Dotaz na vyhřívání venkovních zrcátek.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na vyhřívání venkovních zrcátek.
Asi jsem trubka, ale v dostupných zdrojích jsem nikde nenašel odpověď na to, zda u Yarise 1,3 Terra Cool jsou mimo el. ovládání také el vyhřívány. Předem děkuji za odpověď.
ahoj všem
Dettto ...pressssne toto mi vyhovuje ...

A pri parkovaní v preplnenom parkovisku ,kde su autá na centimetre za sebou a aj vedla seba,(aspoň tu v B.B. v Europashopingcentre-velké centrum zábavy a shopov ,no miesta na parkovanie je ubohé... je fakt dobrá pomoc - zrkadla v elektrike. Nie raz som ďakoval,že tomu tak je

Inak-ja som ešte nezbadal,že by mi chýbalo to vyhrievanie..(fakt..a mrazy boli všelijaké..aj +15 a o dva dni na to -17...)
To na forde som mal sice vyhrievanie zrkadiel,ale neviem,či som to zapol niekedy možno (aby som nekecal) 1-2 krát ,aj to si presne nepamätám...
No možno niekde v horách by to mohlo chýbať (na Kysuciach,v Krkonošiach...atd..),ale na ten smer nechodím...

A pri parkovaní v preplnenom parkovisku ,kde su autá na centimetre za sebou a aj vedla seba,(aspoň tu v B.B. v Europashopingcentre-velké centrum zábavy a shopov ,no miesta na parkovanie je ubohé... je fakt dobrá pomoc - zrkadla v elektrike. Nie raz som ďakoval,že tomu tak je

Inak-ja som ešte nezbadal,že by mi chýbalo to vyhrievanie..(fakt..a mrazy boli všelijaké..aj +15 a o dva dni na to -17...)
To na forde som mal sice vyhrievanie zrkadiel,ale neviem,či som to zapol niekedy možno (aby som nekecal) 1-2 krát ,aj to si presne nepamätám...
No možno niekde v horách by to mohlo chýbať (na Kysuciach,v Krkonošiach...atd..),ale na ten smer nechodím...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
u nas v PPC teame(1 z predajcov v BA) som sa bol pytat na vyhrievane zrkadielka pre moju yarisku, odpoved ma vsak nenadchla nemaju take nieco v ponuke =/
skor ma vsak zaujima ci niekto uz s nimi neexperimentoval a neskusal tam dat z nejakeho ineho auta alebo tak?...
skor ma vsak zaujima ci niekto uz s nimi neexperimentoval a neskusal tam dat z nejakeho ineho auta alebo tak?...
Žena za volantom, to je ako hviezda na neby, ty ju vidíš no ona teba nie
Aké bolo heslo troch mušketierov?... utekajme kým nás nechytia…
Jazdim na 1,33 terra cool 09'
Aké bolo heslo troch mušketierov?... utekajme kým nás nechytia…
Jazdim na 1,33 terra cool 09'
zrkadlo nieje drahe horsie to bude zapojit ak ovsem tam uz neje kabelz dotiahnuta ale to pochybujem
http://cgi.ebay.com/TOYOTA-YARIS-2005-F ... 526wt_1141
http://cgi.ebay.com/TOYOTA-YARIS-2005-F ... 526wt_1141
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kabeláž většinou bývá natažená, jenom to koncové vybavení není. Pro automobilku je lepší vyrobit jednu jeden typ elektroinstalace a pak podle přání zákazníka namontovat, nebo nenamontovat výbavu. Takhle to aspoň dělají všechny německé automobilky (BMW, Opel, VW, Audi, MB). Kabely k mlhovkám jsou tažené, i když mlhovky nejsou, to samé k el. oknům, otáčkoměru a podobně.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001