenzí spoluporadců a do té z chrudimy nejdu. Sice je ťuklá jen trochu, ale nechci riskovat :wink:

Ještě jsem našel inzerci na tenhle ten vůz http://auta.yauto.cz/toyota-celica-1-8-846791.html
Naposledy upravil(a) Dryx dne čtv 28.10.2010, 19:17, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Celica“