Chladič oleje

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Sobala Jan
Člen Týmu

Chladič oleje

Příspěvek od Sobala Jan »

Dcerka včera bouchla s E10 do Fábie,krom nárazníku,kapoty,světel a přičníku to odnes chladič oleje.Dal jsem chladič i s promačklýma trubkama pryč,zkratoval jsem výstup a vstup oleje hadici abych s tím vrakem dojel na garáž a mám dotaz zdali tam ten chladič je nutný,nebo to po opravě můžu provozovat bez chladiče oleje a pak zdali někdo nemá nadbytečná světla a příčník pod světlama.
Pizzamancz
Řidič

Re: Chladič oleje

Příspěvek od Pizzamancz »

Sobala Jan píše:Dcerka včera bouchla s E10 do Fábie,krom nárazníku,kapoty,světel a přičníku to odnes chladič oleje.Dal jsem chladič i s promačklýma trubkama pryč,zkratoval jsem výstup a vstup oleje hadici abych s tím vrakem dojel na garáž a mám dotaz zdali tam ten chladič je nutný,nebo to po opravě můžu provozovat bez chladiče oleje a pak zdali někdo nemá nadbytečná světla a příčník pod světlama.
Výztuha zde: http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=14957

Světla? je to hatchback (= compact) nebo sedan ? elektrická nebo manuální ? Já to vyřešil svým způsobem, který jsem už jednou popisoval....
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja bych tam ten chladic urcite dal , nekdo ho tu bude mit ( resp. ja ho mam z celici ale neprodam - zasoby ) , zkus napsat dolu do poptavky , dal bych tam treba i z jinyho modelu - celica 1,6 ho urcite ma
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Corolla“