Otázka na stříbrnou MR2 r.v.1995

vše ohledně modelové řady MR2
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Otázka na stříbrnou MR2 r.v.1995

Příspěvek od Kensei »

Zdravím
už dlouho se prodává tato mr2 http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... r2/7974514 .Zajímá mě,jestli s ní nemá někdo zkušenosti,nebo ji někdo nezná,dnes jsem ji projížděl a zdála se být dobrá,jen mě od koupě odrazuje,že se prodává už hodně dlouho,na Tipcarsu je už aspon 3 roky.Dík za odpověd
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

tak chtěl za to chlapík docela nereálnou sumu 8) tak to bohužel asi stálo což je blbý ale třeba to měl normálně doma, km tam jsou uvedený myslím furt ty samý :)
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

jj,před tím za to chtěl 230000kč,ale ted je to celkem zajímavá cena,dnes jsem se s ní projel,jízda v pohodě,jen spojka se bude muset udělat,jinak nic neklepe,netřepe a při nastartování to chytlo pěkně,jen baterii museli oživit.Vše v origo stavu,žádný tuning.
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Moje by se ti nelíbila? :)
http://www.sportovnivozy.cz/10260-toyot ... na-vodnany

Pokud ti jde o origo stav,tak stačí vyměnit blinkry a strhnout folie na oknech :)

Navíc za auto dám ruku do ohně a ty co mě znají také...
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

Ahoj
taky jsem nad ni přemýšlel,ale je pro mě rozhodující rok výroby,už jsem jednu červenou rok 1992 měl před skoro čtyřmi lety.Za cenu tvé bych měl o čtyři roky mladší.Jinak tvou znám,kdysy jsem od Jakuzy kupoval na svou výfuky,tak mě v té své povozil.
marcelus
Věčnej rejpal

Re: Otázka na stříbrnou MR2 r.v.1995

Příspěvek od marcelus »

Kensei píše:Zdravím
už dlouho se prodává tato mr2 http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... r2/7974514 .Zajímá mě,jestli s ní nemá někdo zkušenosti,nebo ji někdo nezná,dnes jsem ji projížděl a zdála se být dobrá,jen mě od koupě odrazuje,že se prodává už hodně dlouho,na Tipcarsu je už aspon 3 roky.Dík za odpověd
myslim, že tuhle můžeš v klidu koupit, pán s ní posledení dva roky podle mě vůbec nejezdil, má ji po svým známým(tušim, že zesnulým).
Ctěl jsem ji před více než dvěmi lety taky od něj kupovat-naprosto vážně jsem mu tenkrát udělal nabídku 200.000,-, s tím že pokud o tom alespoň uvažuje, tak rovnou přijedu s hotovostí, ale pán nechtěl a ani na třetí dotaz nereagoval..., tudíž jsem si nakonec dojel do němecek pro svoji stejnou červenou za 180.000,-(trochu zvláštní chování někoho, kdo ji nemohl už více než rok za 220.000,- prodat...ale každýho boj-problém lidí, kteří jsou přesvědčeni že vlastní japonský ferrari, místo 15 let starou toyotu...), jinak bych sed ji nebál
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

V pohodě, tak moje je za 105000 bez hudby, už je to revize 2, navíc černá barva má vyšší hodnotu a je tam spoustu peněz utopeno v servise,ale nebudu tě přemlouvat :)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

M.a.R.i píše:V pohodě, tak moje je za 105000 bez hudby, už je to revize 2, navíc černá barva má vyšší hodnotu a je tam spoustu peněz utopeno v servise,ale nebudu tě přemlouvat :)
s tou vyšší hodnotou za barvu souhlasím, i za barvu se platí, třeba stříbrný emero je u mě tak trochu odpad i kdyby to byl beams, holt člověk musí počítat s celolakem 8)
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

to já to jako odpoad nevidím,kombinace stříbrná s černým interiérem a červenýmy doplnky se mi zamlouvá,ba naopak,nevidím důvod ke zvednutí ceny u černé nebo červené,jelikož těch je dost.Já myslel že se revize 2 dělala až od roku 1993,měl jsem před par lety červenou a ta byla rok 1992 a revize 1.
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

M.a.R.i píše:V pohodě, tak moje je za 105000 bez hudby, už je to revize 2, navíc černá barva má vyšší hodnotu a je tam spoustu peněz utopeno v servise,ale nebudu tě přemlouvat :)
Jinak já plánuji nákup až někdy duben ,květen takže nic není ztraceno,spíše se informuji.Je pravda že se mi nejvíce líbí zadní křídlo na těch prvních mr2,od roku 1995 nebo kdy se začaly dělat ty jine jako na te stříbrné to taky ještě jde,ale revize 5 se mi líbí nejmín,připadá mi to jako tuzning křídlo(tímto se samozřejmě omlouvám majitelům revizí 5,je to pouze můj osobní názor).Takže stále přemýšlím že půjdu do těch co maj tu první verzi zadního křídla.
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Auto je vyrobeno koncem roku 1991 a je to revize 2, mám i papír z toyoty kde je to potvrzeno, navíc má dvě výztuhy a velký brzdy vzadu,takže to sedí :). Ono taky záleží kdy se auto prodalo a kdy vyrobilo. Takže třeba MR2 rv1993, klidně může bejt o 2roky starší. Tyhle auta v evropě nešli moc nadračku a leželi i několik let ve skladu.

Tak ono se u každýho auta za barvu připlácí a neřekl bych,že černejch je nejvíc, schválně se přihlašte, kdo tu má černou :). Je hodně zelenejch, zlutejch, červenejch. Stříbrnej je taky málo, to je pravda :)
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Jinak toyota třeba ještě na prodej bude. Jsem student a podnikám v rychlým občerstvení. Potřeboval jsem prachy v lednu na kauci na jedno místo. Do tý doby stejně asi MRko neprodám,takže si prachy půjčím a Toyota mi zůstane. Akorát mě štve, že je to moje 3.auto a budu muset kupovat 4. větší. A nějak nemám srdce ji nechávat přikrytou v garáži :(
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

M.a.R.i píše:Jinak toyota třeba ještě na prodej bude. Jsem student a podnikám v rychlým občerstvení. Potřeboval jsem prachy v lednu na kauci na jedno místo. Do tý doby stejně asi MRko neprodám,takže si prachy půjčím a Toyota mi zůstane. Akorát mě štve, že je to moje 3.auto a budu muset kupovat 4. větší. A nějak nemám srdce ji nechávat přikrytou v garáži :(
Nechci nákup auta řešit půjčkou,proto musím nějakou dobu šetřit a vychází to zhruba duben ,květen.Pokud v té době bude auto k mání,tak bude na jednom s prvním míst ve výběru,jelikož jak jsem psal výše,novější se mi moc nelíbí kvůli zadnímu křídlu,černá je velice líbivá a líbí se mi jak tam máš řešené audio(v době kdy mě v tom Jakuza svezl to neměl ještě hotové,ale už v té dobe to byl hukot)které bych tam chtěl zachovat a předně pro to auto mluví toto forum,kde je jasná historie vozu.Takže jak říkám,až naškrdlím,tak v tom nevidím problém.Jen se chci zeptat,zda se tam dají vrátit zpet přední mlhové světla které se mi strašně líbí,nejsem zastánce těch na denni svícení,ale to je na každém jaký má vkus.A na jedné fotce jsem si všiml,že máš subwofer hned vedle hlavy,to už musí být hukot pustit tam nějaký ten tuc tuc,i když toho já nejsem moc zastáncem,já radši nějaký rock nebo vážnější(spíše filmovou)hudbu.Pokud by byly nějaké detailnější fotky interieru jak tam je to audio řešené,byl bych moc rád.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

M.a.R.i píše: Tak ono se u každýho auta za barvu připlácí a neřekl bych,že černejch je nejvíc, schválně se přihlašte, kdo tu má černou :)
no já mám černou kdo jinej 8) :lol:
to kensei: to starý křídlo mi k tomu taky sedí víc a neříkám to jen proto že ho mám :wink: co se týče mlhovek stejně je moc nevyužiješ, je to dobrá věc ale nepoužil jsem je ani jednou (auto mám dva roky) takže před časem šly ven a denní svícení mi právě dost chybělo ale tobě jde asi hlavně o původní stav že
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

o původní stav mi toliko zase nejde,samozřejmě nějaký styling a tuning plánuji taky(nic extra,žádné bodykity)ale zrovna ty origo mlhovky maji pro mě obrovské kouzlo,stejně jako to křídlo starších verzí.Takže ty mlhovky tam určitě zachovám,i kdybych je nikdy nezapnul.
Odpovědět

Zpět na „MR2“