Ja som dnes skoro odtrhol spolujazdcove zrkadlo ked som cival z garaze

Tak si na dveře u řidiče začni malovat křížkybigjoe píše:No mne sa podarilo pokrstiť ročného Yaríska, pri návrate z Moravy pár km pred Trnavou pri 110 km rýchlosti mi z lavej škarpy vybehol pes a to na takú krátku vzdialenosť, že som nestačil ani mrknúť. Minulý týždeň sa to opakovalo, našťastie to bolo v obci, kde mi pri 50-ke spoza stojaceho auta asi tak na 8 metrov vybehol vlčiak, tentokrát to bolo lacnejšie, odniesol si to pravý blatník, ktorý sa dal vyklepať. Mám obavy aby ma nezačali naháňať ochráncovia zvierat. Yarísek je moje tináste auto, nikdy predtým som podobné problémy nemal, toto auto je magnet na psov.
Nemohol-myslel som si,že sa to už nestane,no stalo sa to potom ešte 2 krát.Henry33 píše:muco : to si nemohol nechat tu puklicu hned na pavom prednom a mal by si len jednu odrenu ?
a kadial to jazdis ked stale chytas spodok o zem ?![]()
No na nových yarisoch (aspon teda na 1.33) vraj už tie kryty sú.Takže kvôli chladeniu to asi nebude...Bobešek píše:Tak ten kryt pod motor mi tam taky v zimě chybí. Nechápu proč ho tam nedají. Na plechu jsou ale díry na nacvaknutí. Asi tam není proto aby se motorek lépe chladil !!!![]()
hej ? no musim sa pozriet zajtra ci tam naozaj jemuco píše:No na nových yarisoch (aspon teda na 1.33) vraj už tie kryty sú.Takže kvôli chladeniu to asi nebude...Bobešek píše:Tak ten kryt pod motor mi tam taky v zimě chybí. Nechápu proč ho tam nedají. Na plechu jsou ale díry na nacvaknutí. Asi tam není proto aby se motorek lépe chladil !!!![]()