No vidíš,myslím,že jsi mi to vyřešil Ted jsem o nich psal,ale viděl jsem někde za 5 litrů myslím,že budou supr a čína nevím,dneska i origo věci se dělaj tam,tak bych to neřešil asiKenne píše:tohle myslite ze bude taky china?
http://www.highperformanceparts.cz/slim ... ilips.9592
Novy clen-T23 celica
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
mno jen skoda ze nejsou v provedeni 5000kHBOSS píše:No vidíš,myslím,že jsi mi to vyřešil Ted jsem o nich psal,ale viděl jsem někde za 5 litrů myslím,že budou supr a čína nevím,dneska i origo věci se dělaj tam,tak bych to neřešil asiKenne píše:tohle myslite ze bude taky china?
Celica ZZT230, 2000, black
pridam se k nazorum Xenoni mam ich uz cca 2roky vse vporadku svietia super mam tam 6000k ziadna cina mam tam i Odstrekovace vse supr i v Toyote ze je to Ok.no minuli Tyz.ma Zastavil naky informovany Policajt a chtel mi zobrat Technicky a Tabulky:( po dlhom ukecavani to zostalo jen pri pokute uff" cize musite mat to cidlo na zadne naprave,vysoko tlakove odstrekovace-to nevim mozna i mam,na Svetlach napisane nake cislo pro Xenon,nic prijemne cca 1000€ tag tet nevim ci ich prodat abo neriesit:o)myslim ze i v CR mate podobne zakony ( Sakra!)
Myslím,že rozdíl 4300,nebo 5000 už moc nepoznáš,nebo??Hlavně že aspoň trochu značka oprati těm ostatním co se daj sehnat,i když třeba s číny.Příští týden objednám tu 6000 a narvu to tam,vyšteluju a řeknu jak svítíKenne píše:mno jen skoda ze nejsou v provedeni 5000kHBOSS píše:No vidíš,myslím,že jsi mi to vyřešil Ted jsem o nich psal,ale viděl jsem někde za 5 litrů myslím,že budou supr a čína nevím,dneska i origo věci se dělaj tam,tak bych to neřešil asiKenne píše:tohle myslite ze bude taky china?
pito:Až takhle jo?hmm,tak to musel bejt pěkně nasranej policista asi,když tě takhle vykastroval.Nevím no,zákon je zákon někde sem slyšel že sada i s automatickým nakláněním světel vyšla na 6 tisíc,je to možné?Když to tak chtěj teda
A tady jsem našel asi alternativu: http://www.bixenony.com/automaticke-naklapeni/
Kenne zde něco pro tebe : http://www.e-xenony.cz/xenony-12v/
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A presne z techto duvodu tam jeste tu sadu nemam. Obavam se totiz postihu policajdu i kdyz bych ty svetla mel spravne serizene, stejne je to i tak risk.pito píše:pridam se k nazorum Xenoni mam ich uz cca 2roky vse vporadku svietia super mam tam 6000k ziadna cina mam tam i Odstrekovace vse supr i v Toyote ze je to Ok.no minuli Tyz.ma Zastavil naky informovany Policajt a chtel mi zobrat Technicky a Tabulky:( po dlhom ukecavani to zostalo jen pri pokute uff" cize musite mat to cidlo na zadne naprave,vysoko tlakove odstrekovace-to nevim mozna i mam,na Svetlach napisane nake cislo pro Xenon,nic prijemne cca 1000€ tag tet nevim ci ich prodat abo neriesit:o)myslim ze i v CR mate podobne zakony ( Sakra!)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Neviem ci bol dosti Nasranej ale dosti se tomu rozmel . . ,pag mi to vse povisvetloval a myslio ze tych 6000Kc.to nestoji bo mi hovoril ze i kdýz mam cocky musim mat Svetla nove ku Xenonom tag si zatedy kupim H7 a ked se mi to stane znovu tag zavada odstranena na mieste neni na Technicak sem zvedavi ci Policajti tam budu pri mne stat pokym to Nevimenim:o)v meste mam kopec Poli.znamich ale to bolo ked bol na Vylete.jo a ked zviknes na toto svietenie tazko zvyká na Obycajne no ak to budem musiet dat pric hold budu musiet Zvykat na obycajné Eee:o(
Fólie
Ahooj,mám dotaz,na autě mám na zadním okně a trojúhelníkách fólie,dobrý,chci si tekon dodělat okna u řidiče a spolujezdce,samozřejmě v rámci povolení,což je myslím nějakých 75% propustnost světla,nechám to na odborné firmě,nemáte někdo foto jak vypadá přibližně takovéto zatmavení?Jestli tam jsou fólie vidět vůbec když už se to bude dělat,tak jestli nemá cenu trochu nahonit to zakouření Děkuji
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- YarisMan
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, tak to mám, alespoň si to myslím já na svém autě. Uplně mi to vyhovuje, protože na předchozím autě jsem to měl 50% zatmavení......bylo to naprd a v noci nebylo vůbec vidět. Jukni se na moje fotky, a 75% doporučuji. není to moc násilné,ven je vidět dobře a jak máš zadní okna tmavší vzniká v autě pomyslný "tunel tmy".... Je ale otázka,protože nejsem si jist zda-li není ani tech 75% zakázaných? NEVÍTE NĚKDO PODROBNOSTI?? Kort tady ve Varech jsou na to dost háklivý a už jsem měl výtky z jejich strany. Tuning jim nevadil,ale folie jo..
....YarisMan....
Ahooj,tak jak to máš ty ten předek se mi líbí,ale myslím,že to je právě víc než oněch 75% A fólie vzadu můžeš mít kolik chceš,akorát okna u řidiče a spolujezdce sou omezený 75 bo 70% propustnosti,samozřejmě musíš mít Atest s kartičkou a popsanou propustností a vin auta,kterou vyfasuješ právě u oné odborné firmy.Vzadu nemám černý,mám takovej trochu jinej odstín,lehce zrcadlovej,bo snad bronz??-barvoslepost ,snad to budou mít.Byl by pěkněj lehce i předek,ale chci to mít dle pravidel,ale zas nebudu dávat 1600 když to nebude vidět.Kdyby to bylo zatmavení jak máš ty na autě,tak parádaYarisMan píše:ahoj, tak to mám, alespoň si to myslím já na svém autě. Uplně mi to vyhovuje, protože na předchozím autě jsem to měl 50% zatmavení......bylo to naprd a v noci nebylo vůbec vidět. Jukni se na moje fotky, a 75% doporučuji. není to moc násilné,ven je vidět dobře a jak máš zadní okna tmavší vzniká v autě pomyslný "tunel tmy".... Je ale otázka,protože nejsem si jist zda-li není ani tech 75% zakázaných? NEVÍTE NĚKDO PODROBNOSTI?? Kort tady ve Varech jsou na to dost háklivý a už jsem měl výtky z jejich strany. Tuning jim nevadil,ale folie jo..
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já mám toyotu jako víceméně auto na blbnutí a mám ještě herku na ježdění takže na autě nedělám kompromisy ale s 50% se dá normálně couvat, mám to ve předku míň tmavý a v noci nevidíš dobře když třeba to není osvětlený a tak ale stáhneš si okno radši když už nevidíš....nevidím v tom problém a fízl si každej hledá něco, jeden se dívá na gumy, druhej jde po fóliích třetí zase po křídle nebo výfuku to už loterie jak je ten kterej tě zastaví ujetejYarisMan píše:to máš pravdu, dá se s tím couvat... jedna moje zákaznice s 50% couvala a přehlédla nákladák )
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ja v zadu nenam zatmaveno na 100% takze mi jde i zadkem nejake svetlo. pokud je osvetleno da se couvat, za rok co to mam jsem stahoval okno tak 2x a to bylo opravdu takove na knap couvani, tam to bylo treba. Podle me jeste zalezi na typu folie, neni 50% jako 50%, nektere se lesknou vic jine min a nektere mi prijdou ze i kdyz maji 50% jsou vic tmave a jde to vic poznat. Policajti uz me parkrat stavili a nikdy nic nerekli, podle me je dulezite aby ti ten policajt videl do auta na ridice a na me jde videt bez problemu, takze proto to ani neresi asi. Jeste je dobre kdyz prijizdis k hlidce rovnou stahnout okynko, kdyz uz to ma nekdo moc zatmavene
Toyota Celica ST202, SS, LSD