Opravdu se nevyplaci machrovat....

Tlachání o všem - bez zaměření!
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

TheEagle píše:Ja si tim kamenem klidne hodim... v tomhle veku sem a takovyhle kraviny jsou mi opravdu uplne cizi. Ja bych to nesvadel na vek, podle me je to o kazdem ridici, jestli jezdi jako prase nebo ne... nekdo muze byt slusny ve dvaceti a nekdo i v padesati muze byt hrozny a bezohledny hovado.
Pravda ze dan kterou zaplatil je vysoka, ale spis je mi lito ty slecny...
Souhlas že to s věkem nemá nic společnýho když si to ten člověk v té hlavě nepřebere může mu být i 50. Ale druhá věc je že třeba v těch 50 už bude mít víc zkušeností a dokáže včas pochopit že to auto tu zatáčku při té rychlosti neprojede
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

Pravda, ze v 50 muze mit vic zkusenosti a vedet co to auto zvladne a co ne, ale taky nemusi... Tohle bych rekl ze spis zalezi s praxi za volantem nez na veku. Pravda ze starsi lidi byvaji rozvaznejsi a nedelaj za volantem hovadiny, ale nemusi to byt pravidlem a najdou se i taci co delaj za volantem i v pokrocilejsim veku velke "klukoviny".
Čičola Petr
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Čičola Petr »

Nesouhlasim s tím že si to zasloužil asi nechapeš že at už udělal sebevětší pičovinu tak život maš jen jeden.stojím si za svym ikdyž neschvaluju nic z toho co udělal tak ta dan je moc velká!! :cry: je mi lito všech :x
TOYOTA celica 2,0 Gti 156hp
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Nejak mam pocit, ze duvod, proc sem ta vec prisla, se miji s ucinkem.
Mohlo to byt bez posuzovani, bez odsuzovani. Kazdy sam prece nejlepe vi, jak jezdi, co dela za bejkarny, kde ma rezervy. A soudit, co je vysoka dan, zda si nekdo neco takoveho zaslouzil nebo ne..nepripada mi, ze by mi to prisluselo. Stejne jako to neprislusi vam.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Můj názor je ten, že všichni by jsme se měli nad sebou zamyslet, nikdo není dokonalý a každy udělá nějakou takovouto blbost,(no možná jen nedopadne až takhle)akorád se s tím nechlubí nebo ho nikdo nevidí a NEMLUVÍ SE O TOM. Můžeme blbnout s rychlíma autama, ale snažme se nikoho neohrozit. Ten názor "že si to nikdo nezaslouží" to je pravda také zastávám názor ať si rozbije auto, hubu apod. ale ať zůstane naživu a vezme si z toho ponaučení. Mě osobně tyto fotky hodně mrzí, protože jak jsem již říkal ta holka (snad to alespoň ona přežila) to bude mít hodně těžké. :huh:
RAV4 D-CAT
Jake
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

Zastávám ten názor, že pokud to má někdo odnést, tak ať to je ten, co za to může a ne někdo jinej ... pokud někdo hazarduje se svým životem, je to jeho věc, ale nesmí při tom ohrozit ostatní, takže pokud musí někdo umřít, ať je to jen ten, co jede bezohledně jako prase, machruje atd. ...

strejdu mý přítelkyně sejmula nějaká kráva s o tunu těžším autem, protože nezvládla řízení ... jí se nic nestalo, on nepřežil ... umřel zbytečně aniž by se něčím provinil ...
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 Milan: Tak tady vidíš, jak takové lynčování vypadá. Nezáleží na tom, že dotyčný je po smrti.
Pánové není to tak trochu 100x dokola propraná polopravda?
Přeci jen šlo o lidský život, ikdyž dotyčný dělal kokotiny.
Než něco vyslovíte, zkuste si představit, že to byl váš bratr nebo syn (a řeči o tom, že ten by to nikdy neudělal nechte stranou).
Také byste o něm takhle mluvili? Nejde o důvod, ale o způsob.

Nezlobte se, ale tenhle virtuální lynč mi připadá levný. Chladit si takto žáhu nemá smysl.
Obrázek
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

ombre píše:2 Milan: Tak tady vidíš, jak takové lynčování vypadá. Nezáleží na tom, že dotyčný je po smrti.
Pánové není to tak trochu 100x dokola propraná polopravda?
Přeci jen šlo o lidský život, ikdyž dotyčný dělal kokotiny.
Než něco vyslovíte, zkuste si představit, že to byl váš bratr nebo syn (a řeči o tom, že ten by to nikdy neudělal nechte stranou).
Také byste o něm takhle mluvili? Nejde o důvod, ale o způsob.

Nezlobte se, ale tenhle virtuální lynč mi připadá levný. Chladit si takto žáhu nemá smysl.

Přesně tak!!! Přežít to týpek,tak si na něj s chutí taky plivnu,ale takhle..... Z chyb se má člověk poučit.... Lidi vzpamatujte se!!!
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Chybu udělá občas každý, ale často jsem svědkem přímo pokusů o vraždu :mad:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

Jde o to ze kdyz me nedal na křižovatce prednost favorit a me na pul urval predek u auta a kdyz jsem vylezl ven tak to odhrabalů a ujel i s pomackanym bokem cas nehody 23:45 tak jsem byl nakonec moc rad ze jsem ho nedostal pod ruku v ten okamzik ti proleti vse hlavou klukovy je 10 mesicu a kazdy den se na nej tesim.A na ten jeho usmev se muzu divat pokazde a mam dobry pocit ze se citi bezpecne. Takze pak jsem si rikal hlavne ze jsem celej a odnesly to jen plechy (horsi je ze to musim cvakat ze sveho takhle by to slo z jeho pojistky a bylo to v pohode.)

Takze opatrne a rozumne
C-HR Hybrid, Toyota Corolla 1.6 SDN
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

něco pro silný žaludky

Příspěvek od micron »

i když tahle rána byla fakt hnusná.... lampa je lampa a killbag je killbag fujj

http://nehody.motobanda.com/fotky.htm

http://nehody.motobanda.com/videa.htm

du si uvařit něco k večeři, dobrou chuť :shock:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“