radys03 píše:Rampa89 -> seženu běžně v drogerii??
...seženeš kdekoliv v marketu (OBI, Bauhaus, ....) je to dnes už docela rozšírená věc, ale funguje bezvadně, problém bude , že jestli při najíždění do garáže drhneš tak budeš natírat pravidelně
P.S. jinak jsem rád , že jsi šel do toho Walkeru, je dnes v lepší kvalitě než Bosal.
A co se týká těch poláků jsem rád , že má někdo také takovou zkušenost jako já polský výfuk max 1-2 žíivota a pak kaput. Poláci jsou stejný jako vietnamci v tržnici. Jelikož je ve Vietnamu potažmo v Číně levná pracovní síla jsou zde situované všechny sklady velký výrobců takže vše obšlehli. A to samé je s Polákama tam je centrální sklad Walkeru , Bosalu pro Evropu a zde je odpověď na to kde Poláci vzali materiál pro výrobu Polmostrowu, Izometů, a dalších sr*ček , normálně to v těch skladech okopírovali (půjčili, okopírovali, vrátili) Jejich kvalita je bídná , ale to český člověk nevidí ten vidí jen cenu o 50% nižší než třeba u Walkeru a Bosalu.
třeba
http://www.vyfukove-systemy.cz/index.php?item=08498503
střed za 900,- a zadek za 2000,- ve kvalitě prvovýroby. Polák to obšlehne a prodává za polovic a všichni nakupujou šit.
Nejlepší jsou ohlasy mě polský výfuk vydržel 3 roky a stále jezdim, to je jasný když celou zimu stojí v garáži a přes rok jezdí kolem komína a najede max 1000 km. To je stejný jako argument 80 letýho dědka , kterej vytáhne svojí Šháde 120 na výlet na Velikonoce a na Dušičky a tvrdí , že to je nejlepší auto a že už ho má 35 let .......