YARIS pripomienky-návrhy k poruche motora ZOBUĎME SA !!!

vše ohledně modelové řady Yaris
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Dík za podporu! :D Každopádně nevím jestli by petice pomohla. Ovšem kdyby jsme udělali spanilou jízdu Yarisů ze Slovenska do Prahy s adekvátními nápisy na autech tak by to mohlo mít větší účinek. Samozřejmě by se upozornili novináři. Nápisy by se udělaly na magnetickou fólii. Sponzor na jejich výrobu by se určitě našel (např. konkurence).
Těch problémů s přístupem k zákazníkovi je tady ve fóru víc. Taková reklama by s importérem určitě pořádně pohnula! A ještě by jsme to mohli pojmout jako sraz klubu!!! Chtělo by to aspoň 20 aut. Pěkně pomalou devadesátkou po dálnici, to by nikdo nepřehlédl !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Bobešek píše:Dík za podporu! :D Každopádně nevím jestli by petice pomohla. Ovšem kdyby jsme udělali spanilou jízdu Yarisů ze Slovenska do Prahy s adekvátními nápisy na autech tak by to mohlo mít větší účinek. Samozřejmě by se upozornili novináři. :twisted: :twisted: :twisted:
No vidíš- to je nápad-nech sa páči a nie je to nereálny :P
Keby sa niečo takého udialo,tak to by bola už iná reklama Toyote! S tým asi by nepočítali...Len tak ďalej-premýšlajte,pokial nepríde sudno-znalecký posudok.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Ten posudek bude chvíli trvat. Zatím mi vyjádření z Toyoty ČR nedorazilo. Vím to jen od vedoucího servisu v Jihlavě. Musím to mít písemně. Pak to můžu dát právníkům k přezkoumání. :?
Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Samozrejme tak rýchlo to nebude...-ale musíme počkať,či chceme,či nie a potom to vyriešime my - aj keby ťa už neodškodnili nejako,tak reklama urobí dosť na mene...:evil: :evil:
Toyota Auris 1.8 hybtid
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

No právě!!! To se jim hrubě nevyplatí!!! Ale je to krásná představa ta kolona Yarísků že???? :D
Obrázek
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

A na podválu uprostřed kolony naložený nepojizdný Yaris s obrovským nápisem "životnost 76000km/3 roky - neberte to za ty prachy" :lol:
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

telleke píše:A na podválu uprostřed kolony naložený nepojizdný Yaris s obrovským nápisem "životnost 76000km/3 roky - neberte to za ty prachy" :lol:
:bigups: :bigups: :bigups: :bigups: :bigups: :bigups: :bigups:

keď to už takto rozoberáme-ja by som do predajne odporučil tento "link" a nič by som im nehovoril 8)
Že aj zákazníci niekedy majú "akciu" -nielen predajcovia :oops: :oops:
Toyota Auris 1.8 hybtid
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

tak to by nemalo chybu :)
213
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

spanilá jízda za Bobeška

Příspěvek od 213 »

Zdravim pratele yarisku,
pokud by se konala spanila jizda se srazem u importera, tak se hlasim a dejte mi urcite vedet.
Co se tyce tech magnetek tak mam kamose co to vyrabi, urcite by mi udelal vyrobni cenu.
Dik a Bobeskovi drzim palce i kdyz se opakuji.
Yaris_1.33_CVT_ 6/2015
Verso_1.8_CVT_2016
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Takže přátelé pořád čekám na mail z Toyoty ČR. Že mi to zamítli jsem se dověděl z Jihlavy ale TMCZ mi zatím nic neposlala. Teda až dnes mi poslali newsletter!!!! :mad: Že nabízejí Yaris dream s litými koly, zimníma pneu atd. za 229000 Kč. To si snad ze mě dělají prdel!!! :evil: :evil:
Obrázek
ultra
Manager Týmu

re

Příspěvek od ultra »

Viem ze je mozno este skoro -ale myslim ze pokial by sa konala nejaka akcia (akakolvek) bolo by dobre dat vediem aj ostatnym Toyota-kom na tomto fore. Ja osobne mam Auris a sem k Yarisakom obcas nakuknem - nech viem co sa deje ale nesledujem to detailne.

Rad sa pridam k "protestu" (ak bude) - pretoze mam na servis Toyota svoj nazor.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

^ dobry napad :)

muco sa toho ujme ;)
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Bobešek píše:Takže přátelé pořád čekám na mail z Toyoty ČR. Že mi to zamítli jsem se dověděl z Jihlavy ale TMCZ mi zatím nic neposlala. Teda až dnes mi poslali newsletter!!!! :mad: Že nabízejí Yaris dream s litými koly, zimníma pneu atd. za 229000 Kč. To si snad ze mě dělají prdel!!! :evil: :evil:
Tak to je fakt absurdná drzosť ! Určite posielaju viacerím takéto ponuky,takže ani nevedia,komu čo zasielajú,no v tomto prípade sa "trafili" do čierneho :mad:

(ale cena je až rozprávková...) :shock: :shock:
Toyota Auris 1.8 hybtid
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Henry33 píše:^ dobry napad :)

muco sa toho ujme ;)
Akože informovať iných-nie je problém.To kludne hodím na fora a oboznýmim s touto témou aj iných Toyoťákov- to môžem slubiť,že to urobím,ale takéto niečo zorganizovať, trochu zaberie určite "čas" a ten je proti mne...(ja som preto "navrhol " protestný dopis)
Ak by sa však takéto niečo urobilo(ako je"spanilá jazda")-urobím všetko preto,aby som sa jej zúčastnil .!!!!!!
Ja totiž "služim" štátu,takže som k dispozicii 24 hod.denne 365 dní v roku nadriadeným orgánom.Takže ak niekto zapískne nedajbože my vyšlú na viac dní,tak som "pá-pá..." Takéto veci sa nedajú organizovať s tým,že to "možno " vyjde.A teda ten človek-ktorý by to "zorganizoval" ,musel vedieť dopredu,že čo začne,to aj dokončí...a vedel by si ten svoj čas aspoň trochu prispôsobiť.
Ja totiž nemôžem ani vlastnej rodine slubiť, že napr. zajtra(a to doslovne) si urobíme výlet tam a tam... :?
Sorry-nevyzuvam sa z toho-to by som nezakladal tuto tému,ale život je u mňa mooc pestrý a čas je mimoriadne často proti mne... :roll:
Naposledy upravil(a) muco dne pon 25.10.2010, 21:28, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

muco píše:
Henry33 píše:^ dobry napad :)

muco sa toho ujme ;)
No, problém by nebol z mojej strany - ako človeka - takéto niečo zorganizovať,ale trochu to zaberie určite "čas"...(ja som preto "navrhol " protestný dopis)
Ak by sa však takéto niečo urobilo(ako je"spanilá jazda")-urobím všetko preto,aby som sa jej zúčastnil a nebol by MOŽNO problém vybaviť si dovolenku na ten deň -ak to oznámim "včas" v robote.
Ja "služim" štátu,takže som k dispozicii 24 hod.denne 365 dní v roku nadriadeným orgánom.Takže ak niekto zapískne nedajbože my vyšlú na viac dní,tak som "pá-pá..." Takéto veci sa nedajú organizovať s tým,že to "možno " vyjde.A teda ten človek-ktorý by to "zorganizoval" ,musel vedieť dopredu,že čo začne,to aj dokončí...a vedel by si ten svoj čas aspoň trochu prispôsobiť.
Ja totiž nemôžem ani vlastnej rodine slubiť, že napr. zajtra(a to doslovne) si urobíme výlet tam a tam... :?
Sorry-nevyzuvam sa z toho-to by som nezakladal tuto tému,ale život je u mňa mooc pestrý a čas je mimoriadne často proti mne... :roll:
muco klid ja som myslel ze ty by si to postol aj v inych sekciach nie ze ides orzanizovat spanilu jazdu :) ale inak to ti moc nezavidim :)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“