no zní to lépe a lépeelviiis píše:pochopitelne custom ramena napravy se daji navrhnout s mnohem vetsi tuhosti nez origo ramena pri zachovani hmotnosti...
spodne ramena na GT4
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
jojo proto je mám na autě dělaný z obdélníkového profilu s tloušťkou stěny 2mm a uložení se také dá lépe-pevněji zrealizovat....elviiis píše:pochopitelne custom ramena napravy se daji navrhnout s mnohem vetsi tuhosti nez origo ramena pri zachovani hmotnosti...
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- elviiis
- Manager Týmu
vetsina "beznych" aut a jejich komponenty jsou navrzeny tak aby jejich vyroba stala opravdu jen zlomek finlani hodnoty a protose voli kompormis mezi kvalitou a vyrobou... pokud delas custom ramena a smiris se s tim ze na nem mas jen malej zisk dokazes se dostat na mnohdy nizsi cenu ale dil je mnohem kvalitnejsi...
Carlos Sainz limited 2468/5000
nástřel ceny je o relativně nezanedbatelný peníz nižší nežli ramena v toy...
specializovaný servis Toyot tel 777193983
Pokuď se použije vhodný materiál,dobrá konstrukce a budou jednotlivé komponenty-čepy vyměnitelné a ošetří se třeba i komaxitem jak jsem se bavil predběžně tak budu mít zájem Krosmene při akceptovatelné ceně.Cena nových ramen a kompletní nápravy SS od Toyoty se mi jeví jako absolutně nekorektní a mimo realitu....na 100 let staré auto.....
Nějaké ty auta doma jsou.