Wanted pomoc v Brne
Wanted pomoc v Brne
ZDravim hosi,, takze,, niekedy v pondelok alebo utorok mi pride motor 3S-GE z UK,, stretnutie bude zrejme na Motoreste na 9 krizoch. potreboval by som pomost s prekladkou motora z auta do auta,, kedze sa to bude viest v Celice 5-gene,, kde je hrana kufra dost vysoko,, tak dvaja to nezvladneme,, prihlasi sa niekto dobrovolne? Urobili by sme tym padom aj mini stretko...
hned na dalsi tyzden to bude 25. alebo 26. 10.,,, este by som dal vediet presny cas,, pripadne by si mi dal cislo na mobil,, ,a nappisal by som ti spravu.
PS: nasa celda uz toho dokazala odviest viacej ako len jeden motor,, raz som do nej dal 4x bukas (2,75x2,05m porezane na pasy o sirke 93cm + 4x pracovna doska na kuch.linku kazda mala 4m, ttiez rozrezana,, niekde mma foto,, ked najdem, tak dam tu)
PS: nasa celda uz toho dokazala odviest viacej ako len jeden motor,, raz som do nej dal 4x bukas (2,75x2,05m porezane na pasy o sirke 93cm + 4x pracovna doska na kuch.linku kazda mala 4m, ttiez rozrezana,, niekde mma foto,, ked najdem, tak dam tu)