Kontrolka motoru a propad plynu-pls help :)
- Nataniell
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka motoru a propad plynu-pls help :)
Zdravím pánové,
tak na mě dnes vybafla oranžová kontrolka motoru a ne a ne zhasnout. Už delší dobu pocituju problém s plynem, jakoby se propadá a reaguje později když šlápnu na pedál, ale nebylo to nic hrozného. Kontrolka se rozsvítila, ale až dnes, což je tak půl roku od toho problému s plynem. Nevíte co by to bylo? Sonda, špatné svíčky? pls rady ...mám celica gen 7.
tak na mě dnes vybafla oranžová kontrolka motoru a ne a ne zhasnout. Už delší dobu pocituju problém s plynem, jakoby se propadá a reaguje později když šlápnu na pedál, ale nebylo to nic hrozného. Kontrolka se rozsvítila, ale až dnes, což je tak půl roku od toho problému s plynem. Nevíte co by to bylo? Sonda, špatné svíčky? pls rady ...mám celica gen 7.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
proto ti říkam aby jste změřili komprese. to muže značit bud špatnou lambda sondu jenže to by to akorat žralo a vykon cca stejný,jenže ty řikas že je citelny propad vykonu což by ukazovalo na lamddu ok a špatne komprese,vzhledem k tomu že to je motor 1zz bych videl problem prave v kompresi. ta by mela být 145-150psi cca 10bar
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Nataniell
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno on neni znatelnej propad vykonu, ale propad plynu. Proste kdyz slapnu na pedal, je tam casova prodleva nez plyn reaguje, jako by to proste poustelo dyl. Vykon mi prijde porad stejnej.
Nevis aspon kolik má dávat váha vzduchu g/s když nechám motor na volnoběch? Prej takhle muzem poznat kde je problem. Ty si me asi spis predtim jen spatne pochopil.
Nevis aspon kolik má dávat váha vzduchu g/s když nechám motor na volnoběch? Prej takhle muzem poznat kde je problem. Ty si me asi spis predtim jen spatne pochopil.