Uz ste pokrstili auto ?

vše ohledně modelové řady Yaris
PT
Navigátor

Příspěvek od PT »

no tak ja som este v zaciatkoch oskrel o obrubnik obe predne puklice a pri vyjazde z garaze vietor zabuchol garazove dvere a kym som zareagoval skrtol som si o ne pravy predny blatnik nad kolesom cca 3-4cm ale len povrchovy lak prakticky to ani nie je vidiet + neviem ci sa to rata, ale 1 dobrodinec mi potiahol niecim predny naraznik.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

jaaaj boha uz mi nejaky kokot premackol vodicove dvere na dvoch miestach pls samozrejme pekne odrel :( ruky by som mu ojebal az pri laktoch (soory za slovnik ale nasrany som )
ma niekto skusenot s tym PDR (paintless dent repair) ?
kurvy sikmooke tak uz mam porstene pekne aj ked nie vlastnou vinou
Marcus
Člen Týmu

Příspěvek od Marcus »

no ja mam doma touch-up set(lak+farba-2 male duby) ale zatial som sa nedostal k oprave skrkancov kedze jeden je naozaj velmi jemny a tie dalsie su v predu na maske ktora je z plastu cize zimu prezije bez hrdzy...
Žena za volantom, to je ako hviezda na neby, ty ju vidíš no ona teba nie

Aké bolo heslo troch mušketierov?... utekajme kým nás nechytia…

Jazdim na 1,33 terra cool 09'
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Henry33 píše:jaaaj boha uz mi nejaky kokot premackol vodicove dvere na dvoch miestach pls samozrejme pekne odrel :( ruky by
som mu ojebal az pri laktoch (soory za slovnik ale nasrany som )
chcel si napísať "odjeba.." až pri lakťoch 8)
No,sucitim s tebou.-adrenalín sa ti zvýšil asi slušne :evil:
Skus to vyfotiť a daj to sem
No ale podla tvojho slovníka som usúdil,že neide asi o škrabanec :mad: ...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Tak i já ho dnes trochu pokřtil. Odřené poklice mám samozřejmě taky. Dnes jsem jel do Jihlavy na diagnostiku a na dálnici při 110km/hod. na mě s pod kamionu přede mnou vyletěla zmuchlaná hliníková reflexní cedulka (náklaďáky je mají povinně na zadku auta). Neměl jsem už šanci uhnout tak jsem ji chytil spodní částí nárazníku a pak mi vlítla pod auto a tam mi lehce nakřápla plast co je pod motorem. Naštěstí to není vidět a samozřejmě to rychle opravím. :D :D :D Po mých peripetiích je ale tohle směšná prkotina !!! :lol:
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
Zedci
Člen Týmu

Příspěvek od Zedci »

No Henry, to by som vrazdil !!!! Ja mam auto nastastie v garazi takze mu nic take nehrozi. A navyse nie je na zlom pocasi a mraze. Iba ked ma caka kym pridem z prace :-) Ja mam origo Toyota tu sadu na opravu laku ale este som ju nepouzil. Kupil som ju v lete na naraznik lebo som si myslel ze Yaris je Jeep a drbol som do takej kolaje, pomaly ale aj tak som ojebal naraznik na spodu....
PT
Navigátor

Příspěvek od PT »

Toto leto som mal stastie ked som parkoval pred domom rodicov. Ozraty sused nacuval najprv do auta mojho otca, Yarisa mi akoby zazrakom netrafil, nasledne sa trafil druhemu susedovi do passata a susede do golfa...cize ja som bol happy ale ostatny menily blatniky a lave dvere... :mad:
Yaris 1,0 r.v. 2006
Odpovědět

Zpět na „Yaris“